Portugal angriper, men avslutningen til Jessica Lisandra Manjenje Nogueir Da Silva går utenfor.
    Andi Sullivan (USA) slår en corner fra venstre side på Eden Park.
    23'
    24'
    Ines Teixeira Pereira vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    25'
    Ines Teixeira Pereira ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Auckland.
    26'
    USA angriper. Lynn Williams får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    27'
    27'
    Målsjanse! Lynn Williams (USA) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    27'
    Rebecca Welch tildeler Portugal en corner. Andreia Alexandra Norton sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    37'
    Rebecca Welch signaliserer et frispark til Portugal på egen banehalvdel.
    39'
    Gult kort til USA
    Rose Lavelle
    Dommeren gir Rose Lavelle (USA) et gult kort.
    39'
    Francisca Ramos Ribeiro Nazareth Sousa
    Francisca Ramos Ribeiro Nazareth Sousa (Portugal) kommer seg fri på Eden Park, men avslutningen går utenfor.
    40'
    41'
    43'
    45'+1
    Andi Sullivan (USA) løfter inn en corner fra venstre på Eden Park.
    45'+2
    Sjanse i Auckland! Lynn Williams (USA) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    45'+2
    45'+2
    45'+2
    Frispark til USA på halvdelen til Portugal.
    47'
    USA avanserer forover i Auckland. Rose Lavelle avslutter, men treffer ikke mål.
    48'
    Frispark USA.
    49'
    Rebecca Welch signaliserer et frispark til Portugal.
    50'
    52'
    Sophia Olivia Smith
    Sophia Olivia Smith (USA) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    52'
    Rose Lavelle (USA) slår en corner fra høyre side på Eden Park.
    55'
    USA angriper i Auckland. Sophia Olivia Smith fyrer av et skudd som går utenfor.
    55'
    Gult kort til Portugal
    Carole Da Silva Costa
    Carole Da Silva Costa (Portugal) pådrar seg et gult kort.
    56'
    Alex Morgan
    USA angriper på Eden Park, men Alex Morgan header utenfor.
    57'
    59'
    Lynn Williams (USA) header utenfor.
    60'
    Spillerbytte - USA
    Inn: Megan Rapinoe
    Ut: Sophia Olivia Smith
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for USA. Inn kommer Megan Rapinoe, mens Sophia Olivia Smith tar plass på benken.
    61'
    Spillerbytte - Portugal
    Inn: Andreia Jacinto
    Ut: Francisca Ramos Ribeiro Nazareth Sousa
    Francisco Miguel Conceicao Roque Neto (Portugal) gjør sitt første bytte for dagen. Andreia Jacinto erstatter Francisca Ramos Ribeiro Nazareth Sousa.
    62'
    Rebecca Welch tildeler USA en corner. Megan Rapinoe sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    64'
    Julie Ertz
    Sjanse! USA avanserer forover, men Julie Ertz avslutter utenfor.
    64'
    Diana Micaela Abreu de Sousa e Silva ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    65'
    USA tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    71'
    Diana Micaela Abreu de Sousa e Silva kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på Eden Park.
    72'
    72'
    Diana Catarina Ribeiro Gomes
    Diana Catarina Ribeiro Gomes (Portugal) får et gult kort av dommer Rebecca Welch.
    72'
    Frispark for Portugal på egen banehalvdel.
    73'
    Rebecca Welch signaliserer et frispark til USA på egen banehalvdel.
    74'
    Inn: Telma Raquel Velosa Encarnacao
    Ut: Andreia Alexandra Norton
    Portugal gjør sitt andre bytte. Andreia Alexandra Norton erstattes av Telma Raquel Velosa Encarnacao.
    81'
    81'
    Naomi Girma
    Naomi Girma (USA) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    81'
    83'
    Inn: Emily Sonnett
    Ut: Lindsey Horan
    USA bytter ut Lindsey Horan med Emily Sonnett.
    84'
    Inn: Trinity Rodman
    Ut: Lynn Williams
    Bytte for USA. Trinity Rodman kommer inn for Lynn Williams på Eden Park.
    84'
    84'
    Alex Morgan
    Målsjanse på Eden Park! Alex Morgan fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.