Oguzhan Cakir signaliserer et frispark til Istanbulspor på egen banehalvdel.
    Nuno Sequeira (Pendikspor) løfter inn en corner fra høyre på Pendik Stadium.
    Frispark for Istanbulspor på egen banehalvdel.
    11'
    Istanbulspor angriper, men David Sambissa vinkes av for offside.
    13'
    Badou Ndiaye
    Pendikspor avanserer forover i Istanbul. Badou Ndiaye avslutter, men treffer ikke mål.
    14'
    I Istanbul har et frispark blitt tildelt bortelag.
    16'
    Pendikspor tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    17'
    Målsjanse på Pendik Stadium! Badou Ndiaye fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    18'
    Istanbulspor AS, prøver et skudd, men det reddes
    18'
    Frispark for Pendikspor på egen banehalvdel.
    19'
    Oguzhan Cakir signaliserer et frispark til Pendikspor.
    21'
    22'
    Oguzhan Cakir tildeler Istanbulspor en corner. Florian Loshaj sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    24'
    Gokcan Kaya
    Sjanse! Pendikspor avanserer forover, men Gokcan Kaya avslutter utenfor.
    25'
    Frispark til Istanbulspor på halvdelen til Pendikspor.
    28'
    Mame Thiam
    Mame Thiam (Pendikspor) kommer seg fri på Pendik Stadium, men avslutningen går utenfor.
    32'
    Det blir farlig! Frispark for Pendikspor er nær straffområde.
    33'
    Nuno Sequeira
    Målsjanse til Pendikspor! Nuno Sequeira treffer mål, men keeper redder.
    35'
    35'
    I Istanbul slår Fredrik Midtsjo en corner fra venstre.
    35'
    Halil Akbunar
    Halil Akbunar (Pendikspor) avslutter med hodet, men treffer ikke mellom stengene.
    35'
    Oguzhan Cakir tildeler Pendikspor en corner. Fredrik Midtsjo sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    37'
    Istanbulspor tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    40'
    43'
    Frispark Pendikspor.
    43'
    Gult kort til Istanbulspor AS
    Florian Loshaj
    Dommer Oguzhan Cakir gir Florian Loshaj (Istanbulspor) et gult kort.
    43'
    I Istanbul slår Badou Ndiaye en corner fra venstre.
    44'
    45'
    Gult kort til Pendikspor
    Alpaslan Ozturk
    Alpaslan Ozturk (Pendikspor) pådrar seg et gult kort.
    45'
    46'
    Mame Thiam
    Pendikspor angriper i Istanbul. Mame Thiam fyrer av et skudd som går utenfor.
    47'
    Frisparket tildelt Pendikspor er farlig nær Istanbulspors målområde.
    48'
    I Istanbul har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    54'
    Istanbulspor må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Pendikspor.
    55'
    56'
    58'
    59'
    Modestas Vorobjovas
    Modestas Vorobjovas (Istanbulspor) får gult kort og må dermed stå over en kamp.
    59'
    Pendikspor angriper i Istanbul, men blir avblåst for offside.
    61'
    Istanbulspors David Sambissa blåses av for offside på Pendik Stadium.
    62'
    Spillerbytte - Istanbulspor AS
    Inn: Ozcan Sahan
    Ut: Jackson Kenio Santos Laurentino
    Osman Zeki Korkmaz gjør dagens første bytte i Istanbul, når han tar ut Jackson Kenio Santos Laurentino og setter inn Ozcan Sahan.
    62'
    Inn: Eslem Ozturk
    Ut: Demeaco Duhaney
    Bytte for Istanbulspor. Eslem Ozturk kommer inn for Demeaco Duhaney på Pendik Stadium.
    63'
    Spillerbytte - Pendikspor
    Inn: Erdem Ozgenc
    Ut: Serkan Asan
    Pendikspor bytter ut Serkan Asan med Erdem Ozgenc. Dette er det første byttet som Ibrahim Uzulmez gjør i dagens kamp.
    63'
    Fredrik Midtsjo (Pendikspor) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Pendik Stadium.
    64'
    Inn: Endri Cekici
    Ut: Fredrik Midtsjø
    Ibrahim Uzulmez (Pendikspor) tar ut Fredrik Midtsjo som ser ut til å slite med en skade. Inn kommer Endri Cekici.
    67'
    Offside! Mame Thiam blir vinket av og Pendikspor må dermed bygge opp et nytt angrep.
    67'
    68'
    Pendikspor fosser fremover, men Halil Akbunar går rett i offsidefella.
    69'
    Alp Arda ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    70'
    Spillet på Pendik Stadium er stoppet midlertidig fordi Nuno Sequeira ligger nede.
    70'
    Istanbulspor slipper å klare seg uten Alp Arda som kommer tilbake på banen i Istanbul.
    71'
    Nuno Sequeira er på beina igjen og fortsetter kampen på Pendik Stadium.
    71'
    71'
    73'
    Oguzhan Cakir signaliserer et frispark til Pendikspor på egen banehalvdel.
    75'
    75'
    Andre gule kort til Istanbulspor AS
    Utvisning! Istanbulspor må klare seg resten av kampen uten Modestas Vorobjovas etter at han får sitt andre gule.
    75'
    78'
    Oguzhan Cakir signaliserer et frispark til Istanbulspor like utenfor Pendikspor-området.
    80'
    Inn: Erencan Yardimci
    Ut: Gokcan Kaya
    Pendikspor bytter ut Gokcan Kaya med Erencan Yardimci.
    82'
    Inn: Berkay Sulungoz
    Ut: Murat Akca
    Ibrahim Uzulmez (Pendikspor) gjør sitt fjerde bytte for dagen. Berkay Sulungoz erstatter Murat Akca.
    82'
    Inn: Emre Tasdemir
    Ut: Nuno Sequeira
    Pendikspor bytter ut Nuno Sequeira som ikke ser ut til å kunne fortsette. Ibrahim Uzulmez blir dermed tvunget til å gjøre sitt femte bytte og setter inn Emre Tasdemir.
    82'
    Florian Loshaj (Istanbulspor) løfter inn en corner fra høyre på Pendik Stadium.
    83'
    85'
    Ali Yasar
    Ali Yasar (Istanbulspor) fyrer av et skudd som går utenfor.
    86'
    Frispark til Pendikspor på halvdelen til Istanbulspor.
    86'
    Ozcan Sahan
    Ozcan Sahan (Istanbulspor) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    86'
    Inn: Racine Coly
    Ut: Ali Yasar
    Osman Zeki Korkmaz gjør dagens tredje bytte i Istanbul, når han tar ut Ali Yasar og setter inn Racine Coly.
    88'
    Pendikspor angriper, men avslutningen til Halil Akbunar går utenfor.
    89'
    Mame Thiam
    I Istanbul får Mame Thiam (Pendikspor) headet ballen mot mål. Målsjansen blir klarert.
    90'+1
    90'+1
    Umut Nayir
    Målsjanse! Umut Nayir (Pendikspor) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    90'+1
    Alp Arda vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    90'+1
    Alp Arda kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på Pendik Stadium.
    90'+2
    Okan Erdogan
    Okan Erdogan (Istanbulspor) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    90'+3
    Kan Pendikspor utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    90'+4
    Racine Coly
    Racine Coly (Istanbulspor) mottar sitt første gule kort for dagen på Pendik Stadium.
    90'+4
    Frispark i en god posisjon for Pendikspor!
    90'+6
    Mål for Pendikspor!
    Pendikspor 1 - 0 Istanbulspor AS
    Mål: Halil Akbunar
    Målgivende: Erencan Yardimci
    Mål! Pendikspor tar ledelsen 1-0 takket være en scoring av Halil Akbunar på Pendik Stadium. Flott spill fra Erencan Yardimci før målet.