Frispark i en god posisjon for Chicago Fire!
    Chicago Fire angriper, men avslutningen til Rafael Czichos går utenfor.
    1'
    Det blir farlig! Frispark for Philadelphia er nær straffområde.
    2'
    Guido Gonzales Jr signaliserer et frispark til Chicago Fire på egen banehalvdel.
    3'
    Frispark Chicago Fire.
    5'
    Guido Gonzales Jr signaliserer et frispark til Chicago Fire.
    6'
    Frispark for Philadelphia på egen banehalvdel.
    6'
    Julian Carranza
    Philadelphia avanserer forover i Chester. Julian Carranza avslutter, men treffer ikke mål.
    8'
    Chicago Fire tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    10'
    I Chester har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    11'
    Gult kort til Chicago Fire
    Carlos Teran
    Carlos Teran (Chicago Fire) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    12'
    Guido Gonzales Jr tildeler Philadelphia en corner. Kai Wagner sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    13'
    Sjanse til Philadelphia! Julian Carranza er nær ved å score, men keeper redder.
    13'
    Chicago Fire, prøver et skudd, men det reddes
    13'
    Mikael Uhre
    Philadelphia fosser forover og Mikael Uhre fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    14'
    14'
    Chicago Fire angriper, men Kei Kamara vinkes av for offside.
    18'
    Målsjanse til Chicago Fire! Rafael Czichos treffer mål, men keeper redder.
    19'
    Philadelphia Union, prøver et skudd, men det reddes
    19'
    20'
    Frispark til Philadelphia på halvdelen til Chicago Fire.
    22'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Chester fordi Jose Martinez får behandling for en skade på banen.
    23'
    Alejandro Bedoya
    Sjanse! Philadelphia avanserer forover, men Alejandro Bedoya avslutter utenfor.
    24'
    Jose Martinez er tilbake i kampen igjen.
    24'
    Philadelphia angriper i Chester, men blir avblåst for offside.
    25'
    I Chester slår Xherdan Shaqiri en corner fra høyre.
    29'
    Chicago Fire angriper, men blir avblåst for offside.
    29'
    Andre Blake
    30'
    Kacper Przybylko
    Kacper Przybylko (Chicago Fire) kommer till avslutning, men headingen går ikke i mål.
    30'
    30'
    Andre Blake (Philadelphia) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Subaru Park.
    31'
    Spillerbytte - Philadelphia Union
    Inn: Joseph Bendik
    Ut: Andre Blake
    Andre Blake, som vridde seg i smerte tidligere, har blitt byttet ut. Joseph Bendik kommer inn for Philadelphia.
    34'
    36'
    Spillet på Subaru Park er stoppet midlertidig fordi Kacper Przybylko ligger nede.
    37'
    Kei Kamara
    Dommer Guido Gonzales Jr viser Kei Kamara (Chicago Fire) det gule kortet.
    37'
    I Chester har et frispark blitt tildelt bortelag.
    39'
    Kei Kamara
    Kei Kamara (Chicago Fire) header mot mål, men ballen går utenfor.
    39'
    Kacper Przybylko er tilbake på banen igjen.
    40'
    40'
    42'
    Miguel Navarro
    Miguel Navarro (Chicago Fire) mottar sitt første gule kort for dagen på Subaru Park.
    42'
    43'
    Gult kort til Philadelphia Union
    Jose Martinez
    Dommer Guido Gonzales Jr gir Jose Martinez (Philadelphia) et gult kort.
    45'+2
    Fabian Herbers
    Fabian Herbers (Chicago Fire) får et gult kort av dommer Guido Gonzales Jr.
    45'+2
    Olivier Mbaizo ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    45'+4
    Philadelphia slipper å klare seg uten Olivier Mbaizo som kommer tilbake på banen igjen.
    45'+5
    45'+5
    Gaston Gimenez
    Gaston Gimenez (Chicago Fire) kommer seg fri på Subaru Park, men avslutningen går utenfor.
    45'+6
    Offside! Mikael Uhre (Philadelphia) er alene igjennom, men dommer Guido Gonzales Jr ser at linjemannen er oppe med flagget.
    45'+7
    45'+8
    Xherdan Shaqiri (Chicago Fire) slår en corner fra høyre side på Subaru Park.
    45'+9
    Kacper Przybylko (Chicago Fire) header utenfor.
    45'+9
    Kai Wagner (Philadelphia) løfter inn en corner fra høyre på Subaru Park.
    48'
    49'
    49'
    Andre gule kort til Chicago Fire
    Utvisning! Fabian Herbers (Chicago Fire) sendes i dusjen etter å ha mottatt sitt andre gule kort for dagen.
    50'
    51'
    Guido Gonzales Jr tildeler Philadelphia en corner. Kai Wagner sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    52'
    Dommer Guido Gonzales Jr venter med å sette i gang spillet fordi Arnaud Souquet ligger nede.
    53'
    Chicago Fire slipper å klare seg uten Arnaud Souquet som kommer tilbake på banen i Chester.
    54'
    Spillerbytte - Chicago Fire
    Inn: Chris Mueller
    Ut: Kacper Przybylko
    Kacper Przybylko (Chicago Fire) erstattes av Chris Mueller.
    55'
    Inn: Robert Jonathan Dean Jr
    Ut: Arnaud Souquet
    Ezra Hendrickson (Chicago Fire) tar ut Arnaud Souquet som ser ut til å slite med en skade. Inn kommer Robert Jonathan Dean Jr.
    55'
    Alejandro Bedoya (Philadelphia) avslutter med hodet, men treffer ikke mellom stengene.
    61'
    Inn: Joaquin Torres
    Ut: Leon Maximilian Flach
    Philadelphia bytter ut Leon Maximilian Flach med Joaquin Torres.
    61'
    Inn: Jack McGlynn
    Ut: Mikael Uhre
    Philadelphia gjør sitt tredje bytte. Mikael Uhre erstattes av Jack McGlynn.
    61'
    Jack Elliott
    Jack Elliott (Philadelphia) pådrar seg et gult kort.
    63'
    Julian Carranza (Philadelphia) kommer til en målsjanse på Subaru Park, men klarer ikke å score.
    64'
    Philadelphia angriper, men Guido Gonzales Jr blåser for offside.
    64'
    Inn: Mauricio Pineda
    Ut: Gaston Gimenez
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Chicago Fire. Inn kommer Mauricio Pineda, mens Gaston Gimenez tar plass på benken.
    65'
    66'
    68'
    68'
    72'
    74'
    Dommer Guido Gonzales Jr gir Alejandro Bedoya (Philadelphia) et gult kort.
    74'
    Kai Wagner (Philadelphia) slår en corner fra høyre side på Subaru Park.
    76'
    Inn: Javier Casas
    Ut: Xherdan Shaqiri
    Chicago Fire gjør sitt fjerde bytte. Xherdan Shaqiri erstattes av Javier Casas.
    76'
    Joaquin Torres
    Joaquin Torres (Philadelphia) header utenfor.
    80'
    Javier Casas
    Chicago Fire angriper i Chester. Javier Casas fyrer av et skudd som går utenfor.
    81'
    Christopher Brady
    82'
    Julian Carranza (Philadelphia) prøver å heade ballen i mål på Subaru Park, men mislykkes.
    82'
    82'
    Dommer Guido Gonzales Jr venter med å sette i gang spillet fordi Rafael Czichos ligger nede.
    83'
    Inn: Quinn Sullivan
    Ut: Olivier Mbaizo
    Olivier Mbaizo (Philadelphia) erstattes av Quinn Sullivan.
    83'
    Rafael Czichos ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Chester.
    83'
    Joaquin Torres (Philadelphia) fyrer av et skudd som går utenfor.
    85'
    87'
    I Chester slår Kai Wagner en corner fra høyre.
    88'
    Mål for Philadelphia Union!
    Philadelphia Union 1 - 0 Chicago Fire
    Mål: Joaquin Torres
    Målgivende: Jose Martinez
    I Chester tar Philadelphia ledelsen 1-0 etter et mål av Joaquin Torres. Jose Martinez var nest sist på ballen.
    90'
    90'
    90'+2
    En av Philadelphias spillere blir avblåst for offside.
    90'+3
    Kei Kamara
    Kei Kamara (Chicago Fire) får dagens andre gule kort og må dermed forlate banen her på Subaru Park.
    90'+3
    Dommeren gir Joaquin Torres (Philadelphia) et gult kort.
    90'+3
    Quinn Sullivan
    Quinn Sullivan (Philadelphia) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.