4-1
5-1
6-1
    Kampen er i gang på Providence Park.
    Yimmi Chara (Portland Timbers) slår en corner fra venstre side på Providence Park.
    2'
    Bill Tuiloma
    Bill Tuiloma (Portland Timbers) header mot mål - i stolpen!
    2'
    Aaron Herrera
    Aaron Herrera (Real Salt Lake) kommer seg fri på Providence Park, men avslutningen går utenfor.
    5'
    Fotis Bazakos tildeler Real Salt Lake en corner. Albert Rusnak sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    7'
    Yimmi Chara (Portland Timbers) løfter inn en corner fra venstre på Providence Park.
    9'
    Yimmi Chara
    Portland Timbers angriper på Providence Park. Yimmi Chara header utenfor.
    10'
    Justin Meram
    Justin Meram (Real Salt Lake) avanserer forover på Providence Park. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    11'
    Portland Timbers, prøver et skudd, men det reddes
    11'
    Dairon Asprilla
    Portland Timbers angriper. Dairon Asprilla får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    11'
    Real Salt Lake, prøver et skudd, men det reddes
    11'
    George Fochive ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    12'
    I Portland slår Yimmi Chara en corner fra høyre.
    15'
    Fotis Bazakos tildeler Portland Timbers en corner. Yimmi Chara sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    15'
    Claudio Bravo
    Portland Timbers avanserer forover i Portland. Claudio Bravo avslutter, men treffer ikke mål.
    15'
    Portland Timbers slipper å klare seg uten George Fochive som kommer tilbake på banen i Portland.
    16'
    Fotis Bazakos signaliserer et frispark til Real Salt Lake.
    17'
    Real Salt Lake angriper i Portland. Aaron Herrera avslutter på mål, men greier ikke å score.
    17'
    17'
    Albert Rusnak (Real Salt Lake) løfter inn en corner fra høyre på Providence Park.
    18'
    Portland Timbers tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    21'
    Dairon Asprilla ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    22'
    Portland Timbers slipper å klare seg uten Dairon Asprilla som kommer tilbake på banen igjen.
    24'
    I Portland slår Yimmi Chara en corner fra venstre.
    25'
    Frispark for Real Salt Lake på egen banehalvdel.
    25'
    I Portland har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    26'
    Mål for Portland Timbers!
    Portland Timbers 1 - 0 Real Salt Lake
    Mål: Felipe Mora
    Målgivende: Sebastian Blanco
    Mål! Portland Timbers tar ledelsen 1-0 takket være en scoring av Felipe Mora på Providence Park. Det er en fin assist fra Sebastian Blanco.
    27'
    Frispark til Portland Timbers på halvdelen til Real Salt Lake.
    28'
    Frispark Real Salt Lake.
    29'
    Frispark til Real Salt Lake på halvdelen til Portland Timbers.
    31'
    Albert Rusnak (Real Salt Lake) slår en corner fra venstre side på Providence Park.
    32'
    I Portland slår Albert Rusnak en corner fra høyre.
    33'
    Fotis Bazakos signaliserer et frispark til Portland Timbers på egen banehalvdel.
    33'
    35'
    Portland Timbers 2 - 0 Real Salt Lake
    Mål: Dairon Asprilla
    Målgivende: Dario Zuparic
    Portland Timbers øker ledelsen til 2-0 etter en heading av Dairon Asprilla. Dario Zuparic sto for den målgivende pasningen.
    36'
    Real Salt Lake tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    39'
    Mål for Real Salt Lake!
    Portland Timbers 2 - 1 Real Salt Lake
    Mål: Damir Kreilach
    Damir Kreilach setter inn en redusering på Providence Park. Stillingen er nå 2-1.
    41'
    44'
    Portland Timbers angriper, men blir avblåst for offside.
    45'
    45'+1
    Pablo Ruiz
    Real Salt Lake angriper, men avslutningen til Pablo Ruiz går utenfor.
    45'+1
    I Portland har et frispark blitt tildelt bortelag.
    45'+3
    Gult kort til Portland Timbers
    Yimmi Chara
    Dommeren gir Yimmi Chara (Portland Timbers) et gult kort.
    45'+4
    Spillerbytte - Real Salt Lake
    Inn: Noah Powder
    Ut: Toni Datkovic
    Real Salt Lake bytter ut Toni Datkovic med Noah Powder.
    46'
    Portland Timbers 3 - 1 Real Salt Lake
    Mål: Yimmi Chara
    Yimmi Chara øker Portland Timberss ledelse til 3-1! Sebastian Blanco var nest sist på ballen.
    48'
    Frispark Portland Timbers.
    51'
    Gult kort til Real Salt Lake
    Pablo Ruiz
    Pablo Ruiz (Real Salt Lake) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    51'
    52'
    Albert Rusnak (Real Salt Lake) slår en corner fra høyre side på Providence Park.
    53'
    Noah Powder
    Real Salt Lake angriper i Portland. Noah Powder fyrer av et skudd som går utenfor.
    53'
    55'
    Noah Powder
    Sjanse til Real Salt Lake! Noah Powder er nær ved å score, men keeper redder.
    56'
    56'
    57'
    Sjanse i Portland! Justin Meram (Real Salt Lake) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    57'
    57'
    Sebastian Blanco
    Sebastian Blanco (Portland Timbers) fyrer av et skudd som går utenfor.
    59'
    Yimmi Chara (Portland Timbers) løfter inn en corner fra høyre på Providence Park.
    61'
    Inn: Jonathan Menendez
    Ut: Justin Meram
    Pablo Mastroeni (Real Salt Lake) gjør sitt andre bytte for dagen. Jonathan Menendez erstatter Justin Meram.
    63'
    Fotis Bazakos signaliserer et frispark til Real Salt Lake på egen banehalvdel.
    63'
    Albert Rusnak
    Målsjanse på Providence Park! Albert Rusnak fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    64'
    64'
    65'
    67'
    Portland Timbers 4 - 1 Real Salt Lake
    Mål: Diego Chara
    Målgivende: Yimmi Chara
    Portland Timbers går opp i en 4-1 ledelse etter et mål av Diego Chara. Flott spill fra Yimmi Chara før målet.
    68'
    70'
    Rubio Rubin
    Rubio Rubin (Real Salt Lake) kommer til en målsjanse på Providence Park, men klarer ikke å score.
    70'
    71'
    Fotis Bazakos signaliserer et frispark til Portland Timbers.
    73'
    Justen Glad
    Dommer Fotis Bazakos gir Justen Glad (Real Salt Lake) et gult kort.
    73'
    74'
    Spillerbytte - Portland Timbers
    Inn: Santiago Moreno
    Ut: Dairon Asprilla
    Portland Timbers bytter ut Dairon Asprilla med Santiago Moreno. Dette er det første byttet som Giovanni Savarese gjør i dagens kamp.
    74'
    Inn: Cristhian Paredes
    Ut: George Fochive
    Giovanni Savarese gjør dagens andre bytte i Portland, når han tar ut George Fochive og setter inn Cristhian Paredes.
    75'
    Inn: Anderson Julio
    Ut: Pablo Ruiz
    Real Salt Lake gjør sitt tredje bytte. Pablo Ruiz erstattes av Anderson Julio.
    77'
    Inn: Jaroslaw Niezgoda
    Ut: Felipe Mora
    Bytte for Portland Timbers. Jaroslaw Niezgoda kommer inn for Felipe Mora på Providence Park.
    80'
    Inn: Marvin Loria
    Ut: Sebastian Blanco
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Portland Timbers. Inn kommer Marvin Loria, mens Sebastian Blanco tar plass på benken.
    80'
    Real Salt Lake fosser forover og Albert Rusnak fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    81'
    81'
    Noah Powder
    Sjanse! Real Salt Lake avanserer forover, men Noah Powder avslutter utenfor.
    81'
    82'
    Jonathan Menendez
    Jonathan Menendez (Real Salt Lake) kommer til en målsjanse på Providence Park, men klarer ikke å score.
    84'
    Inn: Diego Valeri
    Ut: Yimmi Chara
    Giovanni Savarese (Portland Timbers) gjør sitt femte bytte for dagen. Diego Valeri erstatter Yimmi Chara.
    85'
    Portland Timbers 5 - 1 Real Salt Lake
    Mål: Jaroslaw Niezgoda
    Målgivende: Santiago Moreno
    Mål! Jaroslaw Niezgoda gir Portland Timbers en komfortabel 5-1 ledelse. Santiago Moreno sto for den målgivende pasningen.
    85'
    86'
    Diego Valeri
    Diego Valeri (Portland Timbers) avanserer forover på Providence Park. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    87'
    87'
    Portland Timbers 6 - 1 Real Salt Lake
    Mål: Cristhian Paredes
    Målgivende: Marvin Loria
    Mål! Cristhian Paredes øker ledelsen til 6-1. Flott spill fra Marvin Loria før målet.
    88'
    Inn: Milan Iloski
    Ut: Rubio Rubin
    Pablo Mastroeni gjør dagens fjerde bytte i Portland, når han tar ut Rubio Rubin og setter inn Milan Iloski.
    89'+1
    Skudd på mål, Real Salt Lake
    90'
    90'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Jonathan Menendez (Real Salt Lake) vrir seg av smerte i gresset.
    90'+1
    Jonathan Menendez ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Portland.