Vitesse Arnhem slipper å klare seg uten Melle Meulensteen som kommer tilbake på banen igjen.
    Frispark for PSV Eindhoven på egen banehalvdel.
    Mål for PSV Eindhoven!
    PSV Eindhoven 1 - 0 Vitesse
    Mål: Luuk De Jong
    Målgivende: Guus Til
    Mål! Luuk De Jong gir PSV Eindhoven ledelsen 1-0 i Eindhoven. Det er en fin assist fra Guus Til.
    28'
    PSV Eindhoven 2 - 0 Vitesse
    Mål: Malik Tillman
    Mål! PSV Eindhoven øker ledelsen til 2-0 etter en scoring av Malik Tillman på Philips Stadion.
    30'
    I Eindhoven slår Joey Veerman en corner fra høyre.
    33'
    PSV Eindhoven angriper og Luuk De Jong header ballen i stolpen!
    33'
    Jeroen Manschot signaliserer et frispark til PSV Eindhoven på egen banehalvdel.
    34'
    Ramalho
    Ramalho (PSV Eindhoven) kommer seg fri på Philips Stadion, men avslutningen går utenfor.
    35'
    Frispark til PSV Eindhoven på halvdelen til Vitesse Arnhem.
    35'
    PSV Eindhoven 3 - 0 Vitesse
    Mål: Ramalho
    Målgivende: Joey Veerman
    Mål! Ramalho (PSV Eindhoven) header inn 3-0 på Philips Stadion. Flott spill fra Joey Veerman før målet.
    37'
    Jeroen Manschot tildeler PSV Eindhoven en corner. Joey Veerman sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    37'
    Frispark for Vitesse Arnhem på egen banehalvdel.
    43'
    Gult kort til Vitesse
    Gyan de Regt
    Gyan de Regt (Vitesse Arnhem) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    44'
    44'
    Frispark i en god posisjon for PSV Eindhoven!
    45'+1
    Vitesse Arnhem tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    45'+2
    VAR sjekker om det er straffe til PSV Eindhoven
    45'+2
    Ingen straffe til PSV Eindhoven
    45'+2
    Spillerbytte - Vitesse
    Inn: Giovanni Van Zwam
    Ut: Arcus Carlens
    Edward Sturing (Vitesse Arnhem) gjør sitt første bytte for dagen. Giovanni Van Zwam erstatter Arcus Carlens.
    46'
    50'
    PSV Eindhoven 4 - 0 Vitesse
    Mål: Johan Bakayoko
    Målgivende: Luuk De Jong
    Mål! Johan Bakayoko øker PSV Eindhovens ledelse til 4-0 på Philips Stadion. Luuk De Jong sto for den målgivende pasningen.
    53'
    Luuk De Jong (PSV Eindhoven) fyrer av et skudd som går utenfor.
    54'
    Frispark PSV Eindhoven.
    55'
    57'
    Frisparket tildelt Vitesse Arnhem er farlig nær PSV Eindhovens målområde.
    59'
    Paxten Aaronson
    Vitesse Arnhem avanserer forover i Eindhoven. Paxten Aaronson avslutter, men treffer ikke mål.
    60'
    Inn: Amine Boutrah
    Ut: Gyan de Regt
    Vitesse Arnhem gjør sitt andre bytte. Gyan de Regt erstattes av Amine Boutrah.
    60'
    Inn: Anis Hadj Moussa Hadj Moussa
    Ut: Melle Meulensteen
    Edward Sturing gjør dagens tredje bytte i Eindhoven, når han tar ut Melle Meulensteen og setter inn Anis Hadj Moussa Hadj Moussa.
    60'
    Spillerbytte - PSV Eindhoven
    Inn: Armando Obispo
    Ut: Olivier Boscagli
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for PSV Eindhoven. Inn kommer Armando Obispo, mens Olivier Boscagli tar plass på benken.
    62'
    Inn: Mauro Junior
    Ut: Jerdy Schouten
    PSV Eindhoven bytter ut Jerdy Schouten med Mauro Junior.
    62'
    Inn: Hirving Lozano
    Ut: Malik Tillman
    Malik Tillman (PSV Eindhoven) erstattes av Hirving Lozano.
    62'
    Jeroen Manschot signaliserer et frispark til Vitesse Arnhem på egen banehalvdel.
    62'
    63'
    63'
    67'
    PSV Eindhoven 5 - 0 Vitesse
    Målgivende: Jordan Teze
    Mål! Luuk De Jong gir PSV Eindhoven en komfortabel 5-0 ledelse. Jordan Teze var nest sist på ballen.
    67'
    Målsjanse! Paxten Aaronson (Vitesse Arnhem) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    70'
    Thomas Buitink
    Vitesse Arnhem angriper, men avslutningen til Thomas Buitink går utenfor.
    72'
    Inn: Enzo Cornelisse
    Ut: Kacper Kozlowski
    Vitesse Arnhem bytter ut Kacper Kozlowski med Enzo Cornelisse. Dette er det fjerde byttet som Edward Sturing gjør i dagens kamp.
    72'
    Jeroen Manschot signaliserer et frispark til PSV Eindhoven.
    73'
    Offside! Hirving Lozano (PSV Eindhoven) er alene igjennom, men linjedommeren har flagget oppe.
    73'
    Sergino Dest
    PSV Eindhoven angriper i Eindhoven. Sergino Dest fyrer av et skudd som går utenfor.
    75'
    Inn: Patrick Van Aanholt
    Ut: Jordan Teze
    Bytte for PSV Eindhoven. Patrick Van Aanholt kommer inn for Jordan Teze på Philips Stadion.
    79'
    Inn: Tygo Land
    Ut: Joey Veerman
    Joey Veerman (PSV Eindhoven) erstattes av Tygo Land.
    79'
    Mathijs Tielemans
    Mathijs Tielemans (Vitesse Arnhem) fyrer av et skudd som går utenfor.
    81'
    Hirving Lozano
    Målsjanse! Hirving Lozano (PSV Eindhoven) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    81'
    I Eindhoven har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    82'
    Hirving Lozano (PSV Eindhoven) kommer til en målsjanse på Philips Stadion, men klarer ikke å score.
    83'
    Inn: Andy Visser
    Ut: Thomas Buitink
    Vitesse Arnhem bytter ut Thomas Buitink med Andy Visser.
    83'
    Hirving Lozano skyter i stolpen! Stor sjanse for PSV Eindhoven i Eindhoven.
    85'
    Patrick Van Aanholt
    Målsjanse til PSV Eindhoven! Patrick Van Aanholt treffer mål, men keeper redder.
    85'
    85'
    Guus Til
    PSV Eindhoven angriper i Eindhoven. Guus Til avslutter på mål, men greier ikke å score.
    85'
    85'
    Jeroen Manschot signaliserer et frispark til PSV Eindhoven like utenfor Vitesse Arnhem-området.
    86'
    Armando Obispo
    Sjanse! PSV Eindhoven avanserer forover, men Armando Obispo avslutter utenfor.
    86'
    87'
    PSV Eindhoven avanserer forover i Eindhoven. Patrick Van Aanholt avslutter, men treffer ikke mål.
    87'
    Målsjanse på Philips Stadion! Hirving Lozano fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    89'
    89'
    PSV Eindhoven 6 - 0 Vitesse
    Mål: Hirving Lozano
    Målgivende: Tygo Land
    I Eindhoven øker PSV Eindhoven ledelsen til 6-0 takket være et mål av Hirving Lozano. Tygo Land sto for den målgivende pasningen.