Dommeren blåser i gang dagens kamp i Stoke.
    Mål for Sunderland!
    Port Vale FC 0 - 1 Sunderland
    Mål: George Honeyman
    Målgivende: Chris Maguire
    I Stoke tar Sunderland AFC ledelsen 0-1 etter et mål av George Honeyman. Chris Maguire sto for den målgivende pasningen.
    1'
    I Stoke slår Chris Maguire en corner fra venstre.
    4'
    Chris Maguire (Sunderland AFC) slår en corner fra høyre side på Vale Park.
    5'
    Tom Flanagan
    Sunderland AFC angriper, men avslutningen til Tom Flanagan går utenfor.
    5'
    I Stoke har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    6'
    Port Vale FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    9'
    Benjamin Michael Whitfield
    Ben Whitfield (Port Vale FC) avanserer forover på Vale Park. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    9'
    Sunderland, prøver et skudd, men det reddes
    9'
    Frispark til Sunderland AFC på halvdelen til Port Vale FC.
    9'
    Aiden McGeady
    Aiden McGeady (Sunderland AFC) kommer til en målsjanse på Vale Park, men klarer ikke å score.
    11'
    Chris Maguire
    Sjanse i Stoke! Chris Maguire (Sunderland AFC) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    17'
    Port Vale FC, prøver et skudd, men det reddes
    17'
    Port Vale FC 0 - 2 Sunderland
    Mål: Lynden Gooch
    Målgivende: Jerome Sinclair
    I Stoke øker Sunderland AFC ledelsen til 0-2 takket være et mål av Lynden Gooch. Jerome Sinclair var nest sist på ballen.
    19'
    Sunderland AFC angriper, men Jerome Sinclair vinkes av for offside.
    24'
    Frispark Port Vale FC.
    26'
    Spillerbytte - Port Vale FC
    Inn: Manny Oyeleke
    Ut: Theo Vassell
    Port Vale FC gjør sitt første bytte. Theo Vassell erstattes av Manny Oyeleke.
    30'
    Dylan McGeouch
    Sunderland AFC angriper i Stoke. Dylan McGeouch fyrer av et skudd som går utenfor.
    32'
    Anthony Backhouse tildeler Port Vale FC en corner. Luke Hanannt sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    33'
    Leon Legge
    Sjanse! Port Vale FC avanserer forover, men Leon Legge avslutter utenfor.
    33'
    Port Vale FCs Ben Whitfield blåses av for offside på Vale Park.
    34'
    Mål for Port Vale FC!
    Port Vale FC 1 - 2 Sunderland
    Mål: Tom Pope
    Målgivende: Manny Oyeleke
    Mål! Tom Pope holder Port Vale FCet inne i kampen med en redusering til 1-2. Flott spill fra Manny Oyeleke før målet.
    35'
    Port Vale FC fosser fremover, men Ben Whitfield går rett i offsidefella.
    40'
    Frispark for Port Vale FC på egen banehalvdel.
    41'
    Anthony Backhouse signaliserer et frispark til Port Vale FC på egen banehalvdel.
    44'
    Lynden Gooch
    Målsjanse! Lynden Gooch (Sunderland AFC) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    45'+1
    Luke Hanannt (Port Vale FC) løfter inn en corner fra venstre på Vale Park.
    47'
    Frisparket tildelt Port Vale FC er farlig nær Sunderland AFCs målområde.
    49'
    Gult kort til Sunderland
    Aiden McGeady (Sunderland AFC) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    49'
    Dommer Anthony Backhouse venter med å sette i gang spillet fordi Luke Hanannt ligger nede.
    51'
    Port Vale FC slipper å klare seg uten Luke Hanannt som kommer tilbake på banen i Stoke.
    52'
    Jerome Sinclair
    Sunderland AFC avanserer forover i Stoke. Jerome Sinclair avslutter, men treffer ikke mål.
    53'
    Chris Maguire (Sunderland AFC) løfter inn en corner fra høyre på Vale Park.
    55'
    Ben Whitfield (Port Vale FC) fyrer av et skudd som går utenfor.
    56'
    Chris Maguire (Sunderland AFC) fyrer av et skudd som går utenfor.
    57'
    Tom Pope
    Tom Pope (Port Vale FC) header mot mål, men ballen går utenfor.
    61'
    Anthony Backhouse tildeler Port Vale FC en corner. Tom Conlon sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    63'
    Sunderland AFC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    63'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Nathan Smith (Port Vale FC) vrir seg av smerte i gresset.
    64'
    Spillerbytte - Sunderland
    Inn: Josh Maja
    Ut: Jerome Sinclair
    Jerome Sinclair (Sunderland AFC) erstattes av Josh Maja.
    64'
    Port Vale FC slipper å klare seg uten Nathan Smith som kommer tilbake på banen igjen.
    66'
    Anthony Backhouse signaliserer et frispark til Sunderland AFC.
    66'
    Gult kort til Port Vale FC
    Luke Joyce
    Luke Joyce (Port Vale FC) pådrar seg et gult kort.
    67'
    Inn: Cristian Montano
    Ut: Tom Conlon
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Port Vale FC. Inn kommer Cristian Montano, mens Tom Conlon tar plass på benken.
    71'
    Inn: Max Power
    Ut: Chris Maguire
    Sunderland AFC bytter ut Chris Maguire med Max Power.
    71'
    Anthony Backhouse signaliserer et frispark til Sunderland AFC på egen banehalvdel.
    71'
    73'
    I Stoke slår Lynden Gooch en corner fra høyre.
    74'
    Sjanse til Sunderland AFC! Aiden McGeady er nær ved å score, men keeper redder.
    75'
    75'
    Lynden Gooch (Sunderland AFC) slår en corner fra venstre side på Vale Park.
    78'
    79'
    George Honeyman
    Sunderland AFC fosser forover og George Honeyman fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    80'
    80'
    Inn: Ricky Miller
    Ut: Benjamin Michael Whitfield
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Port Vale FC. Inn kommer Ricky Miller, mens Ben Whitfield tar plass på benken.