Philadelphia Union, prøver et skudd, men det reddes
    Andre Blake
    7'
    Mateusz Klich
    DC United angriper. Mateusz Klich får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    7'
    7'
    Lewis O'Brien (DC United) løfter inn en corner fra høyre på Subaru Park.
    8'
    Pierre-Luc Lauziere signaliserer et frispark til DC United på egen banehalvdel.
    8'
    Gult kort til Philadelphia Union
    Julian Carranza
    Julian Carranza (Philadelphia) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    9'
    Lewis O'Brien (DC United) slår en corner fra høyre side på Subaru Park.
    11'
    Frispark for DC United på egen banehalvdel.
    12'
    Frispark DC United.
    13'
    Russell Canouse
    DC United angriper i Chester. Russell Canouse avslutter på mål, men greier ikke å score.
    15'
    15'
    Andre Blake
    15'
    Skudd på mål, Philadelphia Union
    18'
    DC United, prøver et skudd, men det reddes
    18'
    Philadelphia tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    18'
    Pierre-Luc Lauziere signaliserer et frispark til DC United.
    19'
    Skudd på mål, DC United
    20'
    20'
    Frispark for Philadelphia på egen banehalvdel.
    20'
    Tyler Miller
    22'
    Sjanse til Philadelphia! Julian Carranza er nær ved å score, men keeper redder.
    22'
    22'
    24'
    26'
    Christian Benteke
    DC United avanserer forover i Chester. Christian Benteke avslutter, men treffer ikke mål.
    28'
    I Chester har et frispark blitt tildelt bortelag.
    31'
    I Chester slår Kai Wagner en corner fra høyre.
    33'
    34'
    Andre Blake
    35'
    35'
    35'
    Pierre-Luc Lauziere tildeler Philadelphia en corner. Kai Wagner sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    43'
    DC United tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    45'
    Frispark til DC United på halvdelen til Philadelphia.
    45'
    48'
    Gult kort til DC United
    Derrick Williams
    Derrick Williams (DC United) pådrar seg et gult kort.
    48'
    Skudd utenfor mål, Philadelphia Union
    48'
    50'
    51'
    Matt Real
    Philadelphia angriper på Subaru Park, men Matt Real header utenfor.
    54'
    En av DC Uniteds spillere går i offside.
    54'
    Hjørnespark til DC United
    55'
    Pierre-Luc Lauziere signaliserer et frispark til Philadelphia på egen banehalvdel.
    55'
    Spillerbytte - Philadelphia Union
    Inn: Jose Martinez
    Ut: Matt Real
    Philadelphia gjør sitt første bytte. Matt Real erstattes av Jose Martinez.
    57'
    Inn: Mikael Uhre
    Ut: Joaquin Torres
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Philadelphia. Inn kommer Mikael Uhre, mens Joaquin Torres tar plass på benken.
    58'
    59'
    Kai Wagner (Philadelphia) løfter inn en corner fra høyre på Subaru Park.
    60'
    62'
    Målsjanse på Subaru Park! Julian Carranza fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    62'
    62'
    62'
    På Subaru Park header Christian Benteke (DC United) ballen i tverrliggeren!
    69'
    Pierre-Luc Lauziere tildeler DC United en corner. Mateusz Klich sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    70'
    Inn: Andres Perea
    Ut: Alejandro Bedoya
    Philadelphia bytter ut Alejandro Bedoya med Andres Perea.
    72'
    Inn: Olivier Mbaizo
    Ut: Nathan Harriel
    Nathan Harriel (Philadelphia) erstattes av Olivier Mbaizo.
    72'
    74'
    Lewis O'Brien
    Dommer Pierre-Luc Lauziere viser Lewis O'Brien (DC United) det gule kortet.
    74'
    Spillerbytte - DC United
    Inn: Jacob Greene
    Ut: Gaoussou Samake
    DC United gjør sitt første bytte. Gaoussou Samake erstattes av Jacob Greene.
    75'
    Inn: Cristian Dajome
    Ut: Theodore Ku-DiPietro
    Theodore Ku-DiPietro (DC United) erstattes av Cristian Dajome.
    75'
    Frispark til Philadelphia på halvdelen til DC United.
    76'
    Leon Maximilian Flach
    Leon Maximilian Flach (Philadelphia) kommer til en målsjanse på Subaru Park, men headingen treffer ikke mellom stengene.
    78'
    79'
    81'
    82'
    Leon Maximilian Flach (Philadelphia) kommer seg fri på Subaru Park, men avslutningen går utenfor.
    82'
    Inn: Yamil Asad
    Ut: Mateusz Klich
    DC United bytter ut Mateusz Klich med Yamil Asad. Dette er det tredje byttet som Wayne Rooney gjør i dagens kamp.
    83'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Russell Canouse (DC United) vrir seg av smerte i gresset.
    84'
    Mikael Uhre ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    85'
    Philadelphia slipper å klare seg uten Mikael Uhre som kommer tilbake på banen i Chester.
    86'
    Russell Canouse ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Chester.