410
107
    En av Queens Park Rangerss spillere blir avblåst for offside på Kiyan Prince Foundation Stadium.
    3'
    Frisparket tildelt Queens Park Rangers er farlig nær Middlesbrough FCs målområde.
    4'
    Lucas Andersen (Queens Park Rangers) løfter inn en corner fra høyre på Kiyan Prince Foundation Stadium.
    5'
    Leigh Doughty tildeler Queens Park Rangers en corner. Lucas Andersen sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    6'
    I London slår Lucas Andersen en corner fra høyre.
    6'
    Sam Field
    Målsjanse! Sam Field (Queens Park Rangers) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    6'
    Riley McGree (Middlesbrough FC) slår en corner fra høyre side på Kiyan Prince Foundation Stadium.
    8'
    Middlesbrough FC angriper, men blir avblåst for offside.
    8'
    Queens Park Rangers må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Middlesbrough FC.
    14'
    Ilias Chair
    Queens Park Rangers angriper i London. Ilias Chair fyrer av et skudd som går utenfor.
    16'
    Riley McGree
    Sjanse til Middlesbrough FC! Riley McGree er nær ved å score, men keeper redder.
    18'
    Queens Park Rangers, prøver et skudd, men det reddes
    18'
    Jonny Howson
    Jonny Howson (Middlesbrough FC) fyrer av et skudd som går utenfor.
    22'
    Chris Willock
    Queens Park Rangers angriper. Chris Willock får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    23'
    Middlesbrough, prøver et skudd, men det reddes
    23'
    Hjørnespark til Queens Park Rangers
    24'
    Riley McGree (Middlesbrough FC) løfter inn en corner fra høyre på Kiyan Prince Foundation Stadium.
    25'
    Leigh Doughty signaliserer et frispark til Middlesbrough FC på egen banehalvdel.
    26'
    Middlesbrough FC angriper i London, men blir avblåst for offside.
    28'
    Ilias Chair
    Målsjanse til Queens Park Rangers! Ilias Chair treffer mål, men keeper redder.
    30'
    30'
    31'
    Riley McGree (Middlesbrough FC) kommer til en målsjanse på Kiyan Prince Foundation Stadium, men klarer ikke å score.
    38'
    Queens Park Rangers tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    39'
    Gult kort til Middlesbrough
    Marcus Forss
    Marcus Forss (Middlesbrough FC) mottar sitt første gule kort for dagen på Kiyan Prince Foundation Stadium.
    39'
    Ilias Chair (Queens Park Rangers) slår en corner fra venstre side på Kiyan Prince Foundation Stadium.
    44'
    Frispark for Middlesbrough FC på egen banehalvdel.
    45'
    Frispark til Middlesbrough FC på halvdelen til Queens Park Rangers.
    46'
    Middlesbrough FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    49'
    Middlesbrough FC fosser fremover, men Marcus Forss går rett i offsidefella.
    53'
    Spillerbytte - Queens Park Rangers
    Inn: Lyndon Dykes
    Ut: Michael Frey
    Michael Frey (Queens Park Rangers) erstattes av Lyndon Dykes.
    55'
    Inn: Isaac Hayden
    Ut: Sam Field
    Queens Park Rangers bytter ut Sam Field med Isaac Hayden.
    55'
    Inn: Paul Smyth
    Ut: Ilias Chair
    Queens Park Rangers gjør sitt femte bytte. Ilias Chair erstattes av Paul Smyth.
    56'
    Hjørnespark til Middlesbrough
    56'
    Skudd på mål, Middlesbrough
    62'
    62'
    63'
    Mål for Middlesbrough!
    Queens Park Rangers 0 - 1 Middlesbrough
    Mål: Emmanuel Latte Lath
    Målgivende: Matt Clarke
    Mål! Middlesbrough FC tar ledelsen 0-1 ved Emmanuel Latte Lath. Det er en fin assist fra Matt Clarke.
    64'
    I London har et frispark blitt tildelt bortelag.
    64'
    Gult kort til Queens Park Rangers
    Isaac Hayden
    Isaac Hayden (Queens Park Rangers) får et gult kort av dommer Leigh Doughty.
    64'
    Frispark for Queens Park Rangers på egen banehalvdel.
    66'
    Lukas Engel
    Dommer Leigh Doughty viser Lukas Engel (Middlesbrough FC) det gule kortet.
    66'
    68'
    69'
    70'
    Leigh Doughty signaliserer et frispark til Middlesbrough FC.
    70'
    Frispark Queens Park Rangers.
    74'
    Queens Park Rangers 0 - 2 Middlesbrough
    Mål: Marcus Forss
    Målgivende: Luke Ayling
    Marcus Forss header ballen i mål og Middlesbrough FC øker ledelsen til 0-2. Flott spill fra Luke Ayling før målet.
    76'
    Spillerbytte - Middlesbrough
    Inn: Sam Silvera
    Ut: Marcus Forss
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Middlesbrough FC. Inn kommer Sam Silvera, mens Marcus Forss tar plass på benken.
    78'
    Inn: Sam Greenwood
    Ut: Emmanuel Latte Lath
    Middlesbrough FC gjør sitt andre bytte. Emmanuel Latte Lath erstattes av Sam Greenwood.
    78'
    Inn: Sinclair Armstrong
    Ut: Kenneth Paal
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Queens Park Rangers. Inn kommer Sinclair Armstrong, mens Kenneth Paal tar plass på benken.
    78'
    Inn: Ziyad Larkeche
    Ut: Lucas Andersen
    Queens Park Rangers bytter ut Lucas Andersen med Ziyad Larkeche.
    79'
    Jake Clarke-Salter
    Dommer Leigh Doughty gir Jake Clarke-Salter (Queens Park Rangers) et gult kort.
    81'
    Luke Ayling
    Luke Ayling (Middlesbrough FC) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    81'
    82'
    Frispark Middlesbrough FC.
    83'
    84'
    Leigh Doughty signaliserer et frispark til Queens Park Rangers på egen banehalvdel.
    86'
    87'
    Inn: Finn Azaz
    Ut: Riley McGree
    Riley McGree (Middlesbrough FC) erstattes av Finn Azaz.
    90'
    Queens Park Rangers fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    90'+2
    Seny Dieng
    Seny Dieng (Middlesbrough FC) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.