PSV Eindhoven tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    PSV Eindhoven avanserer forover og Luuk De Jong får en strålende mulighet, men ballen går i stolpen!
    Johan Bakayoko (PSV Eindhoven) kommer seg fri på Philips Stadion, men avslutningen går utenfor.
    5'
    Frispark til PSV Eindhoven på halvdelen til FC Twente Enschede.
    6'
    Joey Veerman (PSV Eindhoven) løfter inn en corner fra venstre på Philips Stadion.
    11'
    Dommer Joey Kooij ser at linjemannen løfter flagget, og FC Twente Enschedes Myron Boadu blåses av for offside.
    13'
    Frispark for FC Twente Enschede på egen banehalvdel.
    14'
    Michal Sadilek
    Målsjanse! Michal Sadilek (FC Twente Enschede) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    16'
    I Eindhoven slår Michel Vlap en corner fra høyre.
    21'
    Joey Kooij signaliserer et frispark til FC Twente Enschede på egen banehalvdel.
    23'
    Michel Vlap
    FC Twente Enschede angriper på Philips Stadion. Michel Vlap header utenfor.
    24'
    Guus Til
    I Eindhoven header Guus Til (PSV Eindhoven) mot mål, men ballen går utenfor.
    27'
    Joey Kooij tildeler PSV Eindhoven en corner. Joey Veerman sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    28'
    FC Twente Enschede må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra PSV Eindhoven.
    29'
    FC Twente Enschede fosser fremover, men Joey Kooij blåser for offside på Philips Stadion.
    32'
    33'
    Gult kort til PSV Eindhoven
    Luuk De Jong (PSV Eindhoven) får et gult kort av dommer Joey Kooij.
    33'
    38'
    40'
    Hirving Lozano ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    42'
    PSV Eindhoven slipper å klare seg uten Hirving Lozano som kommer tilbake på banen i Eindhoven.
    43'
    I Eindhoven har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    45'
    Sergino Dest
    PSV Eindhoven avanserer forover i Eindhoven. Sergino Dest avslutter, men treffer ikke mål.
    45'
    FC Twente, prøver et skudd, men det reddes
    45'+2
    Sjanse i Eindhoven! Sergino Dest (PSV Eindhoven) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    45'+2
    Frispark for PSV Eindhoven på egen banehalvdel.
    45'+3
    Skudd utenfor mål, PSV Eindhoven
    45'+3
    Michel Vlap (FC Twente Enschede) slår en corner fra venstre side på Philips Stadion.
    47'
    Guus Til (PSV Eindhoven) slår en corner fra høyre side på Philips Stadion.
    51'
    Myron Boadu (FC Twente Enschede) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Philips Stadion.
    52'
    Tilbake fra skade: FC Twente
    53'
    Gult kort til FC Twente
    Myron Boadu
    Dommer Joey Kooij viser Myron Boadu (FC Twente Enschede) det gule kortet.
    55'
    55'
    Lars Unnerstall
    Dommer Joey Kooij gir Lars Unnerstall (FC Twente Enschede) et gult kort.
    57'
    Jerdy Schouten
    Jerdy Schouten (PSV Eindhoven) avanserer forover på Philips Stadion. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    57'
    57'
    Luuk De Jong (PSV Eindhoven) kommer til en målsjanse på Philips Stadion, men klarer ikke å score.
    57'
    Spillerbytte - FC Twente
    Inn: Sem Steijn
    Ut: Myron Boadu
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for FC Twente Enschede. Inn kommer Sem Steijn, mens Myron Boadu tar plass på benken.
    58'
    PSV Eindhoven avanserer forover og Luuk De Jong kommer til avslutning. Headingen blir klarert.
    59'
    59'
    Joey Kooij tildeler PSV Eindhoven en corner. Guus Til sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    60'
    Michel Vlap (FC Twente Enschede) løfter inn en corner fra venstre på Philips Stadion.
    63'
    Ricky Van Wolfswinkel
    FC Twente Enschede fosser forover og Ricky Van Wolfswinkel fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    63'
    PSV Eindhoven, prøver et skudd, men det reddes
    63'
    63'
    Michel Vlap
    FC Twente Enschede angriper, men avslutningen til Michel Vlap går utenfor.
    64'
    Spillerbytte - PSV Eindhoven
    Inn: Malik Tillman
    Ut: Ramalho
    Bytte for PSV Eindhoven. Malik Tillman kommer inn for Ramalho på Philips Stadion.
    64'
    En av FC Twente Enschedes spillere blir avblåst for offside på Philips Stadion.
    65'
    I Eindhoven slår Gijs Smal en corner fra høyre.
    68'
    69'
    Malik Tillman
    Dommeren gir Malik Tillman (PSV Eindhoven) et gult kort.
    69'
    Inn: Youri Regeer
    Ut: Michel Vlap
    Joseph Oosting gjør dagens andre bytte i Eindhoven, når han tar ut Michel Vlap og setter inn Youri Regeer.
    72'
    PSV Eindhoven angriper i Eindhoven. Luuk De Jong fyrer av et skudd som går utenfor.
    74'
    Hirving Lozano
    Sjanse! PSV Eindhoven avanserer forover, men Hirving Lozano avslutter utenfor.
    75'
    76'
    Hjørnespark til FC Twente
    77'
    Inn: Ricardo Pepi
    Ut: Johan Bakayoko
    Peter Sylvester Bosz (PSV Eindhoven) gjør sitt andre bytte for dagen. Ricardo Pepi erstatter Johan Bakayoko.
    80'
    FC Twente Enschede angriper i Eindhoven, men blir avblåst for offside.
    82'
    Frispark PSV Eindhoven.
    83'
    Youri Regeer
    Youri Regeer (FC Twente Enschede) pådrar seg et gult kort.
    83'
    Inn: Mitchell Van Bergen
    Ut: Daan Rots
    FC Twente Enschede bytter ut Daan Rots med Mitchell Van Bergen.
    85'
    Joey Kooij tildeler FC Twente Enschede en corner. Sem Steijn sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    86'
    Joey Kooij signaliserer et frispark til PSV Eindhoven.
    87'
    Målet til PSV Eindhoven sjekkes av VAR
    88'
    Målet til PSV Eindhoven blir annullert
    88'
    Offside! Luuk De Jong blir vinket av og PSV Eindhoven må dermed bygge opp et nytt angrep.
    88'
    Jordan Teze
    Jordan Teze (PSV Eindhoven) kommer seg fri på Philips Stadion, men avslutningen går utenfor.
    90'
    Gijs Smal
    Dommer Joey Kooij viser Gijs Smal (FC Twente Enschede) det gule kortet.
    90'+1
    90'+3
    90'+4
    Luuk De Jong (PSV Eindhoven) header ballen mot mål, men FC Twente Enschede klarerer.
    90'+4
    90'+4
    Mål for PSV Eindhoven!
    PSV Eindhoven 1 - 0 FC Twente
    Mål: Ricardo Pepi
    Målgivende: Malik Tillman
    PSV Eindhoven leder 1-0 etter en scoring av Ricardo Pepi. Malik Tillman var nest sist på ballen.