1-1
1-2
Til71'
2-2
    Hirving Lozano (PSV Eindhoven) løfter inn en corner fra venstre på Philips Stadion.
    3'
    Mål for PSV Eindhoven!
    PSV Eindhoven 1 - 0 Feyenoord
    Mål: Malik Tillman
    Målgivende: Luuk De Jong
    PSV Eindhoven leder 1-0 etter en scoring av Malik Tillman. Luuk De Jong var nest sist på ballen.
    4'
    Feyenoord Rotterdam angriper i Eindhoven, men blir avblåst for offside.
    6'
    Serdar Gozubuyuk signaliserer et frispark til Feyenoord Rotterdam.
    6'
    Frispark for Feyenoord Rotterdam på egen banehalvdel.
    7'
    Feyenoord Rotterdam tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    8'
    Frispark til PSV Eindhoven på halvdelen til Feyenoord Rotterdam.
    8'
    Jerdy Schouten
    Jerdy Schouten (PSV Eindhoven) kommer till avslutning, men headingen går ikke i mål.
    8'
    Feyenoord, prøver et skudd, men det reddes
    8'
    Serdar Gozubuyuk signaliserer et frispark til PSV Eindhoven på egen banehalvdel.
    11'
    Frispark for PSV Eindhoven på egen banehalvdel.
    11'
    PSV Eindhoven fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    12'
    PSV Eindhoven tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    14'
    Hirving Lozano
    Målsjanse på Philips Stadion! Hirving Lozano fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    15'
    15'
    En av PSV Eindhovens spillere går i offside.
    17'
    Santiago Gimenez
    Feyenoord Rotterdam fosser forover og Santiago Gimenez fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    18'
    PSV Eindhoven, prøver et skudd, men det reddes
    18'
    20'
    I Eindhoven slår Johan Bakayoko en corner fra høyre.
    21'
    Luuk De Jong
    Luuk De Jong (PSV Eindhoven) prøver å heade ballen i mål på Philips Stadion, men mislykkes.
    21'
    21'
    Mål for Feyenoord!
    PSV Eindhoven 1 - 1 Feyenoord
    Mål: Yankuba Minteh
    Mål! bortelag utligner ved Yankuba Minteh. Stillingen er nå 1-1.
    22'
    Serdar Gozubuyuk tildeler PSV Eindhoven en corner. Johan Bakayoko sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    23'
    Johan Bakayoko
    Johan Bakayoko (PSV Eindhoven) avanserer forover på Philips Stadion. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    23'
    23'
    Hirving Lozano (PSV Eindhoven) slår en corner fra høyre side på Philips Stadion.
    25'
    Spillet på Philips Stadion er stoppet midlertidig fordi Yankuba Minteh ligger nede.
    28'
    Feyenoord Rotterdam slipper å klare seg uten Yankuba Minteh som kommer tilbake på banen igjen.
    28'
    Malik Tillman
    Malik Tillman (PSV Eindhoven) fyrer av et skudd - i stolpen! Oi, oi, oi.
    29'
    PSV Eindhoven avanserer forover i Eindhoven. Hirving Lozano avslutter, men treffer ikke mål.
    35'
    Frispark PSV Eindhoven.
    36'
    Serdar Gozubuyuk signaliserer et frispark til Feyenoord Rotterdam på egen banehalvdel.
    37'
    Frisparket tildelt Feyenoord Rotterdam er farlig nær PSV Eindhovens målområde.
    38'
    Hirving Lozano (PSV Eindhoven) slår en corner fra venstre side på Philips Stadion.
    43'
    PSV Eindhoven angriper i Eindhoven. Malik Tillman avslutter på mål, men greier ikke å score.
    43'
    43'
    45'
    Gult kort til PSV Eindhoven
    Jordan Teze
    Jordan Teze (PSV Eindhoven) får et gult kort av dommer Serdar Gozubuyuk.
    45'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Antoni Milambo (Feyenoord Rotterdam) vrir seg av smerte i gresset.
    45'
    Antoni Milambo er tilbake på banen igjen.
    45'+1
    I Eindhoven har et frispark blitt tildelt bortelag.
    45'+1
    45'+2
    Sjanse i Eindhoven! Santiago Gimenez (Feyenoord Rotterdam) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    46'
    46'
    Frispark til Feyenoord Rotterdam på halvdelen til PSV Eindhoven.
    51'
    Ramalho
    Ramalho (PSV Eindhoven) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    51'
    52'
    Lutsharel Geertruida
    Sjanse i Eindhoven! Lutsharel Geertruida (Feyenoord Rotterdam) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    52'
    52'
    Thomas Beelen
    Målsjanse til Feyenoord Rotterdam! Thomas Beelen treffer mål, men keeper redder.
    52'
    52'
    Thomas Beelen (Feyenoord Rotterdam) løfter inn en corner fra venstre på Philips Stadion.
    53'
    Luuk De Jong (PSV Eindhoven) header ballen mot mål, men Feyenoord Rotterdam klarerer.
    54'
    54'
    Malik Tillman (PSV Eindhoven) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    55'
    Gult kort til Feyenoord
    Ramiz Zerrouki
    Dommeren gir Ramiz Zerrouki (Feyenoord Rotterdam) et gult kort.
    55'
    58'
    59'
    Lutsharel Geertruida (Feyenoord Rotterdam) pådrar seg et gult kort.
    60'
    Feyenoord Rotterdam må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra PSV Eindhoven.
    60'
    PSV Eindhoven 1 - 2 Feyenoord
    Mål: Santiago Gimenez
    Målgivende: Lutsharel Geertruida
    Mål! Santiago Gimenez gir Feyenoord Rotterdam en 1-2 ledelse. Lutsharel Geertruida sto for den målgivende pasningen.
    61'
    Spillerbytte - PSV Eindhoven
    Inn: Guus Til
    Ut: Ramalho
    PSV Eindhoven gjør sitt første bytte. Ramalho erstattes av Guus Til.
    64'
    65'
    Mats Wieffer (Feyenoord Rotterdam) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Philips Stadion.
    65'
    Spillerbytte - Feyenoord
    Inn: Luka Ivanusec
    Ut: Antoni Milambo
    Antoni Milambo (Feyenoord Rotterdam) erstattes av Luka Ivanusec.
    67'
    Mats Wieffer er på beina igjen og fortsetter kampen på Philips Stadion.
    67'
    67'
    Quinten Timber ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    68'
    Quinten Timber er på beina igjen og fortsetter kampen.
    70'
    PSV Eindhoven 2 - 2 Feyenoord
    Mål: Guus Til
    Mål! Guus Til utligner til 2-2. Det er en fin assist fra Luuk De Jong.
    71'
    Inn: Bart Nieuwkoop
    Ut: Yankuba Minteh
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Feyenoord Rotterdam. Inn kommer Bart Nieuwkoop, mens Yankuba Minteh tar plass på benken.