Dommeren blåser i gang dagens kamp i Chester.
    I Chester har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    8'
    Chicago Fire tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    9'
    Ignacio Aliseda
    Chicago Fire angriper i Chester. Ignacio Aliseda avslutter på mål, men greier ikke å score.
    12'
    Philadelphia Union, prøver et skudd, men det reddes
    12'
    Frispark til Chicago Fire på halvdelen til Philadelphia Union.
    16'
    Gult kort til Philadelphia Union
    Jack Elliott
    Jack Elliott (Philadelphia Union) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    16'
    Guido Gonzales Jr signaliserer et frispark til Chicago Fire.
    18'
    Robert Beric
    Målsjanse på Subaru Park! Robert Beric fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    20'
    20'
    Robert Beric (Chicago Fire) kommer seg fri på Subaru Park, men avslutningen går utenfor.
    22'
    Guido Gonzales Jr signaliserer et frispark til Chicago Fire på egen banehalvdel.
    25'
    Philadelphia Union har fått straffe!
    28'
    Philadelphia Union scorer på straffe!
    Philadelphia Union 1 - 0 Chicago Fire
    Mål: Kacper Przybylko
    Mål! Kacper Przybylko gir Philadelphia Union ledelsen etter et straffespark. 1-0.
    28'
    Frispark for Philadelphia Union på egen banehalvdel.
    30'
    Hjørnespark til Philadelphia Union
    32'
    Jakob Glesnes
    I Chester får Jakob Glesnes (Philadelphia Union) headet ballen mot mål. Målsjansen blir klarert.
    32'
    Chicago Fire, prøver et skudd, men det reddes
    32'
    32'
    Frisparket tildelt Philadelphia Union er farlig nær Chicago Fires målområde.
    32'
    Raymon Gaddis
    Philadelphia Union fosser forover og Raymon Gaddis fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    34'
    34'
    Anthony Fontana
    Philadelphia Union angriper. Anthony Fontana får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    35'
    35'
    Guido Gonzales Jr signaliserer et frispark til Philadelphia Union på egen banehalvdel.
    36'
    Rødt kort til Chicago Fire
    Francisco Calvo
    Utvisning! Chicago Fire må klare seg uten Francisco Calvo resten av kampen etter et direkte rødt kort.
    36'
    Guido Gonzales Jr signaliserer et frispark til Philadelphia Union.
    38'
    Frispark Chicago Fire.
    41'
    Philadelphia Union tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    42'
    Mål for Chicago Fire!
    Philadelphia Union 1 - 1 Chicago Fire
    Mål: Robert Beric
    Målgivende: Djordje Mihailovic
    Mål! Chicago Fire utligner til 1-1 etter en heading av Robert Beric i Chester. Djordje Mihailovic sto for den målgivende pasningen.
    42'
    45'
    Gult kort til Chicago Fire
    Dommer Guido Gonzales Jr gir Robert Beric (Chicago Fire) et gult kort.
    45'
    Guido Gonzales Jr signaliserer et frispark til Chicago Fire like utenfor Philadelphia Union-området.
    45'+1
    Spillerbytte - Philadelphia Union
    Inn: Olivier Mbaizo
    Ut: Raymon Gaddis
    Philadelphia Union gjør sitt første bytte. Raymon Gaddis erstattes av Olivier Mbaizo.
    46'
    Frispark for Chicago Fire på egen banehalvdel.
    48'
    Anthony Fontana (Philadelphia Union) får et gult kort av dommer Guido Gonzales Jr.
    48'
    Frispark til Philadelphia Union på halvdelen til Chicago Fire.
    52'
    52'
    52'
    53'
    Przemyslaw Frankowski ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    54'
    Przemyslaw Frankowski er tilbake på banen igjen.
    56'
    56'
    57'
    Dommer Guido Gonzales Jr viser Alvaro Medran (Chicago Fire) det gule kortet.
    57'
    59'
    Inn: Ilsinho
    Ut: Anthony Fontana
    Jim Curtin gjør dagens andre bytte i Chester, når han tar ut Anthony Fontana og setter inn Ilsinho.
    60'
    Inn: Cory Burke
    Ut: Sergio Santos
    Philadelphia Union bytter ut Sergio Santos med Cory Burke. Dette er det tredje byttet som Jim Curtin gjør i dagens kamp.
    60'
    Alvaro Medran vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    61'
    63'
    63'
    63'
    Alvaro Medran kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på Subaru Park.
    63'
    Mål for Philadelphia Union!
    Philadelphia Union 2 - 1 Chicago Fire
    Mål: Cory Burke
    Målgivende: Olivier Mbaizo
    Mål! Cory Burke gir Philadelphia Union ledelsen 2-1 etter en velplassert heading. Olivier Mbaizo var nest sist på ballen.
    65'
    67'
    68'
    Alejandro Bedoya
    Alejandro Bedoya (Philadelphia Union) mottar sitt første gule kort for dagen på Subaru Park.
    68'
    Kacper Przybylko
    Sjanse i Chester! Kacper Przybylko (Philadelphia Union) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    69'
    69'
    Cory Burke
    Målsjanse til Philadelphia Union! Cory Burke treffer mål, men keeper redder.
    69'
    69'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Bobby Shuttleworth (Chicago Fire) vrir seg av smerte i gresset.
    70'
    Bobby Shuttleworth er på beina igjen og fortsetter kampen.
    71'
    Spillerbytte - Chicago Fire
    Inn: Fabian Herbers
    Ut: Ignacio Aliseda
    Raphael Wicky (Chicago Fire) gjør sitt andre bytte for dagen. Fabian Herbers erstatter Ignacio Aliseda.
    72'
    Inn: Miguel Navarro
    Ut: Jonathan Bornstein
    Bytte for Chicago Fire. Miguel Navarro kommer inn for Jonathan Bornstein på Subaru Park.
    72'
    Cory Burke
    Philadelphia Union angriper på Subaru Park, men Cory Burke header utenfor.
    72'
    Inn: Elliot Collier
    Ut: Boris Sekulic
    Chicago Fire bytter ut Boris Sekulic med Elliot Collier.
    72'
    73'
    75'
    76'
    76'
    I Chester har et frispark blitt tildelt bortelag.
    76'
    Robert Beric (Chicago Fire) header utenfor.
    76'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Chester fordi Andre Blake får behandling for en skade på banen.
    77'
    Inn: Carlos Teran
    Ut: Alvaro Medran
    Alvaro Medran (Chicago Fire) erstattes av Carlos Teran.
    78'
    Philadelphia Union slipper å klare seg uten Andre Blake som kommer tilbake på banen i Chester.
    80'
    80'
    Hjørnespark til Chicago Fire
    81'
    82'
    En av Philadelphia Unions spillere blir avblåst for offside på Subaru Park.
    83'
    85'
    85'
    Inn: Andrew Wooten
    Ut: Kacper Przybylko
    Bytte for Philadelphia Union. Andrew Wooten kommer inn for Kacper Przybylko på Subaru Park.
    87'
    88'
    Djordje Mihailovic
    Dommer Guido Gonzales Jr gir Djordje Mihailovic (Chicago Fire) et gult kort.
    88'
    Alejandro Bedoya (Philadelphia Union) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Subaru Park.
    88'
    Inn: Joseph Bendik
    Ut: Andre Blake
    Andre Blake (Philadelphia Union) ser ikke ut til å kunne fortsette og erstattes av Joe Bendik.
    89'
    Alejandro Bedoya er tilbake i kampen igjen.
    90'
    Frispark i en god posisjon for Philadelphia Union!
    90'
    Philadelphia Union angriper, men avslutningen til Jakob Glesnes går utenfor.
    90'+1
    90'+2
    Sjanse til Chicago Fire! Djordje Mihailovic er nær ved å score, men keeper redder.