VAR sjekker om det er straffe til Pendikspor
    Istanbul Basaksehir, prøver et skudd, men det reddes
    6'
    Istanbul Basaksehir angriper, men Halil Umut Meler blåser for offside.
    9'
    Halil Umut Meler signaliserer et frispark til Istanbul Basaksehir på egen banehalvdel.
    11'
    Frispark Pendikspor.
    12'
    Halil Umut Meler tildeler Pendikspor en corner. Nuno Sequeira sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    14'
    Istanbul Basaksehir tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    14'
    Davidson
    Istanbul Basaksehir angriper i Istanbul. Davidson fyrer av et skudd som går utenfor.
    15'
    Frispark for Pendikspor på egen banehalvdel.
    16'
    Nuno Sequeira (Pendikspor) løfter inn en corner fra høyre på Pendik Stadium.
    18'
    Mål for Pendikspor!
    Pendikspor 1 - 0 Istanbul Basaksehir
    Mål: Mame Thiam
    Målgivende: Nuno Sequeira
    Mame Thiam header ballen i mål og Pendikspor leder dermed 1-0. Flott spill fra Nuno Sequeira før målet.
    18'
    Umut Nayir
    Pendikspor angriper. Umut Nayir får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    19'
    19'
    Dimitris Pelkas
    Sjanse til Istanbul Basaksehir! Dimitris Pelkas er nær ved å score, men keeper redder.
    20'
    Pendikspor, prøver et skudd, men det reddes
    20'
    I Istanbul slår Deniz Turuc en corner fra høyre.
    21'
    22'
    Skudd utenfor mål, Istanbul Basaksehir
    22'
    23'
    26'
    Dommer Halil Umut Meler venter med å sette i gang spillet fordi Umut Nayir ligger nede.
    27'
    28'
    Umut Nayir er tilbake i kampen igjen.
    28'
    Det blir farlig! Frispark for Istanbul Basaksehir er nær straffområde.
    31'
    Gult kort til Pendikspor
    Welinton
    Dommer Halil Umut Meler gir Welinton (Pendikspor) et gult kort.
    31'
    Dimitris Pelkas (Istanbul Basaksehir) kommer til en målsjanse på Pendik Stadium, men klarer ikke å score.
    33'
    Frispark til Pendikspor på halvdelen til Istanbul Basaksehir.
    34'
    Umut Nayir
    Umut Nayir (Pendikspor) kommer seg fri på Pendik Stadium, men avslutningen går utenfor.
    35'
    Mål for Istanbul Basaksehir!
    Pendikspor 1 - 1 Istanbul Basaksehir
    Mål: Joao Figueiredo
    Mål! Istanbul Basaksehir utligner på Pendik Stadium. Målscorer: Joao Figueiredo.
    36'
    Pendikspor tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    38'
    Badou Ndiaye
    Målsjanse til Pendikspor! Badou Ndiaye treffer mål, men keeper redder.
    39'
    39'
    Joao Figueiredo vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    40'
    Joao Figueiredo er på beina igjen og fortsetter kampen.
    41'
    43'
    Spillet på Pendik Stadium er stoppet midlertidig fordi Nuno Sequeira ligger nede.
    44'
    Nuno Sequeira er på beina igjen og fortsetter kampen på Pendik Stadium.
    45'+1
    I Istanbul har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    45'+1
    Istanbul Basaksehir fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    45'+2
    Fredrik Midtsjo (Pendikspor) slår en corner fra venstre side på Pendik Stadium.
    45'+5
    Nuno Sequeira (Pendikspor) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Pendik Stadium.
    48'
    Nuno Sequeira ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Istanbul.
    50'
    Pendikspor 1 - 2 Istanbul Basaksehir
    Målgivende: Dimitris Pelkas
    Joao Figueiredo dundrer ballen i mål og Istanbul Basaksehir tar ledelsen 1-2 på Pendik Stadium. Dimitris Pelkas var nest sist på ballen.
    50'
    Halil Umut Meler signaliserer et frispark til Pendikspor på egen banehalvdel.
    55'
    Pendikspor 2 - 2 Istanbul Basaksehir
    Mål: Fredrik Midtsjø
    Fredrik Midtsjo utligner til 2-2 på Pendik Stadium.
    56'
    Andre gule kort til Pendikspor
    Welinton
    Welinton (Pendikspor) må forlate banen etter å ha mottatt sitt andre gule kort i kampen.
    58'
    Halil Umut Meler signaliserer et frispark til Istanbul Basaksehir.
    59'
    Dimitris Pelkas (Istanbul Basaksehir) løfter inn en corner fra venstre på Pendik Stadium.
    60'
    Offside! Joao Figueiredo blir vinket av og Istanbul Basaksehir må dermed bygge opp et nytt angrep.
    62'
    Spillerbytte - Pendikspor
    Inn: Murat Akca
    Ut: Halil Akbunar
    Ibrahim Uzulmez gjør dagens første bytte i Istanbul, når han tar ut Halil Akbunar og setter inn Murat Akca.
    63'
    65'
    Gult kort til Istanbul Basaksehir
    Omer Ali Sahiner
    Dommer Halil Umut Meler viser Omer Ali Sahiner (Istanbul Basaksehir) det gule kortet.
    65'
    Badou Ndiaye (Pendikspor) avanserer forover på Pendik Stadium. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    66'
    66'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Fredrik Midtsjo (Pendikspor) vrir seg av smerte i gresset.
    70'
    Inn: Erencan Yardimci
    Ut: Umut Nayir
    Pendikspor bytter ut Umut Nayir med Erencan Yardimci.
    71'
    Inn: Erdem Ozgenc
    Ut: Fredrik Midtsjø
    Ibrahim Uzulmez (Pendikspor) tar ut Fredrik Midtsjo som ser ut til å slite med en skade. Inn kommer Erdem Ozgenc.
    71'
    72'
    Halil Umut Meler tildeler Istanbul Basaksehir en corner. Deniz Turuc sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    73'
    Joao Figueiredo
    Istanbul Basaksehir angriper på Pendik Stadium, men Joao Figueiredo header utenfor.
    74'
    74'
    74'
    Deniz Turuc
    Istanbul Basaksehir avanserer forover i Istanbul. Deniz Turuc avslutter, men treffer ikke mål.
    75'
    Spillerbytte - Istanbul Basaksehir
    Inn: Lucas Lima
    Ut: Leo Dubois
    Leo Dubois (Istanbul Basaksehir) erstattes av Lucas Lima.
    79'
    Inn: Emirhan İlkhan
    Ut: Olivier Kemen
    Bytte for Istanbul Basaksehir. Emirhan İlkhan kommer inn for Olivier Kemen på Pendik Stadium.
    79'
    I Istanbul har et frispark blitt tildelt bortelag.
    80'
    Nuno Sequeira
    Nuno Sequeira (Pendikspor) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    80'
    Pendikspor 2 - 3 Istanbul Basaksehir
    Mål: Dimitris Pelkas
    I Istanbul tar Istanbul Basaksehir ledelsen 2-3 etter et mål av Dimitris Pelkas.
    80'
    Gokcan Kaya
    Pendikspor angriper i Istanbul. Gokcan Kaya avslutter på mål, men greier ikke å score.
    83'
    83'
    Inn: Souza
    Ut: Davidson
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Istanbul Basaksehir. Inn kommer Souza, mens Davidson tar plass på benken.
    84'
    84'
    88'
    Inn: Abdoulay Diaby
    Ut: Mame Thiam
    Pendikspor bytter ut Mame Thiam med Abdoulay Diaby. Dette er det fjerde byttet som Ibrahim Uzulmez gjør i dagens kamp.
    88'
    Inn: Leandro Kappel
    Ut: Gokcan Kaya
    Ibrahim Uzulmez (Pendikspor) gjør sitt femte bytte for dagen. Leandro Kappel erstatter Gokcan Kaya.
    88'
    Inn: Onur Ergun
    Ut: Dimitris Pelkas
    Cagdas Atan gjør dagens fjerde bytte i Istanbul, når han tar ut Dimitris Pelkas og setter inn Onur Ergun.
    89'
    Inn: Philippe Keny
    Ut: Joao Figueiredo
    Cagdas Atan (Istanbul Basaksehir) gjør sitt femte bytte for dagen. Philippe Keny erstatter Joao Figueiredo.
    89'
    90'
    Philippe Keny
    Istanbul Basaksehir angriper. Philippe Keny får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    90'+1
    90'+1
    90'+1
    Badou Ndiaye (Pendikspor) får et gult kort av dommer Halil Umut Meler.
    90'+1
    Souza
    Istanbul Basaksehir angriper, men avslutningen til Souza går utenfor.
    90'+3
    Erdem Ozgenc
    Erdem Ozgenc (Pendikspor) fyrer av et skudd som går utenfor.
    90'+4
    Abdoulay Diaby
    Pendikspor avanserer forover i Istanbul. Abdoulay Diaby avslutter, men treffer ikke mål.
    90'+5
    Halil Umut Meler tildeler Pendikspor en corner. Nuno Sequeira sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.