Fin mulighet for Portugal! Silva drar seg løs på kanten og slår inn. I boksen får Rodriguez klarert unna i siste liten.
    Portugal 1 - 0 Sveits
    Mål: Goncalo Ramos
    Målgivende: Joao Felix
    17'
    Svært godt forsøk av Shaqiri! Curler den over muren og helt nede mot hjørnet, men Costa slår ballen ut til corner. Mulig den hadde gått utenfor uansett, men likevel et godt frispark og godt keeperspill.
    30'
    Nesten 2-0! Portugal slår inn mot Ramos, og da må Schär gjøre alt han kan for å nå ballen først. Stopperen får hodet på ballen og stanger kula like utenfor eget mål. Det hadde nok stått 2-0 hvis han ikke fikk hodet på den. Corner!
    32'
    Portugal 2 - 0 Sveits
    Mål: Pepe
    Målgivende: Bruno Fernandes
    33'
    Nesten redusering! Costa gir først en noe svak retur på et Fernandes-innlegg. Freuler er først på den løse ballen og header mot mål, men da er Costa oppe igjen og retter opp egen feil.
    38'
    Gult kort til Sveits
    Fabian Schar
    43'
    Sommer hindrer 3-0! Portugal kontrer hurtig og til slutt spilles Ramos alene med keeper. 1-0-målscoreren forsøker å plassere ballen lavt i hjørnet, men Sommer varter opp med en utsøkt redning. Corner!
    43'
    Spillerbytte - Sveits
    Inn: Eray Comert
    Ut: Fabian Schar
    46'
    Portugal 3 - 0 Sveits
    Målgivende: Diogo Dalot
    51'
    Inn: Haris Seferovic
    Ut: Djibril Sow
    54'
    Inn: Denis Zakaria
    Ut: Remo Freuler
    54'
    Portugal 4 - 0 Sveits
    Mål: Raphael Guerreiro
    Målgivende: Bernardo Silva
    56'
    Mål for Sveits!
    Portugal 4 - 1 Sveits
    Mål: Manuel Akanji
    Målgivende: Xherdan Shaqiri
    58'
    Eray Comert
    59'
    Inn: Noah Okafor
    Ut: Ruben Vargas
    66'
    Portugal 5 - 1 Sveits
    67'
    Nesten 6-1! Portugal slår diagonalt mot Guerreiro som står på kanten av sekstenmeteren. Han sender ballen tilbake i boksen på volley, men Fernandes når akkurat ikke frem. Nå er det lekestue her! Den ga assosiasjoner til Mario Mandžukics volleymål i VM-finalen mot Real Madrid i 2017.