1-6
Kersten (sm)73'
1-7
Pepi86'
    PEC Zwolle må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra PSV Eindhoven.
    2'
    PSV Eindhoven angriper i Zwolle, men blir avblåst for offside.
    4'
    PEC Zwolle tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    4'
    Hjørnespark til PSV Eindhoven
    5'
    Joey Veerman
    Målsjanse til PSV Eindhoven! Joey Veerman treffer mål, men keeper redder.
    9'
    PEC Zwolle, prøver et skudd, men det reddes
    9'
    Isaac Babadi
    Målsjanse på Mac3Park Stadion! Isaac Babadi fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    11'
    11'
    PSV Eindhoven fosser fremover, men Alex Bos blåser for offside på Mac3Park Stadion.
    14'
    Hirving Lozano
    Sjanse! PSV Eindhoven avanserer forover, men Hirving Lozano avslutter utenfor.
    18'
    Målet til PSV Eindhoven sjekkes av VAR
    22'
    Målet til PSV Eindhoven blir annullert
    23'
    PSV Eindhoven angriper, men blir avblåst for offside.
    23'
    Frispark til PEC Zwolle på halvdelen til PSV Eindhoven.
    25'
    Dave Johannes Andreas Van Den Berg
    PEC Zwolle angriper, men avslutningen til Dave Johannes Andreas Van Den Berg går utenfor.
    26'
    PSV Eindhoven angriper i Zwolle. Joey Veerman avslutter på mål, men greier ikke å score.
    27'
    27'
    28'
    Sergino Dest
    Målsjanse! Sergino Dest (PSV Eindhoven) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    28'
    Mål for PSV Eindhoven!
    PEC Zwolle 0 - 1 PSV Eindhoven
    Mål: Johan Bakayoko
    Målgivende: Sergino Dest
    Mål! PSV Eindhoven tar ledelsen med 0-1 etter en heading fra Johan Bakayoko. Flott spill fra Sergino Dest før målet.
    29'
    31'
    32'
    PEC Zwolle 0 - 2 PSV Eindhoven
    Mål: Luuk De Jong
    Målgivende: Joey Veerman
    Luuk De Jong header inn 0-2 og PSV Eindhoven øker ledelsen på Mac3Park Stadion. Det er en fin assist fra Joey Veerman.
    32'
    PSV Eindhoven avanserer forover i Zwolle. Hirving Lozano avslutter, men treffer ikke mål.
    33'
    Frisparket tildelt PEC Zwolle er farlig nær PSV Eindhovens målområde.
    37'
    Mål for PEC Zwolle!
    PEC Zwolle 1 - 2 PSV Eindhoven
    Mål: Eliano Reijnders
    Målgivende: Bram Van Polen
    Mål! PEC Zwolle reduserer til 1-2 ved Eliano Reijnders. Bram Van Polen var nest sist på ballen.
    41'
    Johan Bakayoko
    PSV Eindhoven angriper. Johan Bakayoko får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    45'+1
    45'+1
    45'+2
    Frispark for PSV Eindhoven på egen banehalvdel.
    46'
    Gult kort til PEC Zwolle
    Dave Johannes Andreas Van Den Berg får gult kort av dommer Alex Bos, og må dermed stå over en kamp for PEC Zwolle.
    46'
    Ramalho ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    48'
    PSV Eindhoven slipper å klare seg uten Ramalho som kommer tilbake på banen igjen.
    49'
    Hjørnespark til PEC Zwolle
    49'
    51'
    PEC Zwolle 1 - 3 PSV Eindhoven
    Målgivende: Olivier Boscagli
    Luuk De Jong øker PSV Eindhovens ledelse til 1-3! Olivier Boscagli sto for den målgivende pasningen.
    51'
    Frispark PEC Zwolle.
    52'
    PEC Zwolle angriper, men Alex Bos blåser for offside.
    57'
    Alex Bos signaliserer et frispark til PEC Zwolle.
    57'
    58'
    Alex Bos signaliserer et frispark til PSV Eindhoven på egen banehalvdel.
    59'
    Bram Van Polen
    Bram Van Polen (PEC Zwolle) må stå over en kamp etter å ha pådratt seg et gult kort.
    60'
    PEC Zwolle 1 - 4 PSV Eindhoven
    Målgivende: Luuk De Jong
    I Zwolle øker PSV Eindhoven ledelsen til 1-4 takket være et mål av Johan Bakayoko. Flott spill fra Luuk De Jong før målet.
    61'
    Spillerbytte - PEC Zwolle
    Inn: Silvester Van der Water
    Ut: Eliano Reijnders
    Bytte for PEC Zwolle. Silvester Van der Water kommer inn for Eliano Reijnders på Mac3Park Stadion.
    68'
    Inn: Damian van der Haar
    Ut: Anselmo Garcia MacNulty
    PEC Zwolle bytter ut Anselmo Garcia MacNulty med Damian van der Haar. Dette er det andre byttet som Johnny Jansen gjør i dagens kamp.
    68'
    Inn: Filip Yavorov Krastev
    Ut: Odysseus Velanas
    Johnny Jansen gjør dagens tredje bytte i Zwolle, når han tar ut Odysseus Velanas og setter inn Filip Yavorov Krastev.
    69'
    Spillerbytte - PSV Eindhoven
    Inn: Mauro Junior
    Ut: Johan Bakayoko
    PSV Eindhoven gjør sitt første bytte. Johan Bakayoko erstattes av Mauro Junior.
    69'
    Inn: Malik Tillman
    Ut: Ramalho
    Ramalho (PSV Eindhoven) erstattes av Malik Tillman.
    69'
    Luuk De Jong
    Luuk De Jong (PSV Eindhoven) fyrer av et skudd som går utenfor.
    70'
    I Zwolle har et frispark blitt tildelt bortelag.
    71'
    PEC Zwolle 1 - 5 PSV Eindhoven
    Målgivende: Hirving Lozano
    PSV Eindhoven går opp i en 1-5 ledelse etter et mål av Luuk De Jong. Hirving Lozano var nest sist på ballen.
    71'
    Inn: Ricardo Pepi
    Ut: Luuk De Jong
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for PSV Eindhoven. Inn kommer Ricardo Pepi, mens Luuk De Jong tar plass på benken.
    72'
    PEC Zwolle scorer selvmål!
    PEC Zwolle 1 - 6 PSV Eindhoven
    Mål: Sam Kersten
    Selvmål! En sønderknust Sam Kersten kan bli kampens syndebukk på Mac3Park Stadion etter å ha rotet ballen i eget mål. 1-6.
    73'
    PSV Eindhoven fosser forover og Isaac Babadi fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    75'
    75'
    76'
    Frispark PSV Eindhoven.
    77'
    78'
    79'
    80'
    Alex Bos signaliserer et frispark til PEC Zwolle på egen banehalvdel.
    82'
    Inn: Tygo Land
    Ut: Joey Veerman
    PSV Eindhoven bytter ut Joey Veerman med Tygo Land.
    83'
    Inn: Armando Obispo
    Ut: Olivier Boscagli
    Peter Sylvester Bosz (PSV Eindhoven) gjør sitt femte bytte for dagen. Armando Obispo erstatter Olivier Boscagli.
    83'
    Sergino Dest (PSV Eindhoven) kommer seg fri på Mac3Park Stadion, men avslutningen går utenfor.
    85'
    PEC Zwolle 1 - 7 PSV Eindhoven
    Mål: Ricardo Pepi
    Mål! Ricardo Pepi gir PSV Eindhoven en komfortabel 1-7 ledelse. Det er en fin assist fra Hirving Lozano.