Luis Nlavo
    Moreirense angriper i Portimao. Luis Nlavo fyrer av et skudd som går utenfor.
    3'
    Carlinhos
    Målsjanse på Estadio Municipal de Portimao! Carlinhos fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    6'
    Moreirense FC, prøver et skudd, men det reddes
    6'
    Carlinhos (Portimonense) løfter inn en corner fra venstre på Estadio Municipal de Portimao.
    6'
    Andre Castro
    Moreirense fosser forover og Andre Castro fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    8'
    Portimonense SC, prøver et skudd, men det reddes
    8'
    Claudio Filipe Ruivo Pereira tildeler Moreirense en corner. Frimpong sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    8'
    Maracas
    Maracas (Moreirense FC) får en nickmöjlighet men lyckas inte hålla bollen inom ramarna.
    8'
    I Portimao slår Frimpong en corner fra høyre.
    10'
    Frispark til Moreirense på halvdelen til Portimonense.
    11'
    Frispark Moreirense.
    15'
    Målet til Moreirense FC sjekkes av VAR
    17'
    Målet til Moreirense FC blir annullert
    18'
    Offside! Joao Pedro Gomes Camacho blir vinket av og Moreirense må dermed bygge opp et nytt angrep.
    18'
    Claudio Filipe Ruivo Pereira signaliserer et frispark til Moreirense.
    19'
    Claudio Filipe Ruivo Pereira signaliserer et frispark til Moreirense på egen banehalvdel.
    21'
    Spillet på Estadio Municipal de Portimao er stoppet midlertidig fordi Caio Gobbo Secco ligger nede.
    21'
    Luan De Campos Cristino Da Silva (Portimonense) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Estadio Municipal de Portimao.
    21'
    Luan De Campos Cristino Da Silva kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på Estadio Municipal de Portimao.
    23'
    Moreirense slipper å klare seg uten Caio Gobbo Secco som kommer tilbake på banen i Portimao.
    23'
    En av Moreirenses spillere blir avblåst for offside.
    23'
    I Portimao har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    23'
    Alan (Moreirense) slår en corner fra høyre side på Estadio Municipal de Portimao.
    27'
    Det blir farlig! Frispark for Portimonense er nær straffområde.
    29'
    Portimonense fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    30'
    Målet til Portimonense SC sjekkes av VAR
    30'
    Målet til Portimonense SC blir annullert
    32'
    Tamble Monteiro
    Tamble Monteiro (Portimonense) kommer til en målsjanse på Estadio Municipal de Portimao, men klarer ikke å score.
    33'
    Kan Moreirense utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    34'
    Joao Victor Tornich
    Joao Victor Tornich (Portimonense) kommer seg fri på Estadio Municipal de Portimao, men avslutningen går utenfor.
    36'
    37'
    Luis Nlavo
    Moreirense avanserer forover i Portimao. Luis Nlavo avslutter, men treffer ikke mål.
    38'
    Frispark for Portimonense på egen banehalvdel.
    39'
    Frispark til Portimonense på halvdelen til Moreirense.
    42'
    I Portimao slår Alan en corner fra venstre.
    44'
    Moreirense tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    45'+1
    Claudio Filipe Ruivo Pereira signaliserer et frispark til Portimonense på egen banehalvdel.
    45'+1
    Filipe Relvas vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    45'+2
    Filipe Relvas ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Portimao.
    45'+4
    I Portimao har et frispark blitt tildelt bortelag.
    45'+4
    Andre Castro (Moreirense) header utenfor.
    45'+5
    Helio Varela
    Helio Varela (Portimonense) fyrer av et skudd som går utenfor.
    46'
    48'
    50'
    Frispark for Moreirense på egen banehalvdel.
    50'
    Portimonense tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    51'
    Gult kort til Portimonense SC
    Paulo Estrela
    Paulo Estrela fra Portimonense er ikke på banen for øyeblikket, men får et gult kort!
    52'
    Lucas de Souza Ventura Ventura
    Sjanse! Portimonense avanserer forover, men Lucas de Souza Ventura Ventura avslutter utenfor.
    53'
    Igor Formiga
    Sjanse til Portimonense! Igor Formiga er nær ved å score, men keeper redder.
    55'
    55'
    Claudio Filipe Ruivo Pereira tildeler Portimonense en corner. Carlinhos sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    55'
    Luan De Campos Cristino Da Silva
    Luan De Campos Cristino Da Silva (Portimonense) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    58'
    Carlinhos (Portimonense) løfter inn en corner fra høyre på Estadio Municipal de Portimao.
    58'
    59'
    VAR sjekker om det er straffe til Portimonense SC
    59'
    Ingen straffe til Portimonense SC
    61'
    62'
    Carlinhos
    Carlinhos (Portimonense) avanserer forover på Estadio Municipal de Portimao. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    66'
    66'
    Carlinhos (Portimonense) slår en corner fra høyre side på Estadio Municipal de Portimao.
    66'
    67'
    68'
    Dommer Claudio Filipe Ruivo Pereira ser at linjemannen løfter flagget, og Portimonenses Joao Victor Tornich blåses av for offside.
    68'
    Alan
    Moreirense angriper. Alan får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    68'
    68'
    Lawrence Ofori
    Målsjanse til Moreirense! Lawrence Ofori treffer mål, men keeper redder.
    69'
    69'
    Spillerbytte - Moreirense FC
    Inn: Goncalo Franco
    Ut: Lawrence Ofori
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Moreirense. Inn kommer Goncalo Franco, mens Lawrence Ofori tar plass på benken.
    70'
    Inn: Ismael
    Ut: Andre Castro
    Rui Manuel Gomes Borges (Moreirense) gjør sitt andre bytte for dagen. Ismael erstatter Andre Castro.
    70'
    73'
    Inn: Jeremy Antonisse
    Ut: Luis Nlavo
    Moreirense bytter ut Luis Nlavo med Jeremy Antonisse. Dette er det tredje byttet som Rui Manuel Gomes Borges gjør i dagens kamp.
    75'
    76'
    Mål for Moreirense FC!
    Portimonense SC 0 - 1 Moreirense FC
    Mål: Maracas
    Målgivende: Marcelo dos Santos Ferreira
    Moreirense tar ledelsen 0-1 i Portimao etter en heading av Maracas! Flott spill fra Marcelo dos Santos Ferreira før målet.
    76'
    Jeremy Antonisse
    Moreirense fosser forover og Jeremy Antonisse fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    78'
    78'
    Spillerbytte - Portimonense SC
    Inn: Hildeberto Pereira
    Ut: Filipe Relvas
    Portimonense bytter ut Filipe Relvas med Hildeberto Pereira.
    81'
    Inn: Midana Bigna Soares Cassama
    Ut: Luan De Campos Cristino Da Silva
    Paulo Sergio gjør dagens andre bytte i Portimao, når han tar ut Luan De Campos Cristino Da Silva og setter inn Midana Bigna Soares Cassama.
    81'
    Inn: Guga
    Ut: Igor Formiga
    Bytte for Portimonense. Guga kommer inn for Igor Formiga på Estadio Municipal de Portimao.
    81'
    Inn: Goncalo Costa
    Ut: Taichi Fukui
    Bytte for Portimonense. Goncalo Costa kommer inn for Taichi Fukui på Estadio Municipal de Portimao.
    81'
    Hjørnespark til Portimonense SC
    84'
    86'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Helio Varela (Portimonense) vrir seg av smerte i gresset.
    87'
    Inn: Ronie Carrillo
    Ut: Helio Varela
    Ronie Carrillo (Portimonense) erstatter Helio Varela som muligens er skadet.
    88'
    Goncalo Costa
    Dommeren gir Goncalo Costa (Portimonense) et gult kort.
    90'+1
    Gult kort til Moreirense FC
    Fabiano
    Dommer Claudio Filipe Ruivo Pereira viser Fabiano (Moreirense) det gule kortet.
    90'+1
    Joao Pedro Gomes Camacho
    Joao Pedro Gomes Camacho (Moreirense) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    90'+1
    Frispark Portimonense.
    90'+3
    Ismael
    Ismael (Moreirense) får et gult kort av dommer Claudio Filipe Ruivo Pereira.
    90'+3
    Portimonense SC 0 - 2 Moreirense FC
    Mål: Joao Pedro Gomes Camacho
    Mål! Moreirense øker ledelsen til 0-2 etter en scoring av Joao Pedro Gomes Camacho på Estadio Municipal de Portimao.