2-1

Frispark for Portugal på egen banehalvdel.
    1'
    Lois Openda
    Belgia avanserer forover i Tbilisi. Lois Openda avslutter, men treffer ikke mål.
    2'
    Pedro Neto
    Portugal angriper. Pedro Neto får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    2'
    Belgia, prøver et skudd, men det reddes
    2'
    Pedro Neto (Portugal) slår en corner fra høyre side på Mikheil Meskhi Stadium.
    3'
    Belgia tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    5'
    Chico Conceicao
    Sjanse i Tbilisi! Chico Conceicao (Portugal) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    10'
    10'
    Willy Delajod tildeler Portugal en corner. Pedro Neto sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    11'
    Gult kort til Belgia
    Koni De Winter
    Koni De Winter (Belgia) pådrar seg et gult kort, og vil dermed bli suspendert!
    14'
    Frisparket tildelt Portugal er farlig nær Belgias målområde.
    14'
    I Tbilisi slår Pedro Neto en corner fra venstre.
    16'
    Det blir farlig! Frispark for Belgia er nær straffområde.
    19'
    Willy Delajod signaliserer et frispark til Portugal på egen banehalvdel.
    20'
    22'
    Michel-Ange Balikwisha
    Belgia angriper i Tbilisi. Michel-Ange Balikwisha avslutter på mål, men greier ikke å score.
    24'
    Portugal, prøver et skudd, men det reddes
    24'
    Frispark til Belgia på halvdelen til Portugal.
    27'
    Willy Delajod signaliserer et frispark til Portugal.
    29'
    Frispark Belgia.
    30'
    Gult kort til Portugal
    Tiago Dantas
    Tiago Dantas (Portugal) mottar sitt første gule kort for dagen på Mikheil Meskhi Stadium.
    30'
    Aster Vranckx
    Aster Vranckx (Belgia) kommer til en målsjanse på Mikheil Meskhi Stadium, men klarer ikke å score.
    31'
    Frispark Portugal.
    33'
    Belgia angriper i Tbilisi, men blir avblåst for offside.
    36'
    41'
    Willy Delajod signaliserer et frispark til Belgia.
    44'
    Portugal tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    45'
    Pedro Neto (Portugal) løfter inn en corner fra venstre på Mikheil Meskhi Stadium.
    48'
    Frispark for Belgia på egen banehalvdel.
    49'
    50'
    Frispark til Portugal på halvdelen til Belgia.
    52'
    53'
    Jose Carlos Natario Ferreira
    Jose Carlos Natario Ferreira (Portugal) kommer seg fri på Mikheil Meskhi Stadium, men avslutningen går utenfor.
    53'
    Mål for Portugal!
    Portugal 1 - 0 Belgia
    Mål: Joao Pedro Goncalves Neves
    Målgivende: Fabio Silva
    Mål! Joao Pedro Goncalves Neves gir Portugal en 1-0 ledelse. Flott spill fra Fabio Silva før målet.
    56'
    58'
    59'
    Andre Amaro
    Dommer Willy Delajod viser Andre Amaro (Portugal) det gule kortet.
    59'
    Hjørnespark til Belgia
    60'
    En av Belgias spillere blir avblåst for offside på Mikheil Meskhi Stadium.
    60'
    Spillerbytte - Belgia
    Inn: Yorbe Vertessen
    Ut: Largie Ramazani
    Belgia bytter ut Largie Ramazani med Yorbe Vertessen.
    61'
    Inn: Nicolas Raskin
    Ut: Eliot Matazo
    Belgia bytter ut Eliot Matazo med Nicolas Raskin. Dette er det andre byttet som Jacky Mathijssen gjør i dagens kamp.
    61'
    Spillerbytte - Portugal
    Inn: Diego Da Silva Moreira
    Ut: Chico Conceicao
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Portugal. Inn kommer Diego Da Silva Moreira, mens Chico Conceicao tar plass på benken.
    61'
    Willy Delajod signaliserer et frispark til Belgia på egen banehalvdel.
    62'
    Maxime De Cuyper (Belgia) slår en corner fra venstre side på Mikheil Meskhi Stadium.
    63'
    64'
    Mål for Belgia!
    Portugal 1 - 1 Belgia
    Mål: Yorbe Vertessen
    Målgivende: Lois Openda
    Yorbe Vertessen (Belgia) utligner med en heading på Mikheil Meskhi Stadium. Stillingen er nå 1-1. Lois Openda sto for den målgivende pasningen.
    65'
    65'
    Inn: Henrique Araujo
    Ut: Fabio Silva
    Portugal gjør sitt andre bytte. Fabio Silva erstattes av Henrique Araujo.
    68'
    Inn: Andre Almeida
    Ut: Joao Pedro Goncalves Neves
    Joao Pedro Goncalves Neves (Portugal) erstattes av Andre Almeida.
    68'
    69'
    70'
    70'
    Maxime De Cuyper
    Dommer Willy Delajod gir Maxime De Cuyper (Belgia) et gult kort.
    70'
    Hjørnespark til Portugal
    71'
    Samu
    Sjanse! Portugal avanserer forover, men Samu avslutter utenfor.
    72'
    74'
    Målsjanse! Michel-Ange Balikwisha (Belgia) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    75'
    75'
    77'
    77'
    Yorbe Vertessen
    Belgia angriper i Tbilisi. Yorbe Vertessen fyrer av et skudd som går utenfor.
    78'
    Inn: Paulo Bernardo
    Ut: Samu
    Rui Jorge (Portugal) gjør sitt fjerde bytte for dagen. Paulo Bernardo erstatter Samu.
    78'
    79'
    81'
    Belgia angriper, men Willy Delajod blåser for offside.
    82'
    Diego Da Silva Moreira
    Diego Da Silva Moreira (Portugal) kommer seg fri på Mikheil Meskhi Stadium, men avslutningen går utenfor.
    83'
    84'
    85'
    Straffe til Portugal
    86'
    Zeno Debast
    Zeno Debast (Belgia) pådrar seg et gult kort.
    87'
    Maarten Vandevoordt
    Maarten Vandevoordt (Belgia) får et gult kort av dommer Willy Delajod.
    88'
    Portugal scorer på straffe!
    Portugal 2 - 1 Belgia
    Mål: Tiago Dantas
    Mål! Portugal tar ledelsen 2-1 takket være et straffespark av Tiago Dantas.
    89'
    90'+1
    Portugal må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Belgia.
    90'+4
    90'+5
    90'+6
    Nicolas Raskin
    Nicolas Raskin fra Belgia har fått et gult kort etter kampen har blitt avsluttet.