Frispark til Portland Timbers på halvdelen til Philadelphia Union.
    Allen Chapman signaliserer et frispark til Portland Timbers.
    Målsjanse til Portland Timbers! Marvin Loria treffer mål, men keeper redder.
    6'
    Philadelphia Union, prøver et skudd, men det reddes
    6'
    Jamiro Monteiro (Philadelphia Union) løfter inn en corner fra høyre på ESPN Wide World of Sports Complex.
    8'
    Sergio Santos
    Sergio Santos (Philadelphia Union) header ballen mot mål, men klarer ikke å score.
    8'
    Portland Timbers, prøver et skudd, men det reddes
    8'
    Kacper Przybylko
    Philadelphia Union angriper. Kacper Przybylko får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    9'
    9'
    Sebastian Blanco
    Sjanse til Portland Timbers! Sebastian Blanco er nær ved å score, men keeper redder.
    11'
    11'
    Dommer Allen Chapman venter med å sette i gang spillet fordi Diego Chara ligger nede.
    11'
    I Orlando slår Diego Valeri en corner fra høyre.
    13'
    Mål for Portland Timbers!
    Philadelphia Union 0 - 1 Portland Timbers
    Mål: Jeremy Ebobisse
    Målgivende: Diego Valeri
    Jeremy Ebobisse header ballen i mål og Portland Timbers tar ledelsen 0-1 på ESPN Wide World of Sports Complex. Flott spill fra Diego Valeri før målet.
    13'
    Diego Chara ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Orlando.
    15'
    Philadelphia Union tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    19'
    Frispark for Portland Timbers på egen banehalvdel.
    21'
    Allen Chapman signaliserer et frispark til Portland Timbers på egen banehalvdel.
    22'
    Philadelphia Union angriper og Sergio Santos får avsluttet. Headingen treffer ikke Portland Timbers-målet.
    26'
    Frispark for Philadelphia Union på egen banehalvdel.
    26'
    Jose Martinez
    Jose Martinez (Philadelphia Union) avanserer forover på ESPN Wide World of Sports Complex. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    28'
    28'
    Frispark Portland Timbers.
    29'
    Allen Chapman tildeler Portland Timbers en corner. Diego Valeri sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    30'
    Portland Timbers angriper, men blir avblåst for offside.
    30'
    Frispark i en god posisjon for Philadelphia Union!
    35'
    Jamiro Monteiro
    Målsjanse! Jamiro Monteiro (Philadelphia Union) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    36'
    38'
    Gult kort til Philadelphia Union
    Kai Wagner
    Kai Wagner (Philadelphia Union) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    38'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Orlando fordi Eryk Williamson får behandling for en skade på banen.
    38'
    Eryk Williamson kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på ESPN Wide World of Sports Complex.
    40'
    Chris Duvall
    Chris Duvall (Portland Timbers) fyrer av et skudd som går utenfor.
    40'
    Diego Valeri (Portland Timbers) slår en corner fra høyre side på ESPN Wide World of Sports Complex.
    41'
    Portland Timbers angriper, men avslutningen til Sebastian Blanco går utenfor.
    41'
    I Orlando slår Brendan Aaronson en corner fra høyre.
    43'
    Straffe! Dommeren legger ballen på krittmerket for Philadelphia Union...
    45'+2
    Allen Chapman blåser for straffespark til Philadelphia Union. Sergio Santos bommer!
    45'+3
    Sjanse i Orlando! Kacper Przybylko (Philadelphia Union) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    45'+4
    45'+4
    Sjanse! Philadelphia Union avanserer forover, men Jamiro Monteiro avslutter utenfor.
    45'+5
    46'
    Portland Timbers tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    47'
    50'
    52'
    53'
    Spillerbytte - Portland Timbers
    Inn: Jaroslaw Niezgoda
    Ut: Jeremy Ebobisse
    Giovanni Savarese (Portland Timbers) gjør sitt første bytte for dagen. Jaroslaw Niezgoda erstatter Jeremy Ebobisse.
    56'
    Inn: Andy Polo
    Ut: Marvin Loria
    Giovanni Savarese gjør dagens andre bytte i Orlando, når han tar ut Marvin Loria og setter inn Andy Polo.
    56'
    Diego Valeri
    Portland Timbers angriper i Orlando. Diego Valeri avslutter på mål, men greier ikke å score.
    58'
    58'
    Frispark Philadelphia Union.
    59'
    Spillerbytte - Philadelphia Union
    Inn: Ilsinho
    Ut: Sergio Santos
    Philadelphia Union bytter ut Sergio Santos med Ilsinho. Dette er det første byttet som Jim Curtin gjør i dagens kamp.
    59'
    60'
    62'
    Alejandro Bedoya
    Dommeren gir Alejandro Bedoya (Philadelphia Union) et gult kort.
    62'
    Hjørnespark til Philadelphia Union
    64'
    Philadelphia Union angriper på ESPN Wide World of Sports Complex. Kacper Przybylko header utenfor.
    64'
    Jaroslaw Niezgoda
    Portland Timbers fosser forover og Jaroslaw Niezgoda fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    66'
    66'
    67'
    69'
    Andy Polo
    Målsjanse til Portland Timbers! Andy Polo treffer mål, men keeper redder.
    69'
    69'
    70'
    Philadelphia Union 0 - 2 Portland Timbers
    Mål: Sebastian Blanco
    Målgivende: Dario Zuparic
    Portland Timbers går opp i en 0-2 ledelse etter et mål av Sebastian Blanco. Dario Zuparic var nest sist på ballen.
    70'
    Portland Timbers angriper, men avslutningen til Diego Valeri går utenfor.
    72'
    Inn: Andrew Wooten
    Ut: Jose Martinez
    Bytte for Philadelphia Union. Andrew Wooten kommer inn for Jose Martinez på ESPN Wide World of Sports Complex.
    73'
    73'
    Sebastian Blanco (Portland Timbers) fyrer av et skudd som går utenfor.
    74'
    Målsjanse på ESPN Wide World of Sports Complex! Kacper Przybylko fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    80'
    80'
    Philadelphia Union angriper i Orlando. Kacper Przybylko fyrer av et skudd som går utenfor.
    81'
    Kan Philadelphia Union utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    84'
    Mål for Philadelphia Union!
    Philadelphia Union 1 - 2 Portland Timbers
    Mål: Andrew Wooten
    Andrew Wooten scorer og reduserer dermed til 1-2.
    85'
    Inn: Felipe Mora
    Ut: Sebastian Blanco
    Portland Timbers gjør sitt tredje bytte. Sebastian Blanco erstattes av Felipe Mora.
    86'
    En av Philadelphia Unions spillere går i offside.
    86'
    Målet til Philadelphia Union sjekkes av VAR
    87'
    Målet til Philadelphia Union blir annullert
    88'
    88'
    Inn: Pablo Bonilla
    Ut: Jorge Villafana
    Jorge Villafana (Portland Timbers) erstattes av Pablo Bonilla.
    88'
    89'
    Mark McKenzie (Philadelphia Union) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på ESPN Wide World of Sports Complex.
    89'
    Philadelphia Union slipper å klare seg uten Mark McKenzie som kommer tilbake på banen igjen.
    90'+1
    Inn: Bill Tuiloma
    Ut: Diego Valeri
    Bytte for Portland Timbers. Bill Tuiloma kommer inn for Diego Valeri på ESPN Wide World of Sports Complex.
    90'+2
    Hjørnespark til Portland Timbers
    90'+2
    90'+4
    Philadelphia Union angriper. Alejandro Bedoya får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.