Dagens dommer, Victor Rivas, blåser i gang kampen.
    I Chester slår Johnny Russell en corner fra høyre.
    Dany Rosero (Sporting Kansas City) kommer seg fri på Subaru Park, men avslutningen går utenfor.
    Sporting Kansas City tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    4'
    I Chester har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    6'
    Victor Rivas signaliserer et frispark til Sporting Kansas City på egen banehalvdel.
    8'
    Johnny Russell (Sporting Kansas City) slår en corner fra høyre side på Subaru Park.
    11'
    Philadelphia Union, prøver et skudd, men det reddes
    Andre Blake
    11'
    Erik Thommy
    Sporting Kansas City angriper i Chester. Erik Thommy avslutter på mål, men greier ikke å score.
    11'
    11'
    Victor Rivas tildeler Sporting Kansas City en corner. Johnny Russell sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    13'
    Daniel Salloi (Sporting Kansas City) løfter inn en corner fra venstre på Subaru Park.
    14'
    Frispark Philadelphia.
    16'
    Gult kort til Sporting Kansas City
    William Agada
    William Agada (Sporting Kansas City) får et gult kort av dommer Victor Rivas.
    16'
    Gult kort til Philadelphia Union
    Nathan Harriel
    Dommeren gir Nathan Harriel (Philadelphia) et gult kort.
    18'
    Frispark for Sporting Kansas City på egen banehalvdel.
    18'
    Kan Sporting Kansas City utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    21'
    I Chester slår Daniel Salloi en corner fra venstre.
    23'
    Frispark til Philadelphia på halvdelen til Sporting Kansas City.
    24'
    25'
    En av Philadelphias spillere blir avblåst for offside.
    26'
    Philadelphia tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    26'
    Graham Zisi
    Graham Zisi (Sporting Kansas City) kommer til en målsjanse på Subaru Park, men klarer ikke å score.
    28'
    Victor Rivas signaliserer et frispark til Sporting Kansas City.
    31'
    Dommer Victor Rivas venter med å sette i gang spillet fordi Nemanja Radoja ligger nede.
    33'
    Spillerbytte - Sporting Kansas City
    Inn: Roger Espinoza
    Ut: Nemanja Radoja
    Peter Vermes (Sporting Kansas City) tar ut Nemanja Radoja som ser ut til å slite med en skade. Inn kommer Roger Espinoza.
    34'
    Daniel Salloi (Sporting Kansas City) slår en corner fra venstre side på Subaru Park.
    36'
    Graham Zisi
    Sjanse! Sporting Kansas City avanserer forover, men Graham Zisi avslutter utenfor.
    36'
    37'
    Andre Blake
    37'
    Dany Rosero
    Dany Rosero (Sporting Kansas City) prøver å heade ballen i mål på Subaru Park, men mislykkes.
    37'
    37'
    39'
    Sjanse i Chester! William Agada (Sporting Kansas City) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    39'
    39'
    Frispark i en god posisjon for Sporting Kansas City!
    40'
    Daniel Gazdag
    Daniel Gazdag (Philadelphia) mottar sitt første gule kort for dagen på Subaru Park.
    40'
    42'
    45'+1
    Frispark for Philadelphia på egen banehalvdel.
    48'
    Roger Espinoza vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    50'
    Victor Rivas signaliserer et frispark til Philadelphia på egen banehalvdel.
    52'
    Roger Espinoza kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på Subaru Park.
    53'
    Sporting Kansas City, prøver et skudd, men det reddes
    Tim Melia
    54'
    Mikael Uhre
    Philadelphia angriper. Mikael Uhre får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    54'
    54'
    Victor Rivas tildeler Philadelphia en corner. Daniel Gazdag sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    55'
    55'
    59'
    Victor Rivas signaliserer et frispark til Philadelphia.
    60'
    Tim Melia
    60'
    Skudd på mål, Philadelphia Union
    60'
    60'
    Andre Blake
    61'
    Johnny Russell
    Sporting Kansas City fosser forover og Johnny Russell fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    61'
    61'
    Inn: Khiry Shelton
    Ut: Johnny Russell
    Johnny Russell (Sporting Kansas City) erstattes av Khiry Shelton.
    62'
    Spillerbytte - Philadelphia Union
    Inn: Jack McGlynn
    Ut: Leon Maximilian Flach
    Bytte for Philadelphia. Jack McGlynn kommer inn for Leon Maximilian Flach på Subaru Park.
    63'
    Inn: Alan Pulido
    Ut: William Agada
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Sporting Kansas City. Inn kommer Alan Pulido, mens William Agada tar plass på benken.
    63'
    63'
    I Chester slår Nathan Harriel en corner fra høyre.
    66'
    Jack Elliott
    Jack Elliott (Philadelphia) avslutter med hodet, men treffer ikke mellom stengene.
    67'
    68'
    Andre Blake
    69'
    Graham Zisi
    Sjanse til Sporting Kansas City! Graham Zisi er nær ved å score, men keeper redder.
    69'
    69'
    Daniel Salloi
    Daniel Salloi (Sporting Kansas City) header mot mål, men ballen går utenfor.
    70'
    Inn: Quinn Sullivan
    Ut: Mikael Uhre
    Philadelphia bytter ut Mikael Uhre med Quinn Sullivan.
    72'
    Frispark Sporting Kansas City.
    72'
    Jose Martinez
    Jose Martinez (Philadelphia) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    72'
    Philadelphia fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    75'
    Jose Martinez (Philadelphia) fyrer av et skudd som går utenfor.
    78'
    Tim Melia
    79'
    Målsjanse til Philadelphia! Daniel Gazdag treffer mål, men keeper redder.
    79'
    79'
    Jose Martinez (Philadelphia) løfter inn en corner fra venstre på Subaru Park.
    79'
    Julian Carranza
    Sjanse til Philadelphia! Julian Carranza er nær ved å score, men keeper redder.
    80'
    80'
    82'
    83'
    Målsjanse! Julian Carranza (Philadelphia) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    85'
    Inn: Olivier Mbaizo
    Ut: Nathan Harriel
    Philadelphia gjør sitt tredje bytte. Nathan Harriel erstattes av Olivier Mbaizo.
    85'
    Inn: Joaquin Torres
    Ut: Jose Martinez
    Philadelphia bytter ut Jose Martinez med Joaquin Torres.
    86'
    Frisparket tildelt Sporting Kansas City er farlig nær Philadelphias målområde.
    86'
    Joaquin Torres
    Philadelphia angriper i Chester. Joaquin Torres fyrer av et skudd som går utenfor.
    90'+1
    Jakob Glesnes
    Jakob Glesnes (Philadelphia) avanserer forover på Subaru Park. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.