Pohang Steelers FC fosser fremover, men Mooud Bonyadifard blåser for offside på Pohang Steel Yard.
    Mooud Bonyadifard signaliserer et frispark til Wuhan Three Towns.
    Frispark til Wuhan Three Towns på halvdelen til Pohang Steelers FC.
    6'
    En av Pohang Steelers FCs spillere blir avblåst for offside på Pohang Steel Yard.
    8'
    Wei Shihao (Wuhan Three Towns) løfter inn en corner fra venstre på Pohang Steel Yard.
    10'
    Mål for Wuhan Three Towns!
    Pohang Steelers FC 0 - 1 Wuhan Three Towns
    Mål: Aziz
    Målgivende: Yiming Liu
    I Pohang tar Wuhan Three Towns ledelsen 0-1 etter et mål av Aziz. Flott spill fra Yiming Liu før målet.
    10'
    Xie Pengfei
    Xie Pengfei skyter i stolpen! Nesten mål for Wuhan Three Towns.
    12'
    Mål for Pohang Steelers FC!
    Pohang Steelers FC 1 - 1 Wuhan Three Towns
    Mål: Kwang-hoon Shin
    Målgivende: Jong-woo Kim
    Mål! Pohang Steelers FC utligner på Pohang Steel Yard. Målscorer: Kwang-hoon Shin. Det er en fin assist fra Jong-woo Kim.
    13'
    Frispark Pohang Steelers FC.
    14'
    Alex Grant
    Alex Grant (Pohang Steelers FC) header utenfor.
    15'
    Mooud Bonyadifard signaliserer et frispark til Wuhan Three Towns på egen banehalvdel.
    17'
    Kwang-hoon Shin
    Sjanse! Pohang Steelers FC avanserer forover, men Kwang-hoon Shin avslutter utenfor.
    17'
    Gult kort til Wuhan Three Towns
    Yiming Liu
    Dommeren gir Yiming Liu (Wuhan Three Towns) et gult kort.
    20'
    I Pohang har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    21'
    Jong-woo Kim
    Sjanse i Pohang! Jong-woo Kim (Pohang Steelers FC) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    22'
    Wuhan Three Towns, prøver et skudd, men det reddes
    22'
    Mooud Bonyadifard tildeler Pohang Steelers FC en corner. Jun-ho Kim sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    22'
    23'
    Pohang Steelers FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    26'
    Frispark for Pohang Steelers FC på egen banehalvdel.
    27'
    Wuhan Three Towns tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    30'
    Zeca
    Pohang Steelers FC fosser forover og Zeca fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    33'
    33'
    Skade: Pohang Steelers FC
    37'
    Mulig rødt kort sjekkes av VAR
    38'
    Rødt kort!
    Spilleren på Wuhan Three Towns får rødt kort som følge av VAR-situasjonen
    40'
    Rødt kort til Wuhan Three Towns
    Xie Pengfei
    Rødt kort! Xie Pengfei (Wuhan Three Towns) sendes i dusjen av dommer Mooud Bonyadifard.
    40'
    Tilbake fra skade: Pohang Steelers FC
    42'
    Skade: Wuhan Three Towns
    43'
    Frispark for Wuhan Three Towns på egen banehalvdel.
    44'
    Tilbake fra skade: Wuhan Three Towns
    44'
    Pohang Steelers FC angriper, men blir avblåst for offside.
    45'+1
    Jun-ho Kim (Pohang Steelers FC) slår en corner fra venstre side på Pohang Steel Yard.
    45'+2
    I Pohang har et frispark blitt tildelt bortelag.
    45'+3
    I Pohang slår Jun-ho Kim en corner fra høyre.
    45'+4
    Spillerbytte - Pohang Steelers FC
    Inn: Ho-Jae Lee
    Ut: In-sung Kim
    Pohang Steelers FC bytter ut In-sung Kim med Ho-Jae Lee. Dette er det første byttet som Gi Dong Kim gjør i dagens kamp.
    46'
    Spillerbytte - Wuhan Three Towns
    Inn: Jiang Zhipeng
    Ut: Yang Li
    Yang Li (Wuhan Three Towns) erstattes av Jiang Zhipeng.
    46'
    47'
    Dinghao Yan
    Dinghao Yan (Wuhan Three Towns) pådrar seg et gult kort.
    49'
    Pohang Steelers FC angriper i Pohang, men blir avblåst for offside.
    52'
    Ho-Jae Lee
    Ho-Jae Lee (Pohang Steelers FC) prøver å heade ballen i mål på Pohang Steel Yard, men mislykkes.
    53'
    53'
    Hjørnespark til Pohang Steelers FC
    53'
    54'
    Pohang Steelers FC 2 - 1 Wuhan Three Towns
    Mål: Zeca
    Målgivende: Hong Yunsang
    Mål! Zeca gir Pohang Steelers FC en 2-1 ledelse. Hong Yunsang sto for den målgivende pasningen.
    54'
    Hong Yunsang
    Pohang Steelers FC angriper i Pohang. Hong Yunsang fyrer av et skudd som går utenfor.
    56'
    57'
    58'
    Hanwen Deng
    Hanwen Deng (Wuhan Three Towns) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    59'
    Det blir farlig! Frispark for Pohang Steelers FC er nær straffområde.
    59'
    Inn: Kim Seung-dae
    Ut: Jun-ho Kim
    Pohang Steelers FC gjør sitt andre bytte. Jun-ho Kim erstattes av Kim Seung-dae.
    59'
    Inn: Chan-hee Han
    Ut: Jong-woo Kim
    Gi Dong Kim (Pohang Steelers FC) gjør sitt tredje bytte for dagen. Chan-hee Han erstatter Jong-woo Kim.
    60'
    60'
    61'
    61'
    63'
    66'
    Ho-Jae Lee
    Ho-Jae Lee (Pohang Steelers FC) kommer til en målsjanse på Pohang Steel Yard, men headingen treffer ikke mellom stengene.
    67'
    Inn: Liuyu Duan
    Ut: Dinghao Yan
    Tsutomu Takahata gjør dagens andre bytte i Pohang, når han tar ut Dinghao Yan og setter inn Liuyu Duan.
    67'
    69'
    70'
    Mooud Bonyadifard tildeler Wuhan Three Towns en corner. Wei Shihao sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    71'
    Ho-Jae Lee
    Målsjanse til Pohang Steelers FC! Ho-Jae Lee treffer mål, men keeper redder.
    73'
    73'
    Ho-Jae Lee
    Pohang Steelers FC angriper på Pohang Steel Yard. Ho-Jae Lee header utenfor.
    73'
    74'
    Aziz
    Wuhan Three Towns avanserer forover i Pohang. Aziz avslutter, men treffer ikke mål.
    75'
    77'
    Zeca
    Zeca (Pohang Steelers FC) fyrer av et skudd som går utenfor.
    77'
    Inn: Guan He
    Ut: Yiming Liu
    Bytte for Wuhan Three Towns. Guan He kommer inn for Yiming Liu på Pohang Steel Yard.
    78'
    Inn: Qianglong Tao
    Ut: Zhunyi Gao
    Wuhan Three Towns bytter ut Zhunyi Gao med Qianglong Tao. Dette er det fjerde byttet som Tsutomu Takahata gjør i dagens kamp.
    78'
    Inn: Jae-hun Cho
    Ut: Hong Yunsang
    Bytte for Pohang Steelers FC. Jae-hun Cho kommer inn for Hong Yunsang på Pohang Steel Yard.
    79'
    80'
    Målet til Pohang Steelers FC sjekkes av VAR
    82'
    Målet til Pohang Steelers FC blir annullert
    82'
    Pohang Steelers FC angriper, men Mooud Bonyadifard blåser for offside.
    82'
    En av Wuhan Three Townss spillere blir avblåst for offside.
    82'
    83'
    84'
    84'
    Pohang Steelers FC fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    85'
    Mooud Bonyadifard signaliserer et frispark til Pohang Steelers FC på egen banehalvdel.
    86'
    88'
    Gult kort til Pohang Steelers FC
    Oberdan Alionco de Lima
    Oberdan Alionco de Lima (Pohang Steelers FC) får et gult kort av dommer Mooud Bonyadifard.
    88'
    Zeca
    Målsjanse! Zeca (Pohang Steelers FC) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    89'
    90'
    90'+1
    Pohang Steelers FC 3 - 1 Wuhan Three Towns
    Mål: Zeca
    Målgivende: Kim Seung-dae
    Pohang Steelers FC går opp i en 3-1 ledelse etter et mål av Zeca. Kim Seung-dae var nest sist på ballen.