Guga79'
1-1
    Den første omgangen er nå i gang.
    Tiago Silva (Guimaraes) løfter inn en corner fra høyre på Estadio Municipal de Portimao.
    6'
    Portimonense tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    12'
    Mulig rødt kort sjekkes av VAR
    12'
    Ikke rødt kort likevel
    12'
    Gult kort til Vitoria SC
    Jorge Fernandes
    Dommer Antonio Nobre gir Jorge Fernandes (Guimaraes) et gult kort.
    13'
    Joao Mendes
    Sjanse! Guimaraes avanserer forover, men Joao Mendes avslutter utenfor.
    14'
    Tiago Silva (Guimaraes) slår en corner fra venstre side på Estadio Municipal de Portimao.
    16'
    Offside! Helio Varela blir vinket av og Portimonense må dermed bygge opp et nytt angrep.
    18'
    Mål for Vitoria SC!
    Portimonense SC 0 - 1 Vitoria SC
    Mål: Andre Silva
    Målgivende: Ricardo Mangas
    Andre Silva setter ballen i nettet og Guimaraes leder nå 0-1. Ricardo Mangas var nest sist på ballen.
    20'
    Antonio Nobre tildeler Guimaraes en corner. Tiago Silva sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    20'
    Frispark i en god posisjon for Portimonense!
    23'
    Hildeberto Pereira
    Portimonense avanserer forover på Estadio Municipal de Portimao og Hildeberto Pereira kommer til avslutning. Headingen blir klarert av Guimaraes.
    25'
    Vitoria SC, prøver et skudd, men det reddes
    25'
    Carlinhos
    Carlinhos (Portimonense) kommer seg fri på Estadio Municipal de Portimao, men avslutningen går utenfor.
    28'
    Antonio Nobre signaliserer et frispark til Portimonense på egen banehalvdel.
    29'
    I Portimao slår Hildeberto Pereira en corner fra venstre.
    30'
    Carlinhos (Portimonense) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Estadio Municipal de Portimao.
    30'
    Carlinhos kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på Estadio Municipal de Portimao.
    31'
    Andre Silva (Guimaraes) vinkes av for offside i Portimao.
    33'
    Spillerbytte - Portimonense SC
    Inn: Goncalo Costa
    Ut: Dener
    Portimonense bytter ut Dener med Goncalo Costa. Dette er det første byttet som Paulo Sergio gjør i dagens kamp.
    34'
    Frispark for Portimonense på egen banehalvdel.
    35'
    Guimaraes må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Portimonense.
    35'
    Helio Varela
    Portimonense fosser forover og Helio Varela fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    39'
    39'
    39'
    Tiago Silva
    Guimaraes angriper i Portimao. Tiago Silva fyrer av et skudd som går utenfor.
    40'
    Antonio Nobre signaliserer et frispark til Portimonense like utenfor Guimaraes-området.
    41'
    Hildeberto Pereira (Portimonense) fyrer av et skudd som går utenfor.
    42'
    Hildeberto Pereira (Portimonense) løfter inn en corner fra høyre på Estadio Municipal de Portimao.
    44'
    Carlinhos
    Sjanse til Portimonense! Carlinhos er nær ved å score, men keeper redder.
    45'
    45'
    Det blir farlig! Frispark for Guimaraes er nær straffområde.
    45'+1
    Antonio Nobre tildeler Portimonense en corner. Hildeberto Pereira sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    48'
    Gult kort til Portimonense SC
    Pedrao
    Pedrao (Portimonense) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    53'
    Nuno Valente Santos
    Dommeren gir Nuno Valente Santos (Guimaraes) et gult kort.
    53'
    Antonio Nobre signaliserer et frispark til Portimonense.
    53'
    Frispark Portimonense.
    56'
    I Portimao får Helio Varela (Portimonense) headet ballen mot mål. Målsjansen blir klarert.
    56'
    56'
    Hildeberto Pereira (Portimonense) slår en corner fra høyre side på Estadio Municipal de Portimao.
    58'
    Hildeberto Pereira (Portimonense) løfter inn en corner fra venstre på Estadio Municipal de Portimao.
    59'
    Frisparket tildelt Portimonense er farlig nær Guimaraess målområde.
    60'
    Lucas de Souza Ventura Ventura
    Portimonense angriper. Lucas de Souza Ventura Ventura får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    61'
    61'
    62'
    Spillerbytte - Vitoria SC
    Inn: Jose Carlos Natario Ferreira
    Ut: Andre Andre
    Guimaraes gjør sitt første bytte. Andre Andre erstattes av Jose Carlos Natario Ferreira.
    63'
    Dommer Antonio Nobre viser Lucas de Souza Ventura Ventura (Portimonense) det gule kortet.
    66'
    I Portimao har et frispark blitt tildelt bortelag.
    66'
    Inn: Nelson Oliveira
    Ut: Joao Mendes
    Bytte for Guimaraes. Nelson Oliveira kommer inn for Joao Mendes på Estadio Municipal de Portimao.
    71'
    Andre Silva
    Andre Silva (Guimaraes) får et gult kort av dommer Antonio Nobre.
    72'
    Bruno Gaspar
    Sjanse i Portimao! Bruno Gaspar (Guimaraes) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    72'
    Portimonense SC, prøver et skudd, men det reddes
    72'
    Inn: Guga
    Ut: Igor Formiga
    Igor Formiga (Portimonense) erstattes av Guga.
    75'
    Inn: Ronie Carrillo
    Ut: Joao Victor Tornich
    Paulo Sergio gjør dagens tredje bytte i Portimao, når han tar ut Joao Victor Tornich og setter inn Ronie Carrillo.
    75'
    Nelson Oliveira
    Nelson Oliveira (Guimaraes) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    76'
    Sylvester Jasper vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    78'
    Spillet på Estadio Municipal de Portimao er stoppet midlertidig fordi Manuel Jorge Silva ligger nede.
    78'
    Manuel Jorge Silva er tilbake på banen igjen.
    78'
    Portimonense slipper å klare seg uten Sylvester Jasper som kommer tilbake på banen igjen.
    78'
    Mål for Portimonense SC!
    Portimonense SC 1 - 1 Vitoria SC
    Mål: Guga
    Målgivende: Helio Varela
    Guga (Portimonense) utligner med en heading på Estadio Municipal de Portimao. Stillingen er nå 1-1. Helio Varela sto for den målgivende pasningen.
    79'
    Inn: Rodrigo Miguel Forte Paes Martins
    Ut: Sylvester Jasper
    Det virker som Sylvester Jasper ikke er i stand til å fortsette og byttes ut med Rodrigo Miguel Forte Paes Martins.
    80'
    I Portimao slår Helio Varela en corner fra venstre.
    84'
    I Portimao header Hildeberto Pereira (Portimonense) mot mål, men ballen går utenfor.
    84'
    Inn: Miguel Magalhaes
    Ut: Bruno Gaspar
    Alvaro Pacheco (Guimaraes) gjør sitt tredje bytte for dagen. Miguel Magalhaes erstatter Bruno Gaspar.
    85'
    Inn: Kaio
    Ut: Andre Silva
    Guimaraes bytter ut Andre Silva med Kaio. Dette er det fjerde byttet som Alvaro Pacheco gjør i dagens kamp.
    85'
    Kaio
    Kaio (Guimaraes) pådrar seg et gult kort.
    86'
    Frispark til Portimonense på halvdelen til Guimaraes.
    87'
    90'
    Guimaraes tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    90'
    90'+2
    Filipe Relvas
    Portimonense avanserer forover i Portimao. Filipe Relvas avslutter, men treffer ikke mål.
    90'+2
    Hildeberto Pereira (Portimonense) mottar sitt første gule kort for dagen på Estadio Municipal de Portimao.
    90'+5
    VAR sjekker om det er straffe til Vitoria SC
    90'+7
    Ingen straffe til Vitoria SC
    90'+7
    Vitoria SC bommer på straffe!
    90'+8
    Kan Guimaraes utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    90'+8
    Tiago Silva
    Tiago Silva (Guimaraes) kommer til en målsjanse på Estadio Municipal de Portimao, men klarer ikke å score.
    90'+9
    Tiago Silva (Guimaraes) løfter inn en corner fra venstre på Estadio Municipal de Portimao.