Den første omgangen er sparket i gang.
    Mateusz Bogusz (LA FC) løfter inn en corner fra høyre på Providence Park.
    2'
    Antony
    Portland Timbers avanserer forover i Portland. Antony avslutter, men treffer ikke mål.
    3'
    Antony vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    5'
    Portland Timbers slipper å klare seg uten Antony som kommer tilbake på banen i Portland.
    6'
    I Portland slår Evander en corner fra høyre.
    8'
    Rubiel Vazquez signaliserer et frispark til LA FC på egen banehalvdel.
    10'
    Mål for Portland Timbers!
    Portland Timbers 1 - 0 Los Angeles FC
    Mål: Felipe Mora
    Målgivende: Evander
    Mål! Portland Timbers tar ledelsen 1-0 ved Felipe Mora. Evander sto for den målgivende pasningen.
    11'
    Portland Timbers tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    13'
    Gult kort til Portland Timbers
    Felipe Mora
    Dommer Rubiel Vazquez viser Felipe Mora (Portland Timbers) det gule kortet.
    14'
    Frispark for LA FC på egen banehalvdel.
    14'
    Rubiel Vazquez signaliserer et frispark til Portland Timbers.
    16'
    LA FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    18'
    Rubiel Vazquez signaliserer et frispark til Portland Timbers på egen banehalvdel.
    19'
    Skudd utenfor mål, Los Angeles FC
    21'
    Mål for Los Angeles FC!
    Portland Timbers 1 - 1 Los Angeles FC
    Mål: Mateusz Bogusz
    Målgivende: Timothy Tillmann
    Mateusz Bogusz utligner til 1-1 på Providence Park. Flott spill fra Timothy Tillmann før målet.
    22'
    Frispark for Portland Timbers på egen banehalvdel.
    23'
    En av LA FCs spillere går i offside.
    24'
    Rubiel Vazquez tildeler LA FC en corner. Mateusz Bogusz sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    24'
    I Portland har et frispark blitt tildelt bortelag.
    25'
    26'
    Eduard Atuesta
    Sjanse til LA FC! Eduard Atuesta er nær ved å score, men keeper redder.
    27'
    Portland Timbers, prøver et skudd, men det reddes
    27'
    Denis Bouanga
    Denis Bouanga (LA FC) kommer til en målsjanse på Providence Park, men klarer ikke å score.
    30'
    Skudd på mål, Los Angeles FC
    30'
    30'
    Frispark Portland Timbers.
    32'
    Frispark til Portland Timbers på halvdelen til LA FC.
    33'
    33'
    Portland Timbers 2 - 1 Los Angeles FC
    Mål: Evander
    Målgivende: Juan Mosquera
    Evander setter ballen i nettet og Portland Timbers leder nå 2-1. Juan David Mosquera var nest sist på ballen.
    34'
    I Portland har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    36'
    40'
    Evander
    Evander (Portland Timbers) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    40'
    Gult kort til Los Angeles FC
    Sergi Palencia
    Sergi Palencia (LA FC) pådrar seg et gult kort.
    44'
    Portland Timbers angriper, men Rubiel Vazquez blåser for offside.
    45'
    Skade: Los Angeles FC
    45'+1
    45'+2
    45'+2
    Denis Bouanga (LA FC) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    45'+3
    Tilbake fra skade: Los Angeles FC
    45'+3
    45'+4
    Ilie Sanchez
    Ilie Sanchez (LA FC) får et gult kort av dommer Rubiel Vazquez.
    45'+4
    45'+5
    Spillerbytte - Portland Timbers
    Inn: Cristhian Paredes
    Ut: Maximiliano David Ayala
    Portland Timbers bytter ut Maximiliano David Ayala med Cristhian Paredes.
    46'
    46'
    Rødt kort til Portland Timbers
    Maxime Crepeau
    Rødt kort! Maxime Crepeau (Portland Timbers) sendes i dusjen av dommer Rubiel Vazquez.
    48'
    Mulig rødt kort sjekkes av VAR
    49'
    Rødt kort!
    Spilleren på Portland Timbers får rødt kort som følge av VAR-situasjonen
    50'
    Inn: James Pantemis
    Ut: Felipe Mora
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Portland Timbers. Inn kommer James Pantemis, mens Felipe Mora tar plass på benken.
    50'
    Rubiel Vazquez signaliserer et frispark til LA FC like utenfor Portland Timbers-området.
    51'
    Portland Timbers 2 - 2 Los Angeles FC
    Mål! LA FC utligner på Providence Park. Målscorer: Mateusz Bogusz.
    51'
    Evander (Portland Timbers) slår en corner fra høyre side på Providence Park.
    53'
    Skudd på mål, Portland Timbers
    53'
    Los Angeles FC, prøver et skudd, men det reddes
    53'
    53'
    LA FC angriper, men avslutningen til Denis Bouanga går utenfor.
    54'
    Denis Bouanga (LA FC) kommer seg fri på Providence Park, men avslutningen går utenfor.
    55'
    57'
    58'
    LA FC fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    61'
    63'
    Spillerbytte - Los Angeles FC
    Inn: Kei Kamara
    Ut: Ilie Sanchez
    LA FC gjør sitt første bytte. Ilie Sanchez erstattes av Kei Kamara.
    63'
    Inn: Omar Chagoya
    Ut: Sergi Palencia
    Steven Cherundolo (LA FC) gjør sitt andre bytte for dagen. Omar Chagoya erstatter Sergi Palencia.
    64'
    64'
    Kan Portland Timbers utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    65'
    Evander
    Portland Timbers angriper, og Evander sender i vei et skudd i tverrliggeren!
    66'
    Timothy Tillmann ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    67'
    Inn: Santiago Moreno
    Ut: Antony
    Antony (Portland Timbers) erstattes av Santiago Moreno.
    67'
    Inn: Dairon Asprilla
    Ut: Juan Mosquera
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Portland Timbers. Inn kommer Dairon Asprilla, mens Juan David Mosquera tar plass på benken.
    67'
    Evander (Portland Timbers) løfter inn en corner fra venstre på Providence Park.
    68'
    Cristhian Paredes
    Portland Timbers fosser forover og Cristhian Paredes fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    68'
    68'
    Timothy Tillmann kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på Providence Park.
    68'
    69'
    71'
    Ryan Hollingshead
    Dommeren gir Ryan Hollingshead (LA FC) et gult kort.
    71'
    72'
    72'
    Timothy Tillmann
    LA FC angriper. Timothy Tillmann får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    73'
    73'
    Mateusz Bogusz (LA FC) slår en corner fra høyre side på Providence Park.
    73'
    I Portland slår Mateusz Bogusz en corner fra høyre.
    73'
    Mateusz Bogusz
    Mateusz Bogusz (LA FC) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    76'
    En av LA FCs spillere blir avblåst for offside på Providence Park.
    77'
    80'
    Hjørnespark til Portland Timbers
    82'
    Sjanse! LA FC avanserer forover, men Denis Bouanga avslutter utenfor.
    82'
    Inn: Eric Miller
    Ut: Jonathan Rodriguez
    Portland Timbers bytter ut Jonathan Rodriguez med Eric Miller. Dette er det femte byttet som Phil Neville gjør i dagens kamp.
    83'
    LA FC angriper. Denis Bouanga får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.