Brian Brobbey
    Ajax Amsterdam angriper. Brian Brobbey får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    2'
    PSV Eindhoven, prøver et skudd, men det reddes
    2'
    Hjørnespark til Ajax
    3'
    Johan Bakayoko
    Målsjanse! Johan Bakayoko (PSV Eindhoven) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    3'
    Ramalho
    PSV Eindhoven angriper, men avslutningen til Ramalho går utenfor.
    4'
    Mål for Ajax!
    PSV Eindhoven 0 - 1 Ajax
    Mål: Branco Van den Boomen
    Mål! Branco Van den Boomen gir Ajax Amsterdam ledelsen 0-1 i Eindhoven.
    10'
    Gult kort til Ajax
    Jorrel Hato
    Jorrel Hato (Ajax Amsterdam) får et gult kort av dommer Danny Makkelie.
    13'
    Brian Brobbey (Ajax Amsterdam) fyrer av et skudd som går utenfor.
    13'
    Danny Makkelie signaliserer et frispark til PSV Eindhoven.
    14'
    Steven Berghuis
    Ajax Amsterdam fosser forover og Steven Berghuis fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    15'
    15'
    Spillet på Philips Stadion er stoppet midlertidig fordi Branco Van den Boomen ligger nede.
    16'
    Danny Makkelie tildeler Ajax Amsterdam en corner. Branco Van den Boomen sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    16'
    Branco Van den Boomen ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Eindhoven.
    17'
    Steven Bergwijn
    Målsjanse på Philips Stadion! Steven Bergwijn fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    17'
    17'
    Branco Van den Boomen (Ajax Amsterdam) slår en corner fra venstre side på Philips Stadion.
    18'
    Frispark for PSV Eindhoven på egen banehalvdel.
    18'
    I Eindhoven slår Branco Van den Boomen en corner fra venstre.
    19'
    Mål for PSV Eindhoven!
    PSV Eindhoven 1 - 1 Ajax
    Mål: Hirving Lozano
    Målgivende: Olivier Boscagli
    Mål! hjemmelag utligner ved Hirving Lozano. Stillingen er nå 1-1. Flott spill fra Olivier Boscagli før målet.
    20'
    Kristian Nokkvi Hlynsson
    Ajax Amsterdam avanserer forover på Philips Stadion og Kristian Nokkvi Hlynsson kommer til avslutning. Headingen blir klarert av PSV Eindhoven.
    22'
    22'
    Luuk De Jong
    Målsjanse til PSV Eindhoven! Luuk De Jong treffer mål, men keeper redder.
    22'
    Ajax, prøver et skudd, men det reddes
    22'
    Hirving Lozano (PSV Eindhoven) løfter inn en corner fra venstre på Philips Stadion.
    23'
    PSV Eindhoven avanserer forover og Luuk De Jong kommer til avslutning. Headingen blir klarert.
    23'
    23'
    Joey Veerman
    Sjanse til PSV Eindhoven! Joey Veerman er nær ved å score, men keeper redder.
    23'
    23'
    Ajax Amsterdam angriper i Eindhoven. Steven Bergwijn avslutter på mål, men greier ikke å score.
    24'
    24'
    Danny Makkelie signaliserer et frispark til Ajax Amsterdam på egen banehalvdel.
    26'
    Steven Berghuis (Ajax Amsterdam) prøver å heade ballen i mål på Philips Stadion, men mislykkes.
    28'
    28'
    Hirving Lozano
    Sjanse! PSV Eindhoven avanserer forover, men Hirving Lozano avslutter utenfor.
    28'
    PSV Eindhoven angriper, men avslutningen til Johan Bakayoko går utenfor.
    30'
    Stopp i spillet
    Josip Sutalo er på beina igjen og fortsetter kampen.
    33'
    Frispark til PSV Eindhoven på halvdelen til Ajax Amsterdam.
    33'
    PSV Eindhoven tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    35'
    Hirving Lozano (PSV Eindhoven) slår en corner fra venstre side på Philips Stadion.
    36'
    PSV Eindhoven avancerar på Philips Stadion och Luuk De Jong får en nickmöjlighet – utanför!
    36'
    Målsjanse! Hirving Lozano (PSV Eindhoven) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    37'
    37'
    Josip Sutalo vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    38'
    Danny Makkelie tildeler Ajax Amsterdam en corner. Branco Van den Boomen sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    39'
    Kenneth Taylor
    Sjanse i Eindhoven! Kenneth Taylor (Ajax Amsterdam) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    39'
    39'
    PSV Eindhoven 1 - 2 Ajax
    Mål: Brian Brobbey
    Målgivende: Steven Bergwijn
    I Eindhoven tar Ajax Amsterdam ledelsen 1-2 etter et mål av Brian Brobbey. Steven Bergwijn var nest sist på ballen.
    40'
    Sjanse! PSV Eindhoven avanserer forover, men Joey Veerman avslutter utenfor.
    41'
    Danny Makkelie signaliserer et frispark til PSV Eindhoven på egen banehalvdel.
    44'
    PSV Eindhoven avanserer forover i Eindhoven. Johan Bakayoko avslutter, men treffer ikke mål.
    45'
    45'+2
    Spillerbytte - PSV Eindhoven
    Inn: Guus Til
    Ut: Malik Tillman
    PSV Eindhoven bytter ut Malik Tillman med Guus Til.
    46'
    Inn: Ismael Saibari
    Ut: Joey Veerman
    PSV Eindhoven gjør sitt første bytte. Joey Veerman erstattes av Ismael Saibari.
    46'
    Kjempesjanse! Hirving Lozano (PSV Eindhoven) fyrer av et skudd som treffer tverrliggeren!
    49'
    PSV Eindhoven 2 - 2 Ajax
    Mål: Luuk De Jong
    Luuk De Jong utligner til 2-2 på Philips Stadion.
    49'
    PSV Eindhoven 3 - 2 Ajax
    Mål: Ismael Saibari
    Målgivende: Luuk De Jong
    Mål! Ismael Saibari gir PSV Eindhoven en 3-2 ledelse. Det er en fin assist fra Luuk De Jong.
    52'
    Målet til PSV Eindhoven sjekkes av VAR
    53'
    Målet til PSV Eindhoven blir stående
    55'
    En av PSV Eindhovens spillere går i offside.
    56'
    Ajax Amsterdam angriper. Steven Bergwijn får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    56'
    56'
    I Eindhoven slår Johan Bakayoko en corner fra høyre.
    58'
    Frisparket tildelt Ajax Amsterdam er farlig nær PSV Eindhovens målområde.
    59'
    PSV Eindhoven 4 - 2 Ajax
    Målgivende: Johan Bakayoko
    I Eindhoven øker PSV Eindhoven ledelsen til 4-2 takket være et mål av Hirving Lozano. Johan Bakayoko sto for den målgivende pasningen.