Frispark for Queens Park Rangers på egen banehalvdel.
    Dommeren gir Josh Windass (Sheffield Wednesday) et gult kort.
    40'
    Gult kort til Queens Park Rangers
    Isaac Hayden
    Isaac Hayden (Queens Park Rangers) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    40'
    Queens Park Rangers må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Sheffield Wednesday.
    40'
    Sheffield Wednesday tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    43'
    Graham Scott signaliserer et frispark til Queens Park Rangers på egen banehalvdel.
    43'
    Liam Palmer
    Liam Palmer (Sheffield Wednesday) får et gult kort av dommer Graham Scott.
    43'
    45'+3
    Tilbake fra skade: Sheffield Wednesday
    45'+3
    Skudd på mål, Sheffield Wednesday
    45'+6
    Queens Park Rangers, prøver et skudd, men det reddes
    45'+6
    47'
    48'
    Queens Park Rangers tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    50'
    51'
    Sheffield Wednesday fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    53'
    Graham Scott signaliserer et frispark til Sheffield Wednesday på egen banehalvdel.
    53'
    Mål for Sheffield Wednesday!
    Queens Park Rangers 0 - 1 Sheffield Wednesday
    Mål: Djeidi Gassama
    I London tar Sheffield Wednesday ledelsen 0-1 etter et mål av Djeidi Gassama.
    59'
    Graham Scott signaliserer et frispark til Sheffield Wednesday.
    61'
    Frispark for Sheffield Wednesday på egen banehalvdel.
    63'
    Graham Scott tildeler Queens Park Rangers en corner. Lucas Andersen sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    65'
    66'
    Michael Smith
    Målsjanse på Kiyan Prince Foundation Stadium! Michael Smith fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    67'
    67'
    67'
    Spillerbytte - Queens Park Rangers
    Inn: Paul Smyth
    Ut: Jake Clarke-Salter
    Bytte for Queens Park Rangers. Paul Smyth kommer inn for Jake Clarke-Salter på Kiyan Prince Foundation Stadium.
    69'
    Inn: Morgan Fox
    Ut: Kenneth Paal
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Queens Park Rangers. Inn kommer Morgan Fox, mens Kenneth Paal tar plass på benken.
    69'
    Inn: Lyndon Dykes
    Ut: Isaac Hayden
    Marti Cifuentes Corvillo (Queens Park Rangers) gjør sitt tredje bytte for dagen. Lyndon Dykes erstatter Isaac Hayden.
    69'
    Inn: Callum Paterson
    Ut: Ike Ugbo
    Sheffield Wednesday bytter ut Ike Ugbo med Callum Paterson. Dette er det andre byttet som Danny Rohl gjør i dagens kamp.
    70'
    Inn: Anthony Musaba
    Ut: Josh Windass
    Sheffield Wednesday bytter ut Josh Windass med Anthony Musaba.
    70'
    71'
    75'
    Lyndon Dykes
    Lyndon Dykes (Queens Park Rangers) må stå over en kamp etter å ha pådratt seg et gult kort.
    76'
    77'
    78'
    I London slår Lucas Andersen en corner fra venstre.
    80'
    80'
    81'
    Inn: Pol Valentín
    Ut: Michael Smith
    Michael Smith (Sheffield Wednesday) erstattes av Pol Valentín.
    82'
    Inn: Kristian Pedersen
    Ut: Akin Famewo
    Danny Rohl gjør dagens femte bytte i London, når han tar ut Akin Famewo og setter inn Kristian Pedersen.
    82'
    En av Sheffield Wednesdays spillere blir avblåst for offside.
    82'
    I London har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    82'
    83'
    87'
    88'
    Barry Bannan
    Barry Bannan (Sheffield Wednesday) pådrar seg et gult kort, og vil dermed bli suspendert!
    90'+1
    Inn: Albert Adomah
    Ut: Sinclair Armstrong
    Queens Park Rangers gjør sitt fjerde bytte. Sinclair Armstrong erstattes av Albert Adomah.
    90'+3
    Frispark til Queens Park Rangers på halvdelen til Sheffield Wednesday.
    90'+4
    Lucas Andersen
    Lucas Andersen (Queens Park Rangers) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    90'+5
    I London har et frispark blitt tildelt bortelag.
    90'+5
    Queens Park Rangers 0 - 2 Sheffield Wednesday
    Mål: Anthony Musaba
    Mål! Anthony Musaba øker Sheffield Wednesdays ledelse til 0-2 på Kiyan Prince Foundation Stadium.