Joey Kooij signaliserer et frispark til PEC Zwolle på egen banehalvdel.
    Mål for PEC Zwolle!
    PSV Eindhoven 0 - 1 PEC Zwolle
    Mål: Daishawn Redan
    Målgivende: Yuta Nakayama
    I Eindhoven tar PEC Zwolle ledelsen 0-1 etter et mål av Daishawn Redan. Yuta Nakayama sto for den målgivende pasningen.
    3'
    PSV Eindhoven tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    5'
    Kenneth Paal (PEC Zwolle) slår en corner fra høyre side på Philips Stadion.
    8'
    Sam Kersten
    PEC Zwolle angriper, men avslutningen til Sam Kersten går utenfor.
    8'
    Eran Zahavi
    Målsjanse! Eran Zahavi (PSV Eindhoven) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    9'
    Frispark PEC Zwolle.
    10'
    Frispark i en god posisjon for PSV Eindhoven!
    11'
    PSV Eindhoven fosser fremover, men Eran Zahavi går rett i offsidefella.
    12'
    Cody Gakpo (PSV Eindhoven) løfter inn en corner fra høyre på Philips Stadion.
    14'
    Eran Zahavi
    PSV Eindhoven avanserer forover og Eran Zahavi får en strålende mulighet, men ballen går i stolpen!
    19'
    Frispark til PSV Eindhoven på halvdelen til PEC Zwolle.
    19'
    Frispark for PSV Eindhoven på egen banehalvdel.
    22'
    23'
    I Eindhoven har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    25'
    Cody Gakpo
    Cody Gakpo (PSV Eindhoven) fyrer av et skudd som går utenfor.
    26'
    PEC Zwolle tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    30'
    Marco Van Ginkel
    PSV Eindhoven angriper i Eindhoven. Marco Van Ginkel fyrer av et skudd som går utenfor.
    32'
    Joey Kooij tildeler PSV Eindhoven en corner. Cody Gakpo sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    33'
    Ibrahim Sangare
    Sjanse! PSV Eindhoven avanserer forover, men Ibrahim Sangare avslutter utenfor.
    36'
    Cody Gakpo
    PSV Eindhoven avanserer forover i Eindhoven. Cody Gakpo avslutter, men treffer ikke mål.
    37'
    Joey Kooij signaliserer et frispark til PSV Eindhoven.
    38'
    PSV Eindhoven avanserer forover og Marco Van Ginkel kommer til avslutning. Headingen blir klarert.
    39'
    PEC Zwolle, prøver et skudd, men det reddes
    39'
    Offside! Ibrahim Sangare blir vinket av og PSV Eindhoven må dermed bygge opp et nytt angrep.
    41'
    Mustafa Saymak
    Sjanse! PEC Zwolle avanserer forover, men Mustafa Saymak avslutter utenfor.
    43'
    Olivier Boscagli
    Sjanse til PSV Eindhoven! Olivier Boscagli er nær ved å score, men keeper redder.
    45'
    45'
    Philipp Max
    Målsjanse til PSV Eindhoven! Philipp Max treffer mål, men keeper redder.
    45'
    45'
    Eran Zahavi
    PSV Eindhoven fosser forover og Eran Zahavi fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    45'+1
    45'+1
    Cody Gakpo
    Målsjanse på Philips Stadion! Cody Gakpo fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    45'+1
    45'+1
    I Eindhoven slår Cody Gakpo en corner fra høyre.
    45'+1
    I Eindhoven får Marco Van Ginkel (PSV Eindhoven) headet ballen mot mål. Målsjansen blir klarert.
    45'+2
    45'+2
    Luka Adzic (PEC Zwolle) slår en corner fra venstre side på Philips Stadion.
    46'
    Cody Gakpo
    Cody Gakpo (PSV Eindhoven) kommer seg fri på Philips Stadion, men avslutningen går utenfor.
    47'
    49'
    I Eindhoven slår Mario Gotze en corner fra venstre.
    50'
    Det blir farlig! Frispark for PSV Eindhoven er nær straffområde.
    53'
    Gult kort til PEC Zwolle
    Mark Pabai
    Mark Pabai (PEC Zwolle) mottar sitt første gule kort for dagen på Philips Stadion.
    53'
    55'
    55'
    Ibrahim Sangare (PSV Eindhoven) fyrer av et skudd som går utenfor.
    57'
    Spillerbytte - PSV Eindhoven
    Inn: Carlos Vinicius
    Ut: Eran Zahavi
    PSV Eindhoven bytter ut Eran Zahavi med Carlos Vinicius.
    61'
    Inn: Yorbe Vertessen
    Ut: Marco Van Ginkel
    PSV Eindhoven gjør sitt andre bytte. Marco Van Ginkel erstattes av Yorbe Vertessen.
    61'
    Spillerbytte - PEC Zwolle
    Inn: Ryan Koolwijk
    Ut: Daishawn Redan
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for PEC Zwolle. Inn kommer Ryan Koolwijk, mens Daishawn Redan tar plass på benken.
    61'
    Inn: Slobodan Tedic
    Ut: Luka Adzic
    Luka Adzic (PEC Zwolle) erstattes av Slobodan Tedic.
    62'
    Inn: Mees De Wit
    Ut: Mustafa Saymak
    Art Langeler (PEC Zwolle) gjør sitt andre bytte for dagen. Mees De Wit erstatter Mustafa Saymak.
    62'
    Hjørnespark til PSV Eindhoven
    63'
    Carlos Vinicius
    Carlos Vinicius (PSV Eindhoven) header mot mål, men ballen går utenfor.
    63'
    Yorbe Vertessen
    Yorbe Vertessen (PSV Eindhoven) kommer til en målsjanse på Philips Stadion, men klarer ikke å score.
    64'
    Slobodan Tedic (PEC Zwolle) vinkes av for offside i Eindhoven.
    66'
    Sjanse i Eindhoven! Yorbe Vertessen (PSV Eindhoven) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    67'
    67'
    Cody Gakpo
    PSV Eindhoven angriper. Cody Gakpo får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    67'
    67'
    Slobodan Tedic
    Målsjanse! Slobodan Tedic (PEC Zwolle) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    68'
    PSV Eindhoven angriper, men Carlos Vinicius vinkes av for offside.
    69'
    69'
    Philipp Mwene
    PSV Eindhoven angriper, men avslutningen til Philipp Mwene går utenfor.
    70'
    71'
    Inn: Bruma
    Ut: Noni Madueke
    PSV Eindhoven bytter ut Noni Madueke med Bruma.
    72'
    Frispark for PEC Zwolle på egen banehalvdel.
    73'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Eindhoven fordi Dean Huiberts får behandling for en skade på banen.
    73'
    Inn: Thomas Van Den Belt
    Ut: Dean Huiberts
    PEC Zwolle bytter ut Dean Huiberts som ikke ser ut til å kunne fortsette. Art Langeler blir dermed tvunget til å gjøre sitt fjerde bytte og setter inn Thomas Van Den Belt.
    74'
    Dommeren gir Slobodan Tedic (PEC Zwolle) et gult kort.
    76'
    76'
    Gult kort til PSV Eindhoven
    Dommer Joey Kooij viser Olivier Boscagli (PSV Eindhoven) det gule kortet.
    76'
    Mees De Wit
    Mees De Wit (PEC Zwolle) får et gult kort av dommer Joey Kooij.
    77'
    78'
    80'
    PSV Eindhovens Carlos Vinicius blåses av for offside på Philips Stadion.
    82'
    Bruma
    Bruma (PSV Eindhoven) avanserer forover på Philips Stadion. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    84'
    84'
    Cody Gakpo (PSV Eindhoven) slår en corner fra høyre side på Philips Stadion.
    84'
    Mål for PSV Eindhoven!
    PSV Eindhoven 1 - 1 PEC Zwolle
    Mål: Ramalho
    Målgivende: Cody Gakpo
    Ramalho (PSV Eindhoven) utligner med en heading på Philips Stadion. Stillingen er nå 1-1. Cody Gakpo var nest sist på ballen.
    84'
    PSV Eindhoven 2 - 1 PEC Zwolle
    Mål: Cody Gakpo
    Målgivende: Yorbe Vertessen
    Mål! PSV Eindhoven tar ledelsen 2-1 ved Cody Gakpo. Flott spill fra Yorbe Vertessen før målet.