Målsjanse! Silvester Van der Water (PEC Zwolle) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    Målsjanse! Younes Namli (PEC Zwolle) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    Serdar Gozubuyuk signaliserer et frispark til Heracles Almelo.
    29'
    32'
    Sem Scheperman
    Heracles Almelo angriper i Zwolle. Sem Scheperman avslutter på mål, men greier ikke å score.
    34'
    PEC Zwolle, prøver et skudd, men det reddes
    34'
    Heracles Almelo angriper i Zwolle, men blir avblåst for offside.
    35'
    PEC Zwolle tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    35'
    37'
    37'
    38'
    PEC Zwolle angriper, men avslutningen til Silvester Van der Water går utenfor.
    40'
    Brian De Keersmaecker
    Brian De Keersmaecker (Heracles Almelo) avanserer forover på Mac3Park Stadion. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    41'
    41'
    43'
    Skade: PEC Zwolle
    44'
    Tilbake fra skade: PEC Zwolle
    45'
    Sjanse i Zwolle! Anselmo Garcia MacNulty (PEC Zwolle) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    45'
    Heracles, prøver et skudd, men det reddes
    45'
    45'+1
    45'+2
    45'+2
    Mål for Heracles!
    PEC Zwolle 1 - 1 Heracles
    Mål: Marko Vejinovic
    Mål! Marko Vejinovic utligner for Heracles Almelo. Stillingen er dermed 1-1 i Zwolle.
    45'+2
    Serdar Gozubuyuk signaliserer et frispark til Heracles Almelo på egen banehalvdel.
    47'
    49'
    49'
    Gult kort til PEC Zwolle
    Dommer Serdar Gozubuyuk gir Younes Namli (PEC Zwolle) et gult kort.
    50'
    Serdar Gozubuyuk signaliserer et frispark til PEC Zwolle.
    52'
    Serdar Gozubuyuk signaliserer et frispark til PEC Zwolle like utenfor Heracles Almelo-området.
    53'
    Gult kort til Heracles
    Brian De Keersmaecker (Heracles Almelo) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    53'
    PEC Zwolle angriper. Odysseus Velanas får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    54'
    54'
    56'
    56'
    En av PEC Zwolles spillere blir avblåst for offside på Mac3Park Stadion.
    56'
    58'
    62'
    62'
    Spillerbytte - PEC Zwolle
    Inn: Eliano Reijnders
    Ut: Odysseus Velanas
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for PEC Zwolle. Inn kommer Eliano Reijnders, mens Odysseus Velanas tar plass på benken.
    65'
    65'
    Kelvin Leerdam
    Kelvin Leerdam (Heracles Almelo) avslutter med hodet, men treffer ikke mellom stengene.
    65'
    66'
    Lennart Thy
    Målsjanse på Mac3Park Stadion! Lennart Thy fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    67'
    67'
    67'
    Filip Yavorov Krastev
    Filip Yavorov Krastev (PEC Zwolle) fyrer av et skudd som går utenfor.
    67'
    Spillerbytte - Heracles
    Inn: Thomas Bruns
    Ut: Sem Scheperman
    Heracles Almelo gjør sitt første bytte. Sem Scheperman erstattes av Thomas Bruns.
    68'
    Inn: Mario Engels
    Ut: Bryan Limbombe
    Erwin Van de Looi gjør dagens andre bytte i Zwolle, når han tar ut Bryan Limbombe og setter inn Mario Engels.
    68'
    PEC Zwolle 2 - 1 Heracles
    Mål: Silvester Van der Water
    Målgivende: Anselmo Garcia MacNulty
    Mål! PEC Zwolle tar ledelsen 2-1 takket være en scoring av Silvester Van der Water på Mac3Park Stadion. Anselmo Garcia MacNulty var nest sist på ballen.
    69'
    70'
    Jizz Hornkamp
    Jizz Hornkamp (Heracles Almelo) kommer seg fri på Mac3Park Stadion, men avslutningen går utenfor.
    71'
    72'
    Spillet på Mac3Park Stadion er stoppet midlertidig fordi Silvester Van der Water ligger nede.
    73'
    Silvester Van der Water kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på Mac3Park Stadion.
    75'
    75'
    Filip Yavorov Krastev (PEC Zwolle) får et gult kort av dommer Serdar Gozubuyuk.
    75'
    PEC Zwolle angriper i Zwolle. Silvester Van der Water fyrer av et skudd som går utenfor.
    77'
    78'
    Inn: Mohamed Sankoh
    Ut: Marko Vejinovic
    Heracles Almelo bytter ut Marko Vejinovic med Mohamed Sankoh.
    79'
    Inn: Apostolos Vellios
    Ut: Silvester Van der Water
    Johnny Jansen (PEC Zwolle) gjør sitt andre bytte for dagen. Apostolos Vellios erstatter Silvester Van der Water.
    79'
    PEC Zwolle avanserer forover i Zwolle. Younes Namli avslutter, men treffer ikke mål.