Frispark til Pohang Steelers FC på halvdelen til Jeonbuk Hyundai.
    Pohang Steelers FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    4'
    Frispark for Pohang Steelers FC på egen banehalvdel.
    7'
    Kyo-won Han
    Målsjanse på Pohang Steel Yard! Kyo-won Han fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    7'
    Pohang Steelers FC, prøver et skudd, men det reddes
    7'
    Sung Ung Mang
    Sjanse! Jeonbuk Hyundai avanserer forover, men Sung Ung Mang avslutter utenfor.
    7'
    Frispark Jeonbuk Hyundai.
    10'
    Jeong-ho Hong
    Jeonbuk Hyundai Motors avancerar på Pohang Steel Yard och Jeong-ho Hong får en nickmöjlighet – utanför!
    11'
    Mål for Pohang Steelers FC!
    Pohang Steelers FC 1 - 0 Jeonbuk Hyundai
    Mål: Chan-Yong Park
    Mål! Pohang Steelers FC tar ledelsen 1-0 ved Chan-Yong Park.
    12'
    Khalid Saleh Alturais signaliserer et frispark til Jeonbuk Hyundai.
    16'
    I Pohang har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    20'
    Pohang Steelers FC angriper i Pohang, men blir avblåst for offside.
    20'
    Jeonbuk Hyundai fosser fremover, men Khalid Saleh Alturais blåser for offside på Pohang Steel Yard.
    22'
    Khalid Saleh Alturais signaliserer et frispark til Jeonbuk Hyundai på egen banehalvdel.
    23'
    23'
    Gult kort til Jeonbuk Hyundai
    Lee Yeong-jae
    Lee Yeong-jae (Jeonbuk Hyundai) pådrar seg et gult kort.
    23'
    24'
    26'
    Jonathan Aspropotamitis
    Jonathan Aspropotamitis (Pohang Steelers FC) kommer til en målsjanse på Pohang Steel Yard, men headingen treffer ikke mellom stengene.
    27'
    Frispark for Jeonbuk Hyundai på egen banehalvdel.
    27'
    Ho-Jae Lee
    Ho-Jae Lee (Pohang Steelers FC) kommer seg fri på Pohang Steel Yard, men avslutningen går utenfor.
    29'
    I Pohang har et frispark blitt tildelt bortelag.
    30'
    Tiago Pereira Da Silva
    Jeonbuk Hyundai angriper på Pohang Steel Yard, men Tiago Pereira Da Silva header utenfor.
    31'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Pohang fordi Tiago Pereira Da Silva får behandling for en skade på banen.
    32'
    Jorge Luiz Barbosa Teixeira
    Pohang Steelers FC fosser forover og Jorge Luiz Barbosa Teixeira fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    33'
    Jeonbuk Hyundai, prøver et skudd, men det reddes
    33'
    Tiago Pereira Da Silva kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på Pohang Steel Yard.
    33'
    35'
    Yong-jun Heo
    Yong-jun Heo (Pohang Steelers FC) header mot mål, men ballen går utenfor.
    35'
    37'
    Jeonbuk Hyundai avanserer forover i Pohang. Lee Yeong-jae avslutter, men treffer ikke mål.
    41'
    45'
    Sjanse til Pohang Steelers FC! Yong-jun Heo er nær ved å score, men keeper redder.
    45'+1
    Hjørnespark til Pohang Steelers FC
    45'+1
    Skudd utenfor mål, Pohang Steelers FC
    45'+2
    Spillerbytte - Pohang Steelers FC
    Inn: Kim Dong-jin
    Ut: Chan-hee Han
    Chan-hee Han (Pohang Steelers FC) erstattes av Kim Dong-jin.
    46'
    Spillerbytte - Jeonbuk Hyundai
    Inn: Moon Seon-min
    Ut: Lee Yeong-jae
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Jeonbuk Hyundai. Inn kommer Moon Seon-min, mens Lee Yeong-jae tar plass på benken.
    46'
    I Pohang slår Jin-su Kim en corner fra venstre.
    49'
    Soo-bin Lee
    Jeonbuk Hyundai angriper i Pohang. Soo-bin Lee fyrer av et skudd som går utenfor.
    49'
    Khalid Saleh Alturais signaliserer et frispark til Pohang Steelers FC like utenfor Jeonbuk Hyundai-området.
    50'
    51'
    Soo-bin Lee
    Soo-bin Lee (Jeonbuk Hyundai) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    52'
    Jeong-ho Hong (Jeonbuk Hyundai) fyrer av et skudd som går utenfor.
    53'
    Khalid Saleh Alturais signaliserer et frispark til Pohang Steelers FC på egen banehalvdel.
    55'
    Ho-Jae Lee
    Ho-Jae Lee (Pohang Steelers FC) avslutter med hodet, men treffer ikke mellom stengene.
    57'
    Moon Seon-min
    Målsjanse til Jeonbuk Hyundai! Moon Seon-min treffer mål, men keeper redder.
    58'
    58'
    59'
    Jun-ho Kim
    Pohang Steelers FC angriper, men avslutningen til Jun-ho Kim går utenfor.
    63'
    Yong-jun Heo (Pohang Steelers FC) kommer til en målsjanse på Pohang Steel Yard, men klarer ikke å score.
    68'
    Inn: Tae-wook Jeong
    Ut: Soo-bin Lee
    Jeonbuk Hyundai gjør sitt andre bytte. Soo-bin Lee erstattes av Tae-wook Jeong.
    69'
    Inn: Dong-Jun Lee
    Ut: Kyo-won Han
    Jeonbuk Hyundai bytter ut Kyo-won Han med Dong-Jun Lee.
    69'
    70'
    73'
    Inn: Hong Yunsang
    Ut: Yong-jun Heo
    Pohang Steelers FC bytter ut Yong-jun Heo med Hong Yunsang.
    73'
    Hjørnespark til Jeonbuk Hyundai
    76'
    Mål for Jeonbuk Hyundai!
    Pohang Steelers FC 1 - 1 Jeonbuk Hyundai
    Mål: Tae-wook Jeong
    Målgivende: Tiago Pereira Da Silva
    Tae-wook Jeong (Jeonbuk Hyundai) header ballen i mål og utligner til 1-1. Tiago Pereira Da Silva sto for den målgivende pasningen.
    76'
    80'
    Jin-su Kim
    Målsjanse! Jin-su Kim (Jeonbuk Hyundai) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    81'
    Jeonbuk Hyundai tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    85'
    Gult kort til Pohang Steelers FC
    Jorge Luiz Barbosa Teixeira (Pohang Steelers FC) mottar sitt første gule kort for dagen på Pohang Steel Yard.
    86'
    Inn: Kwang-hoon Shin
    Ut: Jeong-won Eo
    Pohang Steelers FC bytter ut Jeong-won Eo med Kwang-hoon Shin. Dette er det tredje byttet som Park Tae-Ha gjør i dagens kamp.
    86'
    Inn: In-sung Kim
    Ut: Ho-Jae Lee
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Pohang Steelers FC. Inn kommer In-sung Kim, mens Ho-Jae Lee tar plass på benken.