1-0
1-1
Dusan Tadic90'+2 (Str.)
    Den første omgangen er sparket i gang.
    Danny Makkelie tildeler Ajax Amsterdam en corner. Dusan Tadic sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    4'
    Jurrien Timber
    Ajax Amsterdam angriper i Eindhoven. Jurrien Timber avslutter på mål, men greier ikke å score.
    7'
    PSV Eindhoven, prøver et skudd, men det reddes
    7'
    Frispark for PSV Eindhoven på egen banehalvdel.
    8'
    Danny Makkelie signaliserer et frispark til PSV Eindhoven.
    8'
    I Eindhoven slår Philipp Max en corner fra venstre.
    9'
    Danny Makkelie signaliserer et frispark til PSV Eindhoven på egen banehalvdel.
    13'
    I Eindhoven har et frispark blitt tildelt bortelag.
    17'
    Ajax Amsterdam tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    21'
    Frispark Ajax Amsterdam.
    22'
    Denzel Dumfries
    PSV Eindhoven angriper. Denzel Dumfries får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    23'
    Ajax, prøver et skudd, men det reddes
    23'
    Ryan Thomas (PSV Eindhoven) løfter inn en corner fra høyre på Philips Stadion.
    24'
    Frispark til Ajax Amsterdam på halvdelen til PSV Eindhoven.
    25'
    PSV Eindhoven tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    32'
    34'
    PSV Eindhoven fosser fremover, men Philipp Max går rett i offsidefella.
    35'
    Antony
    Antony Santos (Ajax Amsterdam) avanserer forover på Philips Stadion. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    36'
    36'
    Dusan Tadic (Ajax Amsterdam) slår en corner fra venstre side på Philips Stadion.
    36'
    Lisandro Martinez
    Lisandro Martinez (Ajax Amsterdam) header mot mål, men ballen går utenfor.
    36'
    Gult kort til Ajax
    Edson Alvarez
    Edson Alvarez (Ajax Amsterdam) mottar sitt første gule kort for dagen på Philips Stadion.
    38'
    Mål for PSV Eindhoven!
    PSV Eindhoven 1 - 0 Ajax
    Mål: Eran Zahavi
    I Eindhoven tar PSV Eindhoven ledelsen 1-0 etter et mål av Eran Zahavi.
    39'
    Danny Makkelie tildeler PSV Eindhoven en corner. Philipp Max sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    44'
    PSV Eindhoven angriper, men blir avblåst for offside.
    44'
    Spillerbytte - Ajax
    Inn: Perr Schuurs
    Ut: Devyne Rensch
    Erik ten Hag (Ajax Amsterdam) gjør sitt første bytte for dagen. Perr Schuurs erstatter Devyne Rensch.
    46'
    Danny Makkelie signaliserer et frispark til Ajax Amsterdam på egen banehalvdel.
    46'
    PSV Eindhoven må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Ajax Amsterdam.
    47'
    Frispark for Ajax Amsterdam på egen banehalvdel.
    49'
    Sebastian Haller
    Ajax Amsterdam angriper og Sebastian Haller får avsluttet. Headingen treffer ikke PSV Eindhoven-målet.
    50'
    I Eindhoven har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    51'
    52'
    Danny Makkelie signaliserer et frispark til Ajax Amsterdam.
    54'
    Gult kort til PSV Eindhoven
    Olivier Boscagli
    Olivier Boscagli (PSV Eindhoven) får et gult kort av dommer Danny Makkelie.
    54'
    56'
    Inn: David Neres
    Ut: Antony
    Bytte for Ajax Amsterdam. David Neres kommer inn for Antony Santos på Philips Stadion.
    56'
    Inn: Mohammed Kudus
    Ut: Edson Alvarez
    Ajax Amsterdam gjør sitt tredje bytte. Edson Alvarez erstattes av Mohammed Kudus.
    56'
    PSV Eindhoven angriper, men Mario Gotze vinkes av for offside.
    58'
    Philipp Max (PSV Eindhoven) løfter inn en corner fra venstre på Philips Stadion.
    60'
    Målsjanse på Philips Stadion! Olivier Boscagli fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    60'
    60'
    62'
    Frisparket tildelt PSV Eindhoven er farlig nær Ajax Amsterdams målområde.
    63'
    67'
    Pablo Rosario ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    68'
    Pablo Rosario er tilbake på banen igjen.
    69'
    Philipp Max (PSV Eindhoven) vinkes av for offside i Eindhoven.
    70'
    Spillerbytte - PSV Eindhoven
    Inn: Erick Gutierrez
    Ut: Pablo Rosario
    Erick Gutierrez (PSV Eindhoven) erstatter Pablo Rosario som muligens er skadet.
    72'
    Kan Ajax Amsterdam utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    74'
    Inn: Yorbe Vertessen
    Ut: Ryan Thomas
    Roger Schmidt gjør dagens andre bytte i Eindhoven, når han tar ut Ryan Thomas og setter inn Yorbe Vertessen.
    75'
    Målet til PSV Eindhoven sjekkes av VAR
    79'
    Målet til PSV Eindhoven blir annullert
    79'
    80'
    Inn: Brian Brobbey
    Ut: Ryan Gravenberch
    Ajax Amsterdam bytter ut Ryan Gravenberch med Brian Brobbey. Dette er det fjerde byttet som Erik ten Hag gjør i dagens kamp.
    80'
    Donyell Malen
    PSV Eindhoven avanserer forover i Eindhoven. Donyell Malen avslutter, men treffer ikke mål.