Mora62'
3-1
3-2
    Kampen er i gang på Providence Park.
    Albert Rusnak (Real Salt Lake) løfter inn en corner fra høyre på Providence Park.
    5'
    Aaron Herrera
    Real Salt Lake angriper i Portland. Aaron Herrera fyrer av et skudd som går utenfor.
    5'
    Frispark Portland Timbers.
    6'
    Gult kort til Real Salt Lake
    Justen Glad
    Justen Glad (Real Salt Lake) mottar sitt første gule kort for dagen på Providence Park.
    6'
    Portland Timbers har fått straffespark i Portland!
    7'
    VAR sjekker om det er straffe til Portland Timbers
    8'
    Dommeren dømmer straffe til Portland Timbers
    9'
    Portland Timbers scorer på straffe!
    Portland Timbers 1 - 0 Real Salt Lake
    Mål: Dairon Asprilla
    Portland Timbers tar ledelsen 1-0 etter et velplassert straffespark av Dairon Asprilla.
    10'
    Frispark til Real Salt Lake på halvdelen til Portland Timbers.
    12'
    Portland Timbers tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    13'
    Jonathan Menendez
    Jonathan Menendez (Real Salt Lake) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    13'
    Frispark i en god posisjon for Real Salt Lake!
    19'
    Damir Kreilach
    Real Salt Lake angriper. Damir Kreilach får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    22'
    Portland Timbers, prøver et skudd, men det reddes
    22'
    Rosendo Mendoza tildeler Real Salt Lake en corner. Albert Rusnak sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    23'
    Donald Toia
    Donny Toia (Real Salt Lake) kommer till avslutning, men headingen går ikke i mål.
    23'
    23'
    Frispark for Portland Timbers på egen banehalvdel.
    26'
    Mål for Portland Timbers!
    Portland Timbers 2 - 0 Real Salt Lake
    Mål: Yimmi Chara
    Målgivende: Dairon Asprilla
    Portland Timbers går opp i en 2-0 ledelse etter et mål av Yimmi Chara. Det er en fin assist fra Dairon Asprilla.
    29'
    Rubio Rubin
    Rubio Rubin (Real Salt Lake) avanserer forover på Providence Park. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    31'
    31'
    Real Salt Lake angriper i Portland. Damir Kreilach avslutter på mål, men greier ikke å score.
    31'
    31'
    I Portland slår Albert Rusnak en corner fra venstre.
    32'
    Everton Luiz
    Sjanse i Portland! Everton Luiz (Real Salt Lake) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    32'
    32'
    Albert Rusnak (Real Salt Lake) slår en corner fra venstre side på Providence Park.
    33'
    Rosendo Mendoza signaliserer et frispark til Real Salt Lake på egen banehalvdel.
    33'
    Rosendo Mendoza signaliserer et frispark til Real Salt Lake.
    33'
    Justen Glad
    Justen Glad (Real Salt Lake) avslutter med hodet, men treffer ikke mellom stengene.
    34'
    36'
    Rosendo Mendoza signaliserer et frispark til Portland Timbers på egen banehalvdel.
    37'
    Real Salt Lake tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    38'
    39'
    Mål for Real Salt Lake!
    Portland Timbers 2 - 1 Real Salt Lake
    Mål: Albert Rusnak
    Målgivende: Jonathan Menendez
    Albert Rusnak scorer og reduserer dermed til 2-1. Flott spill fra Jonathan Menendez før målet.
    40'
    I Portland har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    41'
    Frispark for Real Salt Lake på egen banehalvdel.
    41'
    43'
    Donald Toia
    Donny Toia (Real Salt Lake) kommer til en målsjanse på Providence Park, men klarer ikke å score.
    45'
    Dommer Rosendo Mendoza viser Everton Luiz (Real Salt Lake) det gule kortet.
    45'+1
    45'+4
    Spillerbytte - Portland Timbers
    Inn: Sebastian Blanco
    Ut: Marvin Loria
    Giovanni Savarese (Portland Timbers) gjør sitt første bytte for dagen. Sebastian Blanco erstatter Marvin Loria.
    46'
    47'
    48'
    Dommeren gir Aaron Herrera (Real Salt Lake) et gult kort.
    48'
    Dairon Asprilla
    Portland Timbers angriper på Providence Park. Dairon Asprilla header utenfor.
    49'
    Frispark til Portland Timbers på halvdelen til Real Salt Lake.
    50'
    I Portland slår Yimmi Chara en corner fra høyre.
    52'
    Rosendo Mendoza signaliserer et frispark til Portland Timbers.
    52'
    Sebastian Blanco
    Sebastian Blanco (Portland Timbers) header utenfor.
    53'
    Albert Rusnak (Real Salt Lake) slår en corner fra høyre side på Providence Park.
    57'
    Pablo Ruiz
    Sjanse til Real Salt Lake! Pablo Ruiz er nær ved å score, men keeper redder.
    57'
    57'
    I Portland har et frispark blitt tildelt bortelag.
    60'
    Portland Timbers 3 - 1 Real Salt Lake
    Mål: Felipe Mora
    Målgivende: Sebastian Blanco
    Felipe Mora setter ballen i mål og øker Portland Timberss ledelse til 3-1 i Portland. Sebastian Blanco var nest sist på ballen.
    62'
    Real Salt Lake fosser fremover, men Rosendo Mendoza blåser for offside på Providence Park.
    64'
    Inn: Diego Valeri
    Ut: Dairon Asprilla
    Portland Timbers bytter ut Dairon Asprilla med Diego Valeri. Dette er det andre byttet som Giovanni Savarese gjør i dagens kamp.
    65'
    Rosendo Mendoza tildeler Real Salt Lake en corner. Albert Rusnak sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    66'
    Damir Kreilach (Real Salt Lake) header ballen mot mål, men Portland Timbers klarerer.
    67'
    67'
    68'
    69'
    Sebastian Blanco (Portland Timbers) fyrer av et skudd som går utenfor.
    72'
    Claudio Bravo
    Portland Timbers avanserer forover i Portland. Claudio Bravo avslutter, men treffer ikke mål.
    72'
    72'
    75'
    75'
    Spillerbytte - Real Salt Lake
    Inn: Noah Powder
    Ut: Donald Toia
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Real Salt Lake. Inn kommer Noah Powder, mens Donny Toia tar plass på benken.
    76'
    Inn: Bobby Wood
    Ut: Everton Luiz
    Freddy Juarez gjør dagens andre bytte i Portland, når han tar ut Everton Luiz og setter inn Bobby Wood.
    76'
    77'
    Jose Van Rankin
    Jose Van Rankin (Portland Timbers) kommer seg fri på Providence Park, men avslutningen går utenfor.
    80'
    Portland Timbers 3 - 2 Real Salt Lake
    Mål: Damir Kreilach
    Målgivende: Pablo Ruiz
    Damir Kreilach scorer og reduserer til 3-2 på Providence Park. Pablo Ruiz sto for den målgivende pasningen.
    80'
    Inn: Larrys Mabiala
    Ut: Yimmi Chara
    Yimmi Chara (Portland Timbers) erstattes av Larrys Mabiala.
    81'
    Portland Timbers angriper, men avslutningen til Claudio Bravo går utenfor.
    82'
    Albert Rusnak (Real Salt Lake) løfter inn en corner fra venstre på Providence Park.
    85'
    85'
    Inn: Maikel Chang
    Ut: Jonathan Menendez
    Real Salt Lake gjør sitt tredje bytte. Jonathan Menendez erstattes av Maikel Chang.
    86'
    87'
    87'
    Maikel Chang
    Dommer Rosendo Mendoza gir Maikel Chang (Real Salt Lake) et gult kort.
    87'
    Sebastian Blanco ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    87'
    Portland Timbers slipper å klare seg uten Sebastian Blanco som kommer tilbake på banen i Portland.
    89'
    89'
    Gult kort til Portland Timbers
    Diego Valeri
    Diego Valeri (Portland Timbers) får et gult kort av dommer Rosendo Mendoza.
    89'
    Inn: Zac McGraw
    Ut: Felipe Mora
    Portland Timbers bytter ut Felipe Mora med Zac McGraw.
    89'
    I Portland slår Maikel Chang en corner fra høyre.
    90'+1
    Rosendo Mendoza tildeler Real Salt Lake en corner. Maikel Chang sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    90'+1
    Albert Rusnak
    Sjanse! Real Salt Lake avanserer forover, men Albert Rusnak avslutter utenfor.
    90'+1
    Maikel Chang (Real Salt Lake) slår en corner fra høyre side på Providence Park.
    90'+3
    90'+5
    Real Salt Lake fosser forover og Albert Rusnak fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.