I Portland har et frispark blitt tildelt bortelag.
    Frispark til Minnesota United FC på halvdelen til Portland Timbers.
    4'
    I Portland slår Franco Fragapane en corner fra venstre.
    7'
    Armando Villarreal signaliserer et frispark til Portland Timbers på egen banehalvdel.
    14'
    Skade: Minnesota United FC
    16'
    Tilbake fra skade: Minnesota United FC
    16'
    Frisparket tildelt Portland Timbers er farlig nær Minnesota United FCs målområde.
    17'
    Evander (Portland Timbers) slår en corner fra venstre side på Providence Park.
    19'
    Portland Timbers, prøver et skudd, men det reddes
    Aljaz Ivacic
    19'
    Luis Antonio Amarilla Lencina
    Minnesota United FC angriper i Portland. Luis Antonio Amarilla Lencina avslutter på mål, men greier ikke å score.
    19'
    Frispark for Minnesota United FC på egen banehalvdel.
    21'
    25'
    Hassani Dotson
    Målsjanse til Minnesota United FC! Hassani Dotson treffer mål, men keeper redder.
    25'
    25'
    Evander (Portland Timbers) løfter inn en corner fra venstre på Providence Park.
    26'
    Hjørnespark til Portland Timbers
    27'
    Minnesota United FC, prøver et skudd, men det reddes
    Dayne St. Clair
    28'
    Zac McGraw
    Portland Timbers fosser forover og Zac McGraw fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    28'
    28'
    28'
    Joseph Rosales
    Minnesota United FC angriper. Joseph Rosales får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    28'
    28'
    Franco Fragapane (Minnesota United FC) slår en corner fra venstre side på Providence Park.
    29'
    Frispark Minnesota United FC.
    29'
    Sjanse i Portland! Joseph Rosales (Minnesota United FC) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    34'
    34'
    34'
    I Portland slår Evander en corner fra venstre.
    36'
    Zac McGraw
    Portland Timbers angriper på Providence Park, men Zac McGraw header utenfor.
    36'
    Portland Timbers tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    37'
    Minnesota United FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    38'
    Armando Villarreal signaliserer et frispark til Portland Timbers.
    39'
    Zac McGraw
    I Portland header Zac McGraw (Portland Timbers) mot mål, men ballen går utenfor.
    40'
    Minnesota United FC fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    40'
    Armando Villarreal signaliserer et frispark til Minnesota United FC på egen banehalvdel.
    41'
    En av Minnesota United FCs spillere blir avblåst for offside på Providence Park.
    43'
    Frispark Portland Timbers.
    43'
    Armando Villarreal tildeler Minnesota United FC en corner. Joseph Rosales sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    45'
    Frispark for Portland Timbers på egen banehalvdel.
    46'
    Evander (Portland Timbers) løfter inn en corner fra høyre på Providence Park.
    49'
    Juan Mosquera
    Juan David Mosquera (Portland Timbers) fyrer av et skudd som går utenfor.
    49'
    52'
    Minnesota United FC angriper i Portland, men blir avblåst for offside.
    53'
    Portland Timbers avanserer forover i Portland. Juan David Mosquera avslutter, men treffer ikke mål.
    56'
    En av Minnesota United FCs spillere går i offside.
    58'
    I Portland har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    59'
    61'
    En av Minnesota United FCs spillere blir avblåst for offside.
    62'
    62'
    Gult kort til Portland Timbers
    Zac McGraw
    Dommer Armando Villarreal gir Zac McGraw (Portland Timbers) et gult kort.
    63'
    Dommer Armando Villarreal venter med å sette i gang spillet fordi Michael Boxall ligger nede.
    63'
    Spillerbytte - Portland Timbers
    Inn: Yimmi Chara
    Ut: Santiago Moreno
    Portland Timbers gjør sitt første bytte. Santiago Moreno erstattes av Yimmi Chara.
    64'
    Inn: Jaroslaw Niezgoda
    Ut: Franck Boli
    Bytte for Portland Timbers. Jaroslaw Niezgoda kommer inn for Franck Boli på Providence Park.
    64'
    Minnesota United FC slipper å klare seg uten Michael Boxall som kommer tilbake på banen igjen.
    65'
    Diego Chara
    Diego Chara (Portland Timbers) kommer til avslutning på Providence Park - i stolpen! Oi, oi, oi.
    66'
    66'
    Claudio Bravo
    Claudio Bravo (Portland Timbers) mottar sitt første gule kort for dagen på Providence Park.
    67'
    Portland Timbers fosser fremover, men Armando Villarreal blåser for offside på Providence Park.
    69'
    Spillerbytte - Minnesota United FC
    Inn: Jeong Sang-bin
    Ut: Luis Antonio Amarilla Lencina
    Minnesota United FC bytter ut Luis Antonio Amarilla Lencina med Jeong Sang-bin. Dette er det første byttet som Adrian Heath gjør i dagens kamp.
    70'
    Inn: Kervin Arriaga
    Ut: Joseph Rosales
    Minnesota United FC bytter ut Joseph Rosales med Kervin Arriaga.
    72'
    73'
    Evander
    Sjanse til Portland Timbers! Evander er nær ved å score, men keeper redder.
    74'
    74'
    Evander (Portland Timbers) slår en corner fra høyre side på Providence Park.
    74'
    74'
    75'
    76'
    I Portland slår Jeong Sang-bin en corner fra venstre.
    78'
    Kervin Arriaga
    Minnesota United FC fosser forover og Kervin Arriaga fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    78'
    78'
    Inn: Sebastian Blanco
    Ut: Dairon Asprilla
    Dairon Asprilla (Portland Timbers) erstattes av Sebastian Blanco.
    79'
    Inn: Mender Garcia
    Ut: Franco Fragapane
    Adrian Heath (Minnesota United FC) gjør sitt tredje bytte for dagen. Mender Garcia erstatter Franco Fragapane.
    79'
    80'
    82'
    Gult kort til Minnesota United FC
    Michael Boxall
    Michael Boxall (Minnesota United FC) pådrar seg et gult kort.
    82'
    83'
    84'
    Dario Zuparic
    Dario Zuparic (Portland Timbers) får et gult kort av dommer Armando Villarreal.
    84'
    85'
    86'
    Cristhian Paredes
    Portland Timbers angriper. Cristhian Paredes får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    87'
    87'
    87'
    Armando Villarreal tildeler Portland Timbers en corner. Evander sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    89'
    Zac McGraw
    Portland Timbers avanserer forover og Zac McGraw kommer til avslutning. Headingen blir klarert.
    90'
    90'
    90'
    90'+1
    Mål for Minnesota United FC!
    Portland Timbers 0 - 1 Minnesota United FC
    Mål: Bongokuhle Hlongwane
    Målgivende: Kervin Arriaga
    Mål! Minnesota United FC tar ledelsen 0-1 takket være en scoring av Bongokuhle Hlongwane på Providence Park. Kervin Arriaga var nest sist på ballen.
    90'+5
    90'+5
    Bongokuhle Hlongwane
    Dommer Armando Villarreal viser Bongokuhle Hlongwane (Minnesota United FC) det gule kortet.