0-2
1-2
    Kampen har startet.
    Ayaz Guliev
    PFK Arsenal Tula angriper i Tula. Ayaz Guliev avslutter på mål, men greier ikke å score.
    5'
    FK Ural Yekaterinburg, prøver et skudd, men det reddes
    5'
    I Tula slår Kirill Panchenko en corner fra høyre.
    7'
    Evgeni Markov
    PFK Arsenal Tula angriper på Arsenal Stadium, men Evgeni Markov header utenfor.
    7'
    I Tula har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    8'
    FK Ural Yekaterinburg tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    9'
    PFK Arsenal Tula fosser fremover, men Pavel Kukuyan blåser for offside på Arsenal Stadium.
    10'
    Pavel Kukuyan signaliserer et frispark til PFK Arsenal Tula.
    11'
    Kirill Panchenko (PFK Arsenal Tula) løfter inn en corner fra venstre på Arsenal Stadium.
    12'
    Igor Smolnikov
    Målsjanse! Igor Smolnikov (PFK Arsenal Tula) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    12'
    PFK Arsenal Tula må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra FK Ural Yekaterinburg.
    16'
    PFK Arsenal Tula, prøver et skudd, men det reddes
    17'
    Oleg Shatov
    Oleg Shatov (FK Ural Yekaterinburg) kommer til en målsjanse på Arsenal Stadium, men klarer ikke å score.
    17'
    Kirill Panchenko
    Kirill Panchenko (PFK Arsenal Tula) kommer seg fri på Arsenal Stadium, men avslutningen går utenfor.
    20'
    Sjanse til PFK Arsenal Tula! Evgeni Markov er nær ved å score, men keeper redder.
    23'
    23'
    24'
    Eric Bicfalvi
    FK Ural Yekaterinburg avanserer forover i Tula. Eric Bicfalvi avslutter, men treffer ikke mål.
    25'
    Frispark for PFK Arsenal Tula på egen banehalvdel.
    27'
    Skudd på mål, PFK Arsenal Tula
    27'
    27'
    Vyacheslav Podberezkin (FK Ural Yekaterinburg) slår en corner fra venstre side på Arsenal Stadium.
    28'
    FK Ural Yekaterinburg har fått straffespark i Tula!
    29'
    Rødt kort til PFK Arsenal Tula
    PFK Arsenal Tula må klare seg uten Evgeni Markov etter at han får et direkte rødt kort!
    29'
    I Tula slår Vyacheslav Podberezkin en corner fra venstre.
    29'
    FK Ural Yekaterinburg scorer på straffe!
    PFK Arsenal Tula 0 - 1 FK Ural Yekaterinburg
    Mål: Rafal Augustyniak
    FK Ural Yekaterinburg går opp i en 0-1 ledelse etter at Rafal Augustyniak setter straffesparket sikkert i mål på Arsenal Stadium.
    31'
    Mål for FK Ural Yekaterinburg!
    PFK Arsenal Tula 0 - 2 FK Ural Yekaterinburg
    Mål: Danijel Miskic
    Målgivende: Vyacheslav Podberezkin
    FK Ural Yekaterinburg går opp i en 0-2 ledelse etter et mål av Danijel Miskic. Flott spill fra Vyacheslav Podberezkin før målet.
    33'
    Skudd utenfor mål, PFK Arsenal Tula
    36'
    Kan PFK Arsenal Tula utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    38'
    Evans Kangwa
    Målsjanse på Arsenal Stadium! Evans Kangwa fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    39'
    39'
    Mål for PFK Arsenal Tula!
    PFK Arsenal Tula 1 - 2 FK Ural Yekaterinburg
    Mål: Maksim Kaynov
    Målgivende: Kirill Panchenko
    Maksim Kaynov scorer og reduserer til 1-2 på Arsenal Stadium. Kirill Panchenko sto for den målgivende pasningen.
    42'
    Pavel Kukuyan tildeler FK Ural Yekaterinburg en corner. Vyacheslav Podberezkin sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    45'+1
    Frispark for FK Ural Yekaterinburg på egen banehalvdel.
    47'
    FK Ural Yekaterinburg angriper i Tula. Eric Bicfalvi fyrer av et skudd som går utenfor.
    47'
    Frispark til PFK Arsenal Tula på halvdelen til FK Ural Yekaterinburg.
    48'
    Evans Kangwa (PFK Arsenal Tula) slår en corner fra høyre side på Arsenal Stadium.
    49'
    FK Ural Yekaterinburg angriper, men blir avblåst for offside.
    56'
    Spillerbytte - FK Ural Yekaterinburg
    Inn: Ramazan Gadzimuradov
    Ut: Yuriy Zheleznov
    FK Ural Yekaterinburg gjør sitt første bytte. Yuriy Zheleznov erstattes av Ramazan Gadzimuradov.
    62'
    Spillerbytte - PFK Arsenal Tula
    Inn: Ansor Mukhamaddovudovich Khabibov
    Ut: Artjom Sukhanov
    PFK Arsenal Tula bytter ut Artjom Sukhanov med Ansor Mukhamaddovudovich Khabibov.
    66'
    Inn: Yevgeni Lutsenko
    Ut: Kirill Panchenko
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for PFK Arsenal Tula. Inn kommer Yevgeni Lutsenko, mens Kirill Panchenko tar plass på benken.
    66'
    FK Ural Yekaterinburg fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    68'
    PFK Arsenal Tula avanserer forover og Igor Smolnikov kommer til avslutning. Headingen blir klarert.
    73'
    73'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Tula fordi Maksim Kaynov får behandling for en skade på banen.
    74'
    Skudd på mål, FK Ural Yekaterinburg
    76'
    76'
    Maksim Kaynov er tilbake i kampen igjen.
    76'
    Inn: Vladislav Panteleyev
    Ut: Maksim Kaynov
    Det virker som Maksim Kaynov ikke er i stand til å fortsette og byttes ut med Vladislav Panteleyev.
    78'
    En av FK Ural Yekaterinburgs spillere blir avblåst for offside på Arsenal Stadium.
    80'
    Pavel Kukuyan signaliserer et frispark til FK Ural Yekaterinburg på egen banehalvdel.
    83'
    84'
    Danijel Miskic
    FK Ural Yekaterinburg fosser forover og Danijel Miskic fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.