2-2
    Den første omgangen er sparket i gang.
    Gult kort til Portland Timbers
    Diego Chara
    Diego Chara (Portland Timbers) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    7'
    Trevor Wiseman tildeler DC United en corner. Pedro Santos sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    9'
    I Portland slår Santiago Moreno en corner fra høyre.
    11'
    Santiago Moreno (Portland Timbers) slår en corner fra høyre side på Providence Park.
    11'
    Pedro Santos (DC United) løfter inn en corner fra høyre på Providence Park.
    14'
    Mateusz Klich (DC United) løfter inn en corner fra venstre på Providence Park.
    16'
    Trevor Wiseman signaliserer et frispark til Portland Timbers på egen banehalvdel.
    18'
    Mål for Portland Timbers!
    Portland Timbers 1 - 0 DC United
    Mål: Dairon Asprilla
    Målgivende: Santiago Moreno
    Mål! Portland Timbers tar ledelsen 1-0 ved Dairon Asprilla. Santiago Moreno var nest sist på ballen.
    18'
    Trevor Wiseman tildeler DC United en corner. Mateusz Klich sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    23'
    Mateusz Klich (DC United) slår en corner fra høyre side på Providence Park.
    24'
    DC United tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    24'
    DC United angriper, men Trevor Wiseman blåser for offside.
    25'
    Frispark til Portland Timbers på halvdelen til DC United.
    28'
    I Portland slår Mateusz Klich en corner fra høyre.
    30'
    Cristian Dajome
    Cristian Dajome (DC United) prøver å heade ballen i mål på Providence Park, men mislykkes.
    31'
    Portland Timbers, prøver et skudd, men det reddes
    31'
    Mateusz Klich (DC United) løfter inn en corner fra høyre på Providence Park.
    31'
    Frispark for Portland Timbers på egen banehalvdel.
    32'
    DC United fosser forover og Cristian Dajome fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    34'
    34'
    35'
    Trevor Wiseman signaliserer et frispark til DC United.
    35'
    Juan Mosquera
    Portland Timbers avanserer forover i Portland. Juan David Mosquera avslutter, men treffer ikke mål.
    38'
    Skade: DC United
    40'
    Tilbake fra skade: DC United
    40'
    Eryk Williamson
    Målsjanse til Portland Timbers! Eryk Williamson treffer mål, men keeper redder.
    41'
    DC United, prøver et skudd, men det reddes
    41'
    Eryk Williamson (Portland Timbers) slår en corner fra venstre side på Providence Park.
    42'
    Skudd utenfor mål, Portland Timbers
    42'
    Santiago Moreno
    Santiago Moreno (Portland Timbers) fyrer av et skudd som går utenfor.
    42'
    I Portland har et frispark blitt tildelt bortelag.
    43'
    Portland Timbers tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    45'
    Frispark Portland Timbers.
    45'+1
    Eric Miller
    Eric Miller (Portland Timbers) kommer seg fri på Providence Park, men avslutningen går utenfor.
    45'+2
    46'
    Gabriel Cordeiro Pirani
    DC United angriper i Portland. Gabriel Cordeiro Pirani fyrer av et skudd som går utenfor.
    47'
    Gabriel Cordeiro Pirani (DC United) vinkes av for offside i Portland.
    50'
    Cristian Dajome (DC United) kommer til avslutning på Providence Park - i stolpen! Oi, oi, oi.
    51'
    Theodore Ku-DiPietro
    Sjanse! DC United avanserer forover, men Theodore Ku-DiPietro avslutter utenfor.
    51'
    52'
    Frispark for DC United på egen banehalvdel.
    53'
    54'
    54'
    56'
    Trevor Wiseman signaliserer et frispark til DC United på egen banehalvdel.
    56'
    En av DC Uniteds spillere blir avblåst for offside.
    57'
    59'
    Maxime Crepeau
    Dommer Trevor Wiseman gir Maxime Crepeau (Portland Timbers) et gult kort.
    59'
    Frispark i en god posisjon for Portland Timbers!
    60'
    Portland Timbers 2 - 0 DC United
    Mål: Santiago Moreno
    Målgivende: Eric Miller
    Santiago Moreno øker Portland Timberss ledelse til 2-0! Det er en fin assist fra Eric Miller.
    61'
    Gult kort til DC United
    Mateusz Klich
    Mateusz Klich (DC United) får et gult kort av dommer Trevor Wiseman.
    62'
    Målet til Portland Timbers sjekkes av VAR
    63'
    Målet til Portland Timbers blir stående
    64'
    Spillerbytte - Portland Timbers
    Inn: Maximiliano David Ayala
    Ut: Eryk Williamson
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Portland Timbers. Inn kommer Maximiliano David Ayala, mens Eryk Williamson tar plass på benken.
    65'
    Inn: Dario Zuparic
    Ut: Eric Miller
    Portland Timbers bytter ut Eric Miller med Dario Zuparic. Dette er det andre byttet som Phil Neville gjør i dagens kamp.
    65'
    Aaron Herrera
    Sjanse til DC United! Aaron Herrera er nær ved å score, men keeper redder.
    67'
    67'
    67'
    Frisparket tildelt DC United er farlig nær Portland Timberss målområde.
    68'
    Zac McGraw
    Zac McGraw (Portland Timbers) pådrar seg et gult kort.
    68'
    VAR sjekker om det er straffe til DC United
    71'
    Dommeren dømmer straffe til DC United
    71'
    Straffe til DC United
    71'
    DC United scorer på straffe!
    Portland Timbers 2 - 1 DC United
    Mål: Mateusz Klich
    DC United reduserer til 2-1 etter at Mateusz Klich setter straffesparket sikkert i mål på Providence Park.
    72'
    Spillerbytte - DC United
    Inn: Jackson Hopkins
    Ut: Jared Stroud
    DC United bytter ut Jared Stroud med Jackson Hopkins.
    73'
    Inn: Kristian Fletcher
    Ut: Gabriel Cordeiro Pirani
    Troy Lesesne gjør dagens andre bytte i Portland, når han tar ut Gabriel Cordeiro Pirani og setter inn Kristian Fletcher.
    73'
    73'
    75'
    76'
    Theodore Ku-DiPietro (DC United) avanserer forover på Providence Park. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    78'
    78'
    Det blir farlig! Frispark for DC United er nær straffområde.
    79'
    Kristian Fletcher
    DC United angriper. Kristian Fletcher får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    80'
    80'
    Inn: Nathan
    Ut: Antony
    Phil Neville (Portland Timbers) gjør sitt tredje bytte for dagen. Nathan erstatter Antony.
    81'
    Mål for DC United!
    Portland Timbers 2 - 2 DC United
    Mål: Kristian Fletcher
    Målgivende: Aaron Herrera
    Utligning! Kristian Fletcher setter ballen i mål og stillingen er nå 2-2. Flott spill fra Aaron Herrera før målet.