Chara90'+3
    Kampen har startet.
    San Jose Earthquakes tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    2'
    Portland Timbers må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra San Jose Earthquakes.
    3'
    Judson
    Målsjanse! Judson (San Jose Earthquakes) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    4'
    Cristhian Paredes
    Sjanse! Portland Timbers avanserer forover, men Cristhian Paredes avslutter utenfor.
    8'
    Offside! Cristian Espinoza (San Jose Earthquakes) er alene igjennom, men linjedommeren har flagget oppe.
    11'
    I Portland slår Yimmi Chara en corner fra venstre.
    13'
    Cade Cowell
    Sjanse til San Jose Earthquakes! Cade Cowell er nær ved å score, men keeper redder.
    13'
    Portland Timbers, prøver et skudd, men det reddes
    13'
    Frispark for San Jose Earthquakes på egen banehalvdel.
    16'
    I Portland har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    18'
    Yimmi Chara
    Yimmi Chara (Portland Timbers) kommer til en målsjanse på Providence Park, men klarer ikke å score.
    18'
    Frispark Portland Timbers.
    21'
    George Fochive ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    21'
    George Fochive kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på Providence Park.
    24'
    Mål for San Jose Earthquakes!
    Portland Timbers 0 - 1 San Jose Earthquakes
    Mål: Eduardo Lopez
    Målgivende: Cristian Espinoza
    Mål! San Jose Earthquakes tar ledelsen 0-1 ved Eduardo Lopez. Flott spill fra Cristian Espinoza før målet.
    24'
    Felipe Mora
    Felipe Mora (Portland Timbers) kommer til en målsjanse på Providence Park, men headingen treffer ikke mellom stengene.
    26'
    Yimmi Chara
    Portland Timbers fosser forover og Yimmi Chara fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    27'
    San Jose Earthquakes, prøver et skudd, men det reddes
    27'
    Yimmi Chara (Portland Timbers) slår en corner fra venstre side på Providence Park.
    27'
    Bill Tuiloma
    Bill Tuiloma (Portland Timbers) header ballen mot mål, men San Jose Earthquakes klarerer.
    27'
    27'
    Frispark til San Jose Earthquakes på halvdelen til Portland Timbers.
    29'
    Gult kort til Portland Timbers
    Jose Van Rankin
    Jose Van Rankin (Portland Timbers) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    29'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Portland fordi Nathan Cardoso får behandling for en skade på banen.
    31'
    San Jose Earthquakes slipper å klare seg uten Nathan Cardoso som kommer tilbake på banen igjen.
    31'
    Allen Chapman tildeler San Jose Earthquakes en corner. Cristian Espinoza sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    32'
    Frisparket tildelt Portland Timbers er farlig nær San Jose Earthquakess målområde.
    34'
    Felipe Mora
    Felipe Mora (Portland Timbers) header utenfor.
    37'
    Spillet på Providence Park er stoppet midlertidig fordi Steve Clark ligger nede.
    38'
    Spillerbytte - Portland Timbers
    Inn: Aljaz Ivacic
    Ut: Steve Clark
    Aljaz Ivacic (Portland Timbers) erstatter Steve Clark som muligens er skadet.
    40'
    Allen Chapman signaliserer et frispark til San Jose Earthquakes på egen banehalvdel.
    42'
    Cristian Espinoza
    Sjanse i Portland! Cristian Espinoza (San Jose Earthquakes) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    42'
    42'
    Yimmi Chara (Portland Timbers) løfter inn en corner fra høyre på Providence Park.
    45'+1
    Allen Chapman signaliserer et frispark til Portland Timbers på egen banehalvdel.
    45'+1
    Allen Chapman tildeler Portland Timbers en corner. Yimmi Chara sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    45'+5
    45'+6
    Mål for Portland Timbers!
    Portland Timbers 1 - 1 San Jose Earthquakes
    Mål: Felipe Mora
    Målgivende: Bill Tuiloma
    Felipe Mora utligner til 1-1 på Providence Park. Bill Tuiloma sto for den målgivende pasningen.
    45'+7
    Spillerbytte - San Jose Earthquakes
    Inn: Jackson Yueill
    Ut: Eduardo Lopez
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for San Jose Earthquakes. Inn kommer Jackson Yueill, mens Eduardo Lopez tar plass på benken.
    46'
    Inn: Eryk Williamson
    Ut: Cristhian Paredes
    Giovanni Savarese (Portland Timbers) gjør sitt andre bytte for dagen. Eryk Williamson erstatter Cristhian Paredes.
    46'
    Frispark for Portland Timbers på egen banehalvdel.
    48'
    49'
    Larrys Mabiala
    I Portland header Larrys Mabiala (Portland Timbers) mot mål, men ballen går utenfor.
    50'
    Jose Van Rankin (Portland Timbers) fyrer av et skudd som går utenfor.
    54'
    Allen Chapman signaliserer et frispark til San Jose Earthquakes.
    55'
    Cristian Espinoza (San Jose Earthquakes) løfter inn en corner fra venstre på Providence Park.
    56'
    Nathan
    San Jose Earthquakes angriper og Nathan Cardoso får avsluttet. Headingen treffer ikke Portland Timbers-målet.
    56'
    Diego Chara
    Diego Chara (Portland Timbers) kommer seg fri på Providence Park, men avslutningen går utenfor.
    57'
    Portland Timbers tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    58'
    Eryk Williamson
    Portland Timbers angriper, men avslutningen til Eryk Williamson går utenfor.
    60'
    Inn: Sebastian Blanco
    Ut: Dairon Asprilla
    Portland Timbers bytter ut Dairon Asprilla med Sebastian Blanco.
    60'
    61'
    Allen Chapman signaliserer et frispark til Portland Timbers.
    64'
    Yimmi Chara
    Sjanse! Portland Timbers avanserer forover, men Yimmi Chara avslutter utenfor.
    65'
    67'
    Målsjanse til San Jose Earthquakes! Cristian Espinoza treffer mål, men keeper redder.
    67'
    67'
    68'
    Sebastian Blanco
    Sebastian Blanco (Portland Timbers) fyrer av et skudd som går utenfor.
    69'
    Felipe Mora
    Målsjanse! Felipe Mora (Portland Timbers) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    72'
    Inn: Marcos Lopez
    Ut: Luciano Abecasis
    San Jose Earthquakes gjør sitt andre bytte. Luciano Abecasis erstattes av Marcos Lopez.
    72'
    73'
    Allen Chapman signaliserer et frispark til San Jose Earthquakes like utenfor Portland Timbers-området.
    75'
    Tanner Beason
    Tanner Beason (San Jose Earthquakes) header ballen mot mål, men klarer ikke å score.
    76'
    76'
    Kan Portland Timbers utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    77'
    Portland Timbers avanserer forover i Portland. Larrys Mabiala avslutter, men treffer ikke mål.
    78'
    Larrys Mabiala vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    78'
    Larrys Mabiala er på beina igjen og fortsetter kampen.
    81'
    San Jose Earthquakes angriper, men avslutningen til Tanner Beason går utenfor.
    82'
    Inn: Andy Rios
    Ut: Florian Jungwirth
    Florian Jungwirth (San Jose Earthquakes) erstattes av Andy Rios.
    82'
    Inn: Carlos Fierro
    Ut: Oswaldo Alanis
    Oswaldo Alanis (San Jose Earthquakes) erstattes av Carlos Fierro.
    82'
    Inn: Diego Valeri
    Ut: George Fochive
    Portland Timbers bytter ut George Fochive med Diego Valeri. Dette er det fjerde byttet som Giovanni Savarese gjør i dagens kamp.
    82'
    Inn: Chris Wondolowski
    Ut: Cristian Espinoza
    Bytte for San Jose Earthquakes. Chris Wondolowski kommer inn for Cristian Espinoza på Providence Park.
    83'
    85'
    Dommeren gir Eryk Williamson (Portland Timbers) et gult kort.
    86'
    Sebastian Blanco (Portland Timbers) avslutter med hodet, men treffer ikke mellom stengene.
    88'
    Chris Wondolowski
    San Jose Earthquakes avanserer forover og Chris Wondolowski kommer til avslutning. Headingen blir klarert.
    89'
    89'
    Portland Timbers angriper. Eryk Williamson får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    90'+1
    90'+1
    90'+2
    Diego Chara
    Dommer Allen Chapman viser Diego Chara (Portland Timbers) det gule kortet.
    90'+2
    I Portland har et frispark blitt tildelt bortelag.
    90'+3
    Andre gule kort til Portland Timbers
    Diego Chara
    Utvisning! Portland Timbers må klare seg resten av kampen uten Diego Chara etter at han får sitt andre gule.
    90'+3
    Gult kort til San Jose Earthquakes
    Shea Salinas
    Shea Salinas (San Jose Earthquakes) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    90'+7
    Jackson Yueill (San Jose Earthquakes) slår en corner fra høyre side på Providence Park.
    90'+7
    I Portland slår Jackson Yueill en corner fra venstre.
    90'+7
    Nathan
    Sjanse! San Jose Earthquakes avanserer forover, men Nathan Cardoso avslutter utenfor.
    90'+7
    Nathan
    Nathan Cardoso (San Jose Earthquakes) pådrar seg et gult kort.
    90'+8
    Sebastian Blanco (Portland Timbers) pådrar seg et gult kort.
    90'+8
    90'+8
    Marcos Lopez
    Marcos Lopez fra San Jose Earthquakes har fått et gult kort etter kampen har blitt avsluttet.
    Larrys Mabiala fra Portland Timbers har fått et gult kort etter kampen har blitt avsluttet.