Frispark i en god posisjon for Sporting Kansas City!
    Frispark til Portland Timbers på halvdelen til Sporting Kansas City.
    Victor Rivas signaliserer et frispark til Portland Timbers.
    Mål for Portland Timbers!
    Portland Timbers 1 - 0 Sporting Kansas City
    Mål: Bill Tuiloma
    Målgivende: Eryk Williamson
    Mål! Bill Tuiloma (Portland Timbers) scorer med hodet. Dermed er stillingen 1-0 på Providence Park. Eryk Williamson var nest sist på ballen.
    13'
    Victor Rivas signaliserer et frispark til Sporting Kansas City på egen banehalvdel.
    14'
    I Portland har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    18'
    Gult kort til Sporting Kansas City
    Roger Espinoza
    Roger Espinoza (Sporting Kansas City) pådrar seg et gult kort.
    18'
    Roger Espinoza (Sporting Kansas City) fyrer av et skudd som går utenfor.
    23'
    Sporting Kansas City angriper i Portland. Roger Espinoza avslutter på mål, men greier ikke å score.
    26'
    Portland Timbers, prøver et skudd, men det reddes
    26'
    Frisparket tildelt Sporting Kansas City er farlig nær Portland Timberss målområde.
    27'
    Victor Rivas signaliserer et frispark til Portland Timbers like utenfor Sporting Kansas City-området.
    35'
    Robert Voloder
    Robert Voloder (Sporting Kansas City) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    35'
    Det blir farlig! Frispark for Sporting Kansas City er nær straffområde.
    37'
    Remi Walter (Sporting Kansas City) løfter inn en corner fra høyre på Providence Park.
    38'
    Kortne Thompson-Ford ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    39'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Portland fordi Dario Zuparic får behandling for en skade på banen.
    39'
    Kortne Thompson-Ford er på beina igjen og fortsetter kampen på Providence Park.
    41'
    Portland Timbers slipper å klare seg uten Dario Zuparic som kommer tilbake på banen i Portland.
    41'
    Nathan
    Nathan (Portland Timbers) avanserer forover på Providence Park. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    44'
    Sporting Kansas City, prøver et skudd, men det reddes
    44'
    Portland Timbers 2 - 0 Sporting Kansas City
    Mål: Sebastian Blanco
    Målgivende: Cristhian Paredes
    Sebastian Blanco setter ballen i mål og øker Portland Timberss ledelse til 2-0 i Portland. Det er en fin assist fra Cristhian Paredes.
    46'
    Frispark Sporting Kansas City.
    47'
    I Portland slår Daniel Salloi en corner fra venstre.
    50'
    Spillerbytte - Sporting Kansas City
    Inn: Felipe Hernandez
    Ut: Roger Espinoza
    Bytte for Sporting Kansas City. Felipe Hernandez kommer inn for Roger Espinoza på Providence Park.
    51'
    Victor Rivas tildeler Sporting Kansas City en corner. Daniel Salloi sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    52'
    Portland Timbers 3 - 0 Sporting Kansas City
    Målgivende: Yimmi Chara
    Mål! Sebastian Blanco gir Portland Timbers en komfortabel 3-0 ledelse. Yimmi Chara sto for den målgivende pasningen.
    52'
    54'
    Portland Timbers 4 - 0 Sporting Kansas City
    Mål: Nathan
    Målgivende: Sebastian Blanco
    Mål! Nathan øker ledelsen til 4-0. Flott spill fra Sebastian Blanco før målet.
    56'
    Mål for Sporting Kansas City!
    Portland Timbers 4 - 1 Sporting Kansas City
    Mål: Johnny Russell
    Målgivende: Felipe Hernandez
    Johnny Russell scorer og reduserer til 4-1 på Providence Park. Det er en fin assist fra Felipe Hernandez.
    57'
    Inn: Marinos Tzionis
    Ut: Oriol Rosell
    Sporting Kansas City gjør sitt andre bytte. Oriol Rosell erstattes av Marinos Tzionis.
    58'
    Eryk Williamson (Portland Timbers) slår en corner fra venstre side på Providence Park.
    59'
    Victor Rivas signaliserer et frispark til Sporting Kansas City.
    63'
    Frispark for Sporting Kansas City på egen banehalvdel.
    64'
    Gult kort til Portland Timbers
    Jose Van Rankin
    Jose Van Rankin (Portland Timbers) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    64'
    En av Sporting Kansas Citys spillere blir avblåst for offside.
    65'
    Sporting Kansas City tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    66'
    I Portland har et frispark blitt tildelt bortelag.
    67'
    Portland Timbers 5 - 1 Sporting Kansas City
    Mål: Nathan
    Portland Timbers går opp i en 5-1 ledelse etter et mål av Nathan. Sebastian Blanco sto for den målgivende pasningen.
    69'
    Spillerbytte - Portland Timbers
    Inn: Tega Ikoba
    Ut: Nathan
    Portland Timbers bytter ut Nathan med Tega Ikoba. Dette er det første byttet som Giovanni Savarese gjør i dagens kamp.
    70'
    Inn: Santiago Moreno
    Ut: Eryk Williamson
    Eryk Williamson (Portland Timbers) erstattes av Santiago Moreno.
    71'
    Frispark til Sporting Kansas City på halvdelen til Portland Timbers.
    72'
    Bill Tuiloma
    Dommeren gir Bill Tuiloma (Portland Timbers) et gult kort.
    72'
    Tega Ikoba
    Tega Ikoba (Portland Timbers) kommer seg fri på Providence Park, men avslutningen går utenfor.
    72'
    Portland Timbers må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Sporting Kansas City.
    74'
    Andre gule kort til Portland Timbers
    Utvisning! Dommer Victor Rivas sender Jose Van Rankin (Portland Timbers) av banen etter to gule kort.
    74'
    Portland Timbers 5 - 2 Sporting Kansas City
    Mål: Marinos Tzionis
    Marinos Tzionis holder Sporting Kansas City inne i matchen ved a heade inn 5-2. Felipe Hernandez var nest sist på ballen.
    75'
    76'
    Inn: Pablo Bonilla
    Ut: Sebastian Blanco
    Giovanni Savarese gjør dagens tredje bytte i Portland, når han tar ut Sebastian Blanco og setter inn Pablo Bonilla.
    77'
    Frispark for Portland Timbers på egen banehalvdel.
    78'
    Andre gule kort til Sporting Kansas City
    Robert Voloder (Sporting Kansas City) må forlate banen etter å ha mottatt sitt andre gule kort i kampen.
    78'
    Kan Sporting Kansas City utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    79'
    Inn: Zac McGraw
    Ut: Bill Tuiloma
    Giovanni Savarese (Portland Timbers) gjør sitt fjerde bytte for dagen. Zac McGraw erstatter Bill Tuiloma.
    82'
    Inn: Marvin Loria
    Ut: Yimmi Chara
    Giovanni Savarese gjør dagens femte bytte i Portland, når han tar ut Yimmi Chara og setter inn Marvin Loria.
    83'
    Portland Timbers tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    84'
    Inn: Nikola Vujnovic
    Ut: Johnny Russell
    Sporting Kansas City bytter ut Johnny Russell med Nikola Vujnovic.
    84'
    Inn: Kayden Pierre
    Ut: Cameron Duke
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Sporting Kansas City. Inn kommer Kayden Pierre, mens Cameron Duke tar plass på benken.
    84'
    86'
    Diego Chara
    Diego Chara (Portland Timbers) mottar sitt første gule kort for dagen på Providence Park.
    86'
    Skudd utenfor mål, Sporting Kansas City
    86'
    Portland Timbers 6 - 2 Sporting Kansas City
    Mål: Marvin Loria
    Mål! Marvin Loria øker Portland Timberss ledelse til 6-2 på Providence Park. Flott spill fra Cristhian Paredes før målet.
    88'
    Inn: Jake Davis
    Ut: Khiry Shelton
    Peter Vermes (Sporting Kansas City) gjør sitt femte bytte for dagen. Jake Davis erstatter Khiry Shelton.
    89'
    Portland Timbers 7 - 2 Sporting Kansas City
    Mål: Santiago Moreno
    Målgivende: Diego Chara
    Mål! Portland Timbers øker ledelsen til 7-2 etter en scoring av Santiago Moreno på Providence Park. Diego Chara sto for den målgivende pasningen.