I Portland tar Portland Timbers ledelsen 1-0 etter et mål av Diego Chara.
    Aaron Herrera (Real Salt Lake) kommer seg fri på Providence Park, men avslutningen går utenfor.
    10'
    I Portland har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    11'
    Justin Meram
    Real Salt Lake fosser forover og Justin Meram fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    13'
    Portland Timbers, prøver et skudd, men det reddes
    13'
    Hjørnespark til Real Salt Lake
    13'
    Damir Kreilach
    Damir Kreilach (Real Salt Lake) avslutter med hodet, men treffer ikke mellom stengene.
    13'
    Frispark til Real Salt Lake på halvdelen til Portland Timbers.
    15'
    Albert Rusnak (Real Salt Lake) løfter inn en corner fra høyre på Providence Park.
    17'
    18'
    Ismail Elfath signaliserer et frispark til Real Salt Lake.
    18'
    Mål for Real Salt Lake!
    Portland Timbers 1 - 1 Real Salt Lake
    Mål: Corey Baird
    Mål! bortelag utligner ved Corey Baird. Stillingen er nå 1-1.
    19'
    Diego Valeri (Portland Timbers) slår en corner fra høyre side på Providence Park.
    21'
    Portland Timbers 2 - 1 Real Salt Lake
    Mål: Jaroslaw Niezgoda
    Målgivende: Diego Valeri
    Portland Timbers tar ledelsen 2-1 i Portland etter en heading av Jaroslaw Niezgoda! Diego Valeri var nest sist på ballen.
    21'
    Justin Meram (Real Salt Lake) header utenfor.
    24'
    Pablo Ruiz
    Målsjanse på Providence Park! Pablo Ruiz fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    29'
    29'
    Gult kort til Portland Timbers
    Diego Chara
    Dommer Ismail Elfath viser Diego Chara (Portland Timbers) det gule kortet.
    30'
    Ismail Elfath signaliserer et frispark til Real Salt Lake like utenfor Portland Timbers-området.
    31'
    Frispark Real Salt Lake.
    37'
    Skudd på mål, Real Salt Lake
    38'
    38'
    38'
    Albert Rusnak (Real Salt Lake) løfter inn en corner fra venstre på Providence Park.
    40'
    Pablo Ruiz
    Sjanse! Real Salt Lake avanserer forover, men Pablo Ruiz avslutter utenfor.
    40'
    Ismail Elfath signaliserer et frispark til Portland Timbers på egen banehalvdel.
    41'
    Skudd utenfor mål, Portland Timbers
    43'
    Ismail Elfath tildeler Portland Timbers en corner. Diego Valeri sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    43'
    Frispark for Real Salt Lake på egen banehalvdel.
    45'
    Portland Timbers angriper, men Ismail Elfath blåser for offside.
    45'
    Skudd utenfor mål, Real Salt Lake
    45'+2
    Pablo Ruiz
    Sjanse til Real Salt Lake! Pablo Ruiz er nær ved å score, men keeper redder.
    47'
    47'
    Albert Rusnak (Real Salt Lake) slår en corner fra venstre side på Providence Park.
    48'
    Portland Timbers 2 - 2 Real Salt Lake
    Mål: Damir Kreilach
    Damir Kreilach scorer og utligner dermed til 2-2.
    48'
    49'
    50'
    I Portland slår Diego Valeri en corner fra venstre.
    51'
    Jeremy Ebobisse
    Jeremy Ebobisse (Portland Timbers) fyrer av et skudd som går utenfor.
    53'
    54'
    Portland Timbers tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    59'
    61'
    Skudd på mål, Portland Timbers
    62'
    Real Salt Lake, prøver et skudd, men det reddes
    62'
    Ismail Elfath tildeler Portland Timbers en corner. Diego Valeri sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    66'
    Spillerbytte - Real Salt Lake
    Inn: Everton Luiz
    Ut: Justin Meram
    Freddy Juarez (Real Salt Lake) gjør sitt første bytte for dagen. Everton Luiz erstatter Justin Meram.
    66'
    Ismail Elfath signaliserer et frispark til Real Salt Lake på egen banehalvdel.
    67'
    Larrys Mabiala
    Larrys Mabiala (Portland Timbers) får et gult kort av dommer Ismail Elfath.
    67'
    Spillerbytte - Portland Timbers
    Inn: Felipe Mora
    Ut: Jaroslaw Niezgoda
    Portland Timbers bytter ut Jaroslaw Niezgoda med Felipe Mora.
    67'
    Eryk Williamson
    Eryk Williamson (Portland Timbers) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    69'
    Real Salt Lake tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    69'
    Portland Timbers 3 - 2 Real Salt Lake
    Mål: Sebastian Blanco
    Målgivende: Jeremy Ebobisse
    Mål! Portland Timbers tar ledelsen 3-2 takket være en scoring av Sebastian Blanco på Providence Park. Jeremy Ebobisse sto for den målgivende pasningen.
    70'
    Frispark til Portland Timbers på halvdelen til Real Salt Lake.
    72'
    Diego Valeri
    Diego Valeri (Portland Timbers) kommer til en målsjanse på Providence Park, men klarer ikke å score.
    74'
    Portland Timbers avanserer forover i Portland. Jeremy Ebobisse avslutter, men treffer ikke mål.
    75'
    Det blir farlig! Frispark for Real Salt Lake er nær straffområde.
    77'
    Sebastian Blanco (Portland Timbers) kommer seg fri på Providence Park, men avslutningen går utenfor.
    78'
    Inn: Andy Polo
    Ut: Jeremy Ebobisse
    Portland Timbers bytter ut Jeremy Ebobisse med Andy Polo. Dette er det andre byttet som Giovanni Savarese gjør i dagens kamp.
    78'
    Inn: Cristhian Paredes
    Ut: Eryk Williamson
    Eryk Williamson (Portland Timbers) erstattes av Cristhian Paredes.
    78'
    79'
    Diego Valeri (Portland Timbers) løfter inn en corner fra høyre på Providence Park.
    80'
    I Portland slår Albert Rusnak en corner fra høyre.
    81'
    Inn: Sam Johnson
    Ut: Pablo Ruiz
    Real Salt Lake gjør sitt andre bytte. Pablo Ruiz erstattes av Sam Johnson.
    81'
    Frispark for Portland Timbers på egen banehalvdel.
    81'
    Gult kort til Real Salt Lake
    Sam Johnson
    Sam Johnson (Real Salt Lake) pådrar seg et gult kort.
    81'
    Skade: Portland Timbers
    82'
    Tilbake fra skade: Portland Timbers
    83'
    Inn: Giuseppe Rossi
    Ut: Maikel Chang
    Bytte for Real Salt Lake. Giuseppe Rossi kommer inn for Maikel Chang på Providence Park.
    84'
    Ismail Elfath tildeler Real Salt Lake en corner. Giuseppe Rossi sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    85'
    Sam Johnson
    Kjempesjanse! Sam Johnson (Real Salt Lake) fyrer av et skudd som treffer tverrliggeren!
    85'
    Portland Timbers 4 - 2 Real Salt Lake
    Mål: Felipe Mora
    Målgivende: Sebastian Blanco
    Mål! Felipe Mora øker Portland Timberss ledelse til 4-2 på Providence Park. Flott spill fra Sebastian Blanco før målet.
    85'
    Aaron Herrera (Real Salt Lake) slår en corner fra høyre side på Providence Park.
    88'
    Aaron Herrera (Real Salt Lake) løfter inn en corner fra høyre på Providence Park.
    88'
    88'
    Diego Valeri (Portland Timbers) slår en corner fra venstre side på Providence Park.
    89'
    Portland Timbers 4 - 3 Real Salt Lake
    Mål: Giuseppe Rossi
    Målgivende: Damir Kreilach
    Real Salt Lake reduserer til 4-3 etter et mål av Giuseppe Rossi. Det er en fin assist fra Damir Kreilach.