Frispark til Philadelphia på halvdelen til Minnesota United FC.
    Kai Wagner (Philadelphia) slår en corner fra høyre side på Subaru Park.
    Mål for Philadelphia Union!
    Philadelphia Union 1 - 0 Minnesota United FC
    Mål: Daniel Gazdag
    Målgivende: Jack Elliott
    Mål! Philadelphia tar ledelsen 1-0 ved Daniel Gazdag. Jack Elliott sto for den målgivende pasningen.
    16'
    Quinn Sullivan
    Sjanse i Chester! Quinn Sullivan (Philadelphia) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    19'
    Minnesota United FC, prøver et skudd, men det reddes
    19'
    21'
    21'
    En av Philadelphias spillere blir avblåst for offside på Subaru Park.
    23'
    Philadelphia angriper, men blir avblåst for offside.
    25'
    Frispark for Minnesota United FC på egen banehalvdel.
    27'
    Serhii Boiko tildeler Minnesota United FC en corner. Robin Lod sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    34'
    Frispark for Philadelphia på egen banehalvdel.
    34'
    Andre Blake vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    35'
    Andre Blake er på beina igjen og fortsetter kampen på Subaru Park.
    37'
    I Chester slår Kai Wagner en corner fra venstre.
    38'
    Kai Wagner (Philadelphia) løfter inn en corner fra venstre på Subaru Park.
    39'
    I Chester har et frispark blitt tildelt bortelag.
    41'
    Teemu Pukki
    Minnesota United FC fosser forover og Teemu Pukki fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    41'
    41'
    Minnesota United FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    44'
    Caden Clark
    Minnesota United FC avanserer forover i Chester. Caden Clark avslutter, men treffer ikke mål.
    45'+2
    En av Philadelphias spillere blir avblåst for offside.
    47'
    Serhii Boiko signaliserer et frispark til Minnesota United FC på egen banehalvdel.
    48'
    Serhii Boiko tildeler Philadelphia en corner. Kai Wagner sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    53'
    Quinn Sullivan (Philadelphia) kommer til en målsjanse på Subaru Park, men klarer ikke å score.
    54'
    I Chester slår Kai Wagner en corner fra høyre.
    58'
    Frispark Philadelphia.
    59'
    Spillerbytte - Minnesota United FC
    Inn: Bongokuhle Hlongwane
    Ut: Caden Clark
    Minnesota United FC bytter ut Caden Clark med Bongokuhle Hlongwane.
    60'
    Serhii Boiko signaliserer et frispark til Minnesota United FC.
    61'
    Gult kort til Philadelphia Union
    Jose Martinez
    Dommer Serhii Boiko viser Jose Martinez (Philadelphia) det gule kortet.
    64'
    Hjørnespark til Minnesota United FC
    65'
    Spillerbytte - Philadelphia Union
    Inn: Alejandro Bedoya
    Ut: Mikael Uhre
    Jim Curtin gjør dagens første bytte i Chester, når han tar ut Mikael Uhre og setter inn Alejandro Bedoya.
    66'
    68'
    Gult kort til Minnesota United FC
    Hassani Dotson
    Hassani Dotson (Minnesota United FC) mottar sitt første gule kort for dagen på Subaru Park.
    69'
    70'
    Inn: Alejandro Jesus Bran Flores
    Ut: Wil Trapp
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Minnesota United FC. Inn kommer Alejandro Jesus Bran Flores, mens Wil Trapp tar plass på benken.
    70'
    Inn: Tanitoluwa Oluwatimikhin Oluwaseyi
    Ut: Teemu Pukki
    Teemu Pukki (Minnesota United FC) erstattes av Tanitoluwa Oluwatimikhin Oluwaseyi.
    70'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Andre Blake (Philadelphia) vrir seg av smerte i gresset.
    72'
    Inn: Oliver Semmle
    Ut: Andre Blake
    Andre Blake, som vridde seg i smerte tidligere, har blitt byttet ut. Oliver Semmle kommer inn for Philadelphia.
    74'
    77'
    Minnesota United FC fosser fremover, men Serhii Boiko blåser for offside på Subaru Park.
    79'
    Hjørnespark til Philadelphia Union
    80'
    81'
    82'
    Minnesota United FC fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    82'
    Målet til Minnesota United FC sjekkes av VAR
    83'
    Målet til Minnesota United FC blir annullert
    84'
    Inn: Victor Eriksson
    Ut: D.J. Taylor
    Minnesota United FC gjør sitt fjerde bytte. D.J. Taylor erstattes av Victor Eriksson.
    84'
    Philadelphia Union 2 - 0 Minnesota United FC
    Mål: Julian Carranza
    Målgivende: Alejandro Bedoya
    Julian Carranza setter ballen i mål og øker Philadelphias ledelse til 2-0 i Chester. Flott spill fra Alejandro Bedoya før målet.
    84'
    86'
    86'
    Kan Minnesota United FC utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    88'
    Inn: Chris Donovan
    Ut: Daniel Gazdag
    Philadelphia bytter ut Daniel Gazdag med Chris Donovan.
    88'
    I Chester har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    90'
    Philadelphia angriper i Chester, men blir avblåst for offside.
    90'+3
    Inn: Moses Nyeman
    Ut: Hassani Dotson
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Minnesota United FC. Inn kommer Moses Nyeman, mens Hassani Dotson tar plass på benken.
    90'+3
    Nathan Harriel
    Dommer Serhii Boiko gir Nathan Harriel (Philadelphia) et gult kort.
    90'+5
    90'+6
    90'+7
    Inn: Jesus Bueno
    Ut: Quinn Sullivan
    Philadelphia gjør sitt fjerde bytte. Quinn Sullivan erstattes av Jesus Bueno.
    90'+8
    Alejandro Jesus Bran Flores
    Målsjanse på Subaru Park! Alejandro Jesus Bran Flores fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    90'+8
    90'+8
    Philadelphia angriper. Nathan Harriel får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.