1-0
De Jong63' (Str.)
2-0
    Rob Dieperink signaliserer et frispark til Almere City FC like utenfor PSV Eindhoven-området.
    2'
    Gult kort til Almere City FC
    Sherel Floranus
    Dommeren gir Sherel Floranus (Almere City FC) et gult kort.
    5'
    Rob Dieperink signaliserer et frispark til PSV Eindhoven.
    6'
    Frispark for PSV Eindhoven på egen banehalvdel.
    8'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Eindhoven fordi Olivier Boscagli får behandling for en skade på banen.
    8'
    Olivier Boscagli ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Eindhoven.
    9'
    Hirving Lozano
    Målsjanse på Philips Stadion! Hirving Lozano fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    9'
    Almere City FC, prøver et skudd, men det reddes
    9'
    PSV Eindhoven tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    10'
    Spillet på Philips Stadion er stoppet midlertidig fordi Stije Resink ligger nede.
    15'
    Frispark Almere City FC.
    15'
    Stije Resink er på beina igjen og fortsetter kampen på Philips Stadion.
    15'
    PSV Eindhoven fosser fremover, men Noa Lang går rett i offsidefella.
    17'
    Rob Dieperink signaliserer et frispark til PSV Eindhoven på egen banehalvdel.
    19'
    I Eindhoven har et frispark blitt tildelt bortelag.
    23'
    Johan Bakayoko
    Sjanse i Eindhoven! Johan Bakayoko (PSV Eindhoven) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    24'
    24'
    Guus Til
    Guus Til (PSV Eindhoven) kommer seg fri på Philips Stadion, men avslutningen går utenfor.
    24'
    25'
    26'
    Kan PSV Eindhoven utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    28'
    PSV Eindhoven fosser forover og Hirving Lozano fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    28'
    28'
    Det blir farlig! Frispark for PSV Eindhoven er nær straffområde.
    30'
    Noa Lang
    Sjanse til PSV Eindhoven! Noa Lang er nær ved å score, men keeper redder.
    31'
    31'
    Noa Lang (PSV Eindhoven) slår en corner fra venstre side på Philips Stadion.
    31'
    Stije Resink
    Sjanse! Almere City FC avanserer forover, men Stije Resink avslutter utenfor.
    33'
    Hjørnespark til Almere City FC
    34'
    Joey Jacobs
    Joey Jacobs (Almere City FC) prøver å heade ballen i mål på Philips Stadion, men mislykkes.
    34'
    PSV Eindhoven, prøver et skudd, men det reddes
    34'
    Frispark til PSV Eindhoven på halvdelen til Almere City FC.
    38'
    Frispark PSV Eindhoven.
    38'
    Rob Dieperink signaliserer et frispark til Almere City FC på egen banehalvdel.
    39'
    Alvaro Pena
    Alvaro Pena (Almere City FC) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    40'
    Mål for PSV Eindhoven!
    PSV Eindhoven 1 - 0 Almere City FC
    Mål: Luuk De Jong
    Målgivende: Sergino Dest
    Luuk De Jong dundrer ballen i mål og PSV Eindhoven tar ledelsen 1-0 på Philips Stadion. Sergino Dest sto for den målgivende pasningen.
    45'
    Spillerbytte - Almere City FC
    Inn: Hamdi Akujobi
    Ut: Jochem Ritmeester Van De Kamp
    Bytte for Almere City FC. Hamdi Akujobi kommer inn for Jochem Ritmeester Van De Kamp på Philips Stadion.
    46'
    Almere City FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    55'
    Frispark i en god posisjon for Almere City FC!
    56'
    Thomas Robinet (Almere City FC) vinkes av for offside i Eindhoven.
    57'
    Frispark for Almere City FC på egen banehalvdel.
    58'
    Almere City FC angriper, men Hamdi Akujobi vinkes av for offside.
    59'
    Luuk De Jong
    Luuk De Jong (PSV Eindhoven) avanserer forover på Philips Stadion. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    60'
    60'
    Straffe til PSV Eindhoven
    62'
    PSV Eindhoven scorer på straffe!
    PSV Eindhoven 2 - 0 Almere City FC
    Luuk De Jong banker inn et straffespark på Philips Stadion! PSV Eindhoven øker dermed ledelsen til 2-0.
    63'
    Offside! Johan Bakayoko (PSV Eindhoven) er alene igjennom, men linjedommeren har flagget oppe.
    66'
    Spillerbytte - PSV Eindhoven
    Inn: Mauro Junior
    Ut: Noa Lang
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for PSV Eindhoven. Inn kommer Mauro Junior, mens Noa Lang tar plass på benken.
    66'
    PSV Eindhoven angriper i Eindhoven. Johan Bakayoko avslutter på mål, men greier ikke å score.
    68'
    68'
    I Eindhoven har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    69'
    I Eindhoven slår Johan Bakayoko en corner fra høyre.
    70'
    PSV Eindhoven avanserer forover i Eindhoven. Johan Bakayoko avslutter, men treffer ikke mål.
    70'
    Inn: Theo Barbet
    Ut: Alvaro Pena
    Alex Pastoor (Almere City FC) gjør sitt andre bytte for dagen. Theo Barbet erstatter Alvaro Pena.
    70'
    Inn: Jason Van Duiven
    Ut: Damian Van Bruggen
    Damian Van Bruggen (Almere City FC) erstattes av Jason Van Duiven.
    71'
    73'
    Inn: Yorbe Vertessen
    Ut: Hirving Lozano
    Peter Sylvester Bosz gjør dagens andre bytte i Eindhoven, når han tar ut Hirving Lozano og setter inn Yorbe Vertessen.
    75'
    Ramalho
    Ramalho (PSV Eindhoven) fyrer av et skudd som går utenfor.
    77'
    Inn: Rajiv Van La Parra
    Ut: Stije Resink
    Almere City FC bytter ut Stije Resink med Rajiv Van La Parra.
    80'
    Inn: Milan Corryn
    Ut: Yoann Cathline
    Almere City FC bytter ut Yoann Cathline med Milan Corryn. Dette er det femte byttet som Alex Pastoor gjør i dagens kamp.
    80'
    Inn: Ricardo Pepi
    Ut: Luuk De Jong
    Peter Sylvester Bosz gjør dagens tredje bytte i Eindhoven, når han tar ut Luuk De Jong og setter inn Ricardo Pepi.
    83'
    85'
    Rob Dieperink tildeler PSV Eindhoven en corner. Mauro Junior sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    86'
    87'
    Offside! Jerdy Schouten blir vinket av og PSV Eindhoven må dermed bygge opp et nytt angrep.
    89'
    Jason Van Duiven
    Målsjanse på Philips Stadion! Jason Van Duiven fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.