Evgeniy Kukulyak signaliserer et frispark til PFK Arsenal Tula.
    Sjanse til FK Rostov! Kiril Schetinin er nær ved å score, men keeper redder.
    6'
    PFK Arsenal Tula, prøver et skudd, men det reddes
    6'
    Sjanse i Tula! Kiril Schetinin (FK Rostov) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    7'
    7'
    Dommer Evgeniy Kukulyak ser at linjemannen løfter flagget, og PFK Arsenal Tulas Djordje Despotovic blåses av for offside.
    8'
    FK Rostov tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    9'
    Mål for FK Rostov!
    PFK Arsenal Tula 0 - 1 FK Rostov
    Mål: Nikolay Komlichenko
    Målgivende: Kiril Schetinin
    FK Rostov leder 0-1 etter en scoring av Nikolay Komlichenko. Det er en fin assist fra Kiril Schetinin.
    10'
    Igor Kalinin (FK Rostov) slår en corner fra venstre side på Arsenal Stadium.
    14'
    Gult kort til PFK Arsenal Tula
    Georgi Kostadinov
    Georgi Kostadinov (PFK Arsenal Tula) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    16'
    Frispark for FK Rostov på egen banehalvdel.
    17'
    I Tula slår Dmitri Poloz en corner fra høyre.
    18'
    Nikolay Komlichenko
    FK Rostov angriper, men avslutningen til Nikolay Komlichenko går utenfor.
    19'
    I Tula har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    20'
    Danil Stepanov
    Danil Stepanov (PFK Arsenal Tula) får et gult kort av dommer Evgeniy Kukulyak.
    21'
    Sergey Tkachyov
    Sergey Tkachyov (PFK Arsenal Tula) kommer til avslutning på Arsenal Stadium - i stolpen! Oi, oi, oi.
    21'
    Evgeniy Kukulyak signaliserer et frispark til FK Rostov på egen banehalvdel.
    22'
    Kiril Schetinin vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    22'
    Kiril Schetinin er på beina igjen og fortsetter kampen på Arsenal Stadium.
    23'
    Igor Kalinin (FK Rostov) løfter inn en corner fra høyre på Arsenal Stadium.
    26'
    Danil Glebov
    Danil Glebov (FK Rostov) kommer seg fri på Arsenal Stadium, men avslutningen går utenfor.
    26'
    Frispark for PFK Arsenal Tula på egen banehalvdel.
    28'
    Evgeniy Kukulyak tildeler PFK Arsenal Tula en corner. Sergey Tkachyov sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    30'
    I Tula header Georgi Kostadinov (PFK Arsenal Tula) mot mål, men ballen går utenfor.
    30'
    Igor Kalinin (FK Rostov) slår en corner fra høyre side på Arsenal Stadium.
    33'
    37'
    Gult kort til FK Rostov
    Khoren Bayramyan
    Dommeren gir Khoren Bayramyan (FK Rostov) et gult kort.
    38'
    Igor Smolnikov
    Dommer Evgeniy Kukulyak gir Igor Smolnikov (PFK Arsenal Tula) et gult kort.
    38'
    Khoren Bayramyan ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    39'
    FK Rostov slipper å klare seg uten Khoren Bayramyan som kommer tilbake på banen i Tula.
    40'
    Roman Tugarev
    Roman Tugarev skyter i stolpen! Nesten mål for FK Rostov.
    43'
    Mål for PFK Arsenal Tula!
    PFK Arsenal Tula 1 - 1 FK Rostov
    Mål: Igor Smolnikov
    Mål! hjemmelag utligner ved Igor Smolnikov. Stillingen er nå 1-1.
    44'
    Målet til PFK Arsenal Tula sjekkes av VAR
    45'
    Målet til PFK Arsenal Tula blir stående
    45'
    45'+3
    47'
    Offside! Roman Tugarev (FK Rostov) er alene igjennom, men dommer Evgeniy Kukulyak ser at linjemannen er oppe med flagget.
    48'
    Dmitri Poloz
    Målsjanse til FK Rostov! Dmitri Poloz treffer mål, men keeper redder.
    50'
    50'
    Kiril Schetinin ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    54'
    Sergey Tkachyov (PFK Arsenal Tula) vinkes av for offside i Tula.
    55'
    Kiril Schetinin ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Tula.
    55'
    Andrey Langovich
    Andrey Langovich (FK Rostov) mottar sitt første gule kort for dagen på Arsenal Stadium.
    58'
    Evgeniy Kukulyak signaliserer et frispark til PFK Arsenal Tula på egen banehalvdel.
    58'
    FK Rostov må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra PFK Arsenal Tula.
    58'
    60'
    Frispark til FK Rostov på halvdelen til PFK Arsenal Tula.
    61'
    Sergey Tkachyov (PFK Arsenal Tula) kommer til en målsjanse på Arsenal Stadium, men klarer ikke å score.
    63'
    En av PFK Arsenal Tulas spillere blir avblåst for offside.
    65'
    Evgeniy Kukulyak tildeler PFK Arsenal Tula en corner. Sergey Tkachyov sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    65'
    Artjom Sokol
    PFK Arsenal Tula avanserer forover i Tula. Artjom Sokol avslutter, men treffer ikke mål.
    66'
    Spillerbytte - FK Rostov
    Inn: Nikolay Poyarkov
    Ut: Igor Kalinin
    Valeri Karpin gjør dagens første bytte i Tula, når han tar ut Igor Kalinin og setter inn Nikolay Poyarkov.
    66'
    Inn: Denis Terentjev
    Ut: Andrey Langovich
    Bytte for FK Rostov. Denis Terentjev kommer inn for Andrey Langovich på Arsenal Stadium.
    67'
    Frispark PFK Arsenal Tula.
    68'
    PFK Arsenal Tula fosser forover og Sergey Tkachyov fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    69'
    FK Rostov, prøver et skudd, men det reddes
    69'
    Sjanse! FK Rostov avanserer forover, men Kiril Schetinin avslutter utenfor.
    69'
    72'
    Det blir farlig! Frispark for FK Rostov er nær straffområde.
    73'
    FK Rostov angriper i Tula. Kiril Schetinin fyrer av et skudd som går utenfor.
    74'
    76'
    FK Rostovs Nikolay Komlichenko blåses av for offside på Arsenal Stadium.
    77'
    Inn: Egor Golenkov
    Ut: Roman Tugarev
    Valeri Karpin (FK Rostov) gjør sitt tredje bytte for dagen. Egor Golenkov erstatter Roman Tugarev.
    77'
    Inn: Aleksandr Selyava
    Ut: Kiril Schetinin
    FK Rostov bytter ut Kiril Schetinin med Aleksandr Selyava. Dette er det fjerde byttet som Valeri Karpin gjør i dagens kamp.
    78'
    Spillerbytte - PFK Arsenal Tula
    Inn: Ansor Mukhamaddovudovich Khabibov
    Ut: Sergey Tkachyov
    PFK Arsenal Tula bytter ut Sergey Tkachyov med Ansor Mukhamaddovudovich Khabibov.
    79'
    Danil Glebov (FK Rostov) kommer til en målsjanse på Arsenal Stadium, men klarer ikke å score.
    83'
    Inn: Evgeni Markov
    Ut: Djordje Despotovic
    Miodrag Bozovic (PFK Arsenal Tula) gjør sitt andre bytte for dagen. Evgeni Markov erstatter Djordje Despotovic.
    83'
    PFK Arsenal Tula angriper, men Evgeni Markov vinkes av for offside.
    84'
    PFK Arsenal Tula 1 - 2 FK Rostov
    Mål: Dmitri Poloz
    Målgivende: Nikolay Komlichenko
    Mål! FK Rostov tar ledelsen 1-2 ved Dmitri Poloz. Nikolay Komlichenko sto for den målgivende pasningen.
    87'
    Målet til FK Rostov sjekkes av VAR
    88'
    Målet til FK Rostov blir stående
    89'
    Ansor Mukhamaddovudovich Khabibov
    PFK Arsenal Tula avanserer forover på Arsenal Stadium og Ansor Mukhamaddovudovich Khabibov kommer til avslutning. Headingen blir klarert av FK Rostov.
    90'
    90'
    Evgeni Markov
    Evgeni Markov (PFK Arsenal Tula) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    90'+1
    Maksim Belyaev
    Maksim Belyaev (PFK Arsenal Tula) må stå over en kamp etter å ha pådratt seg et gult kort.
    90'+1
    90'+2
    Inn: Ali Sowe
    Ut: Nikolay Komlichenko
    Bytte for FK Rostov. Ali Sowe kommer inn for Nikolay Komlichenko på Arsenal Stadium.
    90'+2
    Ayaz Guliev (PFK Arsenal Tula) løfter inn en corner fra høyre på Arsenal Stadium.
    90'+4
    90'+4
    PFK Arsenal Tula avanserer forover i Tula. Evgeni Markov avslutter, men treffer ikke mål.