Excelsior Rotterdam tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    Frispark for PEC Zwolle på egen banehalvdel.
    10'
    Martin Perez signaliserer et frispark til PEC Zwolle på egen banehalvdel.
    12'
    Eliano Reijnders
    PEC Zwolle avanserer forover i Zwolle. Eliano Reijnders avslutter, men treffer ikke mål.
    14'
    Excelsior Rotterdam må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra PEC Zwolle.
    16'
    Gult kort til Excelsior
    Sven Nieuwpoort
    Dommer Martin Perez viser Sven Nieuwpoort (Excelsior Rotterdam) det gule kortet.
    16'
    PEC Zwolle fosser forover og Odysseus Velanas fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    17'
    17'
    18'
    Mål for PEC Zwolle!
    PEC Zwolle 1 - 0 Excelsior
    Mål: Anselmo Garcia MacNulty
    Mål! Anselmo Garcia MacNulty gir PEC Zwolle en 1-0 ledelse.
    18'
    24'
    Hjørnespark til Excelsior
    30'
    31'
    31'
    Martin Perez signaliserer et frispark til Excelsior Rotterdam på egen banehalvdel.
    32'
    Younes Namli
    PEC Zwolle angriper i Zwolle. Younes Namli avslutter på mål, men greier ikke å score.
    33'
    33'
    34'
    Skudd på mål, PEC Zwolle
    34'
    34'
    34'
    PEC Zwolle tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    39'
    Sjanse! PEC Zwolle avanserer forover, men Younes Namli avslutter utenfor.
    41'
    42'
    44'
    Lennart Thy
    PEC Zwolle fosser forover og Lennart Thy fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    45'
    45'
    Anouar El Azzouzi
    PEC Zwolle angriper i Zwolle. Anouar El Azzouzi fyrer av et skudd som går utenfor.
    45'+1
    Martin Perez signaliserer et frispark til PEC Zwolle like utenfor Excelsior Rotterdam-området.
    45'+2
    Odysseus Velanas (PEC Zwolle) kommer seg fri på Mac3Park Stadion, men avslutningen går utenfor.
    45'+3
    Excelsior Rotterdam fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    45'+4
    45'+5
    45'+7
    Spillerbytte - Excelsior
    Inn: Noah Naujoks
    Ut: Cisse Sandra
    Cisse Sandra (Excelsior Rotterdam) erstattes av Noah Naujoks.
    46'
    Inn: Redouan El Yaakoubi
    Ut: Sven Nieuwpoort
    Marinus Dijkhuizen (Excelsior Rotterdam) gjør sitt andre bytte for dagen. Redouan El Yaakoubi erstatter Sven Nieuwpoort.
    46'
    47'
    Lance Duijvestijn
    Excelsior Rotterdam angriper, men avslutningen til Lance Duijvestijn går utenfor.
    51'
    52'
    Frispark PEC Zwolle.
    54'
    Martin Perez signaliserer et frispark til Excelsior Rotterdam.
    58'
    59'
    63'
    Inn: Mike Van Duinen
    Ut: Richie Omorowa
    Excelsior Rotterdam bytter ut Richie Omorowa med Mike Van Duinen. Dette er det tredje byttet som Marinus Dijkhuizen gjør i dagens kamp.
    64'
    Inn: Mimeirhel Benita
    Ut: Siem De Moes
    Bytte for Excelsior Rotterdam. Mimeirhel Benita kommer inn for Siem De Moes på Mac3Park Stadion.
    64'
    PEC Zwolle 2 - 0 Excelsior
    Mål: Odysseus Velanas
    Målgivende: Filip Yavorov Krastev
    Mål! Odysseus Velanas øker ledelsen til 2-0. Det er en fin assist fra Filip Yavorov Krastev.
    66'
    Sjanse i Zwolle! Lazaros Lamprou (Excelsior Rotterdam) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    68'
    68'
    Frispark til Excelsior Rotterdam på halvdelen til PEC Zwolle.
    72'
    Lennart Thy
    Lennart Thy (PEC Zwolle) fyrer av et skudd som går utenfor.
    75'
    76'
    Julian Baas
    Julian Baas (Excelsior Rotterdam) får et gult kort av dommer Martin Perez.
    76'
    78'
    Inn: Derensili Sanches Fernandes
    Ut: Lazaros Lamprou
    Marinus Dijkhuizen gjør dagens femte bytte i Zwolle, når han tar ut Lazaros Lamprou og setter inn Derensili Sanches Fernandes.
    79'
    Spillerbytte - PEC Zwolle
    Inn: Damian van der Haar
    Ut: Anouar El Azzouzi
    PEC Zwolle gjør sitt første bytte. Anouar El Azzouzi erstattes av Damian van der Haar.
    79'
    I Zwolle har et frispark blitt tildelt bortelag.
    80'
    Gult kort til PEC Zwolle
    Anselmo Garcia MacNulty
    Anselmo Garcia MacNulty (PEC Zwolle) pådrar seg et gult kort.
    80'
    Inn: Apostolos Vellios
    Ut: Younes Namli
    PEC Zwolle bytter ut Younes Namli med Apostolos Vellios.
    83'
    Silvester Van der Water
    Silvester Van der Water (PEC Zwolle) avanserer forover på Mac3Park Stadion. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    84'
    84'
    85'
    Derensili Sanches Fernandes
    Målsjanse på Mac3Park Stadion! Derensili Sanches Fernandes fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    85'
    85'
    86'
    Mål for Excelsior!
    PEC Zwolle 2 - 1 Excelsior
    Mål: Lance Duijvestijn
    Målgivende: Kenzo Goudmijn
    Excelsior Rotterdam reduserer til 2-1 etter et mål av Lance Duijvestijn. Kenzo Goudmijn var nest sist på ballen.