1-1
2-1
3-1
    Lois Openda
    Målsjanse på Philips Stadion! Lois Openda fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    3'
    PSV Eindhoven, prøver et skudd, men det reddes
    4'
    Mål for Vitesse!
    PSV Eindhoven 0 - 1 Vitesse
    Mål: Armando Broja
    Målgivende: Eli Dasa
    Armando Broja dundrer ballen i mål og Vitesse Arnhem tar ledelsen 0-1 på Philips Stadion. Det er en fin assist fra Eli Dasa.
    4'
    I Eindhoven har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    5'
    Frispark for Vitesse Arnhem på egen banehalvdel.
    7'
    Bjorn Kuipers signaliserer et frispark til Vitesse Arnhem.
    8'
    Jacob Rasmussen
    Vitesse Arnhem angriper på Philips Stadion. Jacob Rasmussen header utenfor.
    8'
    Bjorn Kuipers signaliserer et frispark til Vitesse Arnhem på egen banehalvdel.
    9'
    Eran Zahavi
    PSV Eindhoven fosser forover og Eran Zahavi fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    10'
    Vitesse, prøver et skudd, men det reddes
    10'
    Vitesse Arnhem tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    11'
    12'
    Yorbe Vertessen
    Yorbe Vertessen (PSV Eindhoven) avanserer forover på Philips Stadion. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    12'
    12'
    Frispark PSV Eindhoven.
    13'
    Mauro Junior
    Sjanse i Eindhoven! Mauro Junior (PSV Eindhoven) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    14'
    14'
    Riechedly Bazoer ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    14'
    Riechedly Bazoer er på beina igjen og fortsetter kampen på Philips Stadion.
    14'
    21'
    PSV Eindhoven angriper i Eindhoven. Yorbe Vertessen avslutter på mål, men greier ikke å score.
    23'
    23'
    23'
    Oussama Tannane
    Sjanse! Vitesse Arnhem avanserer forover, men Oussama Tannane avslutter utenfor.
    24'
    Frispark til PSV Eindhoven på halvdelen til Vitesse Arnhem.
    27'
    Timo Baumgartl
    PSV Eindhoven angriper på Philips Stadion, men Timo Baumgartl header utenfor.
    27'
    Armando Broja
    Armando Broja (Vitesse Arnhem) kommer til avslutning på Philips Stadion - i stolpen! Oi, oi, oi.
    29'
    30'
    Gult kort til PSV Eindhoven
    Erick Gutierrez
    Dommer Bjorn Kuipers gir Erick Gutierrez (PSV Eindhoven) et gult kort.
    38'
    VAR sjekker om det er straffe til Vitesse
    41'
    Ingen straffe til Vitesse
    41'
    41'
    Målsjanse på Philips Stadion! Oussama Tannane fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    43'
    43'
    Lois Openda
    Vitesse Arnhem avanserer forover i Eindhoven. Lois Openda avslutter, men treffer ikke mål.
    43'
    Kan PSV Eindhoven utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    43'
    Mauro Junior (PSV Eindhoven) kommer til en målsjanse på Philips Stadion, men klarer ikke å score.
    44'
    45'+4
    Spillerbytte - PSV Eindhoven
    Inn: Philipp Max
    Ut: Adrian Fein
    Roger Schmidt gjør dagens første bytte i Eindhoven, når han tar ut Adrian Fein og setter inn Philipp Max.
    46'
    Inn: Donyell Malen
    Ut: Erick Gutierrez
    Roger Schmidt (PSV Eindhoven) gjør sitt andre bytte for dagen. Donyell Malen erstatter Erick Gutierrez.
    46'
    Mauro Junior (PSV Eindhoven) kommer seg fri på Philips Stadion, men avslutningen går utenfor.
    50'
    50'
    Frispark til Vitesse Arnhem på halvdelen til PSV Eindhoven.
    51'
    57'
    Frispark Vitesse Arnhem.
    59'
    Spillerbytte - Vitesse
    Inn: Idrissa Toure
    Ut: Lois Openda
    Vitesse Arnhem bytter ut Lois Openda med Idrissa Toure.
    63'
    Bjorn Kuipers signaliserer et frispark til PSV Eindhoven på egen banehalvdel.
    64'
    Inn: Ryan Thomas
    Ut: Mauro Junior
    Mauro Junior (PSV Eindhoven) erstattes av Ryan Thomas.
    64'
    Inn: Mario Gotze
    Ut: Yorbe Vertessen
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for PSV Eindhoven. Inn kommer Mario Gotze, mens Yorbe Vertessen tar plass på benken.
    64'
    Philipp Max
    Målsjanse til PSV Eindhoven! Philipp Max treffer mål, men keeper redder.
    66'
    66'
    Mål for PSV Eindhoven!
    PSV Eindhoven 1 - 1 Vitesse
    Mål: Donyell Malen
    Målgivende: Eran Zahavi
    Donyell Malen utligner til 1-1 på Philips Stadion. Eran Zahavi sto for den målgivende pasningen.
    66'
    Ryan Thomas (PSV Eindhoven) løfter inn en corner fra høyre på Philips Stadion.
    68'
    Eran Zahavi
    Målsjanse! Eran Zahavi (PSV Eindhoven) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    70'
    71'
    Donyell Malen
    Sjanse til PSV Eindhoven! Donyell Malen er nær ved å score, men keeper redder.
    74'
    74'
    74'
    Ibrahim Sangare
    Ibrahim Sangare (PSV Eindhoven) får gult kort og må dermed stå over en kamp.
    74'
    Inn: Oussama Darfalou
    Ut: Oussama Tannane
    Vitesse Arnhem gjør sitt andre bytte. Oussama Tannane erstattes av Oussama Darfalou.
    74'
    Bjorn Kuipers tildeler Vitesse Arnhem en corner. Maximilian Wittek sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    76'
    Oussama Darfalou
    I Eindhoven header Oussama Darfalou (Vitesse Arnhem) mot mål, men ballen går utenfor.
    76'
    Donyell Malen (PSV Eindhoven) avanserer forover på Philips Stadion. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    76'
    76'
    77'
    78'
    79'
    PSV Eindhoven angriper. Donyell Malen får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    80'
    80'
    Armando Broja vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    81'
    Vitesse Arnhem slipper å klare seg uten Armando Broja som kommer tilbake på banen igjen.
    82'
    Eran Zahavi
    Målsjanse til PSV Eindhoven! Eran Zahavi treffer mål, men keeper redder.
    84'
    84'
    Inn: Daan Huisman
    Ut: Armando Broja
    Thomas Letsch (Vitesse Arnhem) tar ut Armando Broja som ser ut til å slite med en skade. Inn kommer Daan Huisman.
    85'
    PSV Eindhoven 2 - 1 Vitesse
    Mål: Mario Gotze
    Målgivende: Donyell Malen
    PSV Eindhoven leder 2-1 etter en scoring av Mario Gotze. Donyell Malen var nest sist på ballen.
    86'
    PSV Eindhoven 3 - 1 Vitesse
    Målgivende: Ryan Thomas
    Mario Gotze øker PSV Eindhovens ledelse til 3-1! Flott spill fra Ryan Thomas før målet.
    88'
    Inn: Jordan Teze
    Ut: Nick Viergever
    PSV Eindhoven gjør sitt femte bytte. Nick Viergever erstattes av Jordan Teze.
    89'
    I Eindhoven har et frispark blitt tildelt bortelag.
    89'
    Frispark for PSV Eindhoven på egen banehalvdel.
    90'
    Philipp Max ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    90'+1
    Philipp Max ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Eindhoven.