Dagens dommer, Martijn Vos, blåser i gang kampen.
    Almere City FC fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    4'
    PEC Zwolle tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    8'
    Dave Johannes Andreas Van Den Berg
    PEC Zwolle angriper. Dave Johannes Andreas Van Den Berg får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    9'
    Almere City FC, prøver et skudd, men det reddes
    9'
    I Zwolle har et frispark blitt tildelt bortelag.
    10'
    Dommer Martijn Vos venter med å sette i gang spillet fordi Sherel Floranus ligger nede.
    11'
    Sherel Floranus er på beina igjen og fortsetter kampen.
    12'
    Frispark Almere City FC.
    15'
    En av Almere City FCs spillere går i offside.
    16'
    Skudd utenfor mål, Almere City FC
    16'
    Jason Van Duiven
    Jason Van Duiven (Almere City FC) avslutter med hodet, men treffer ikke mellom stengene.
    17'
    Martijn Vos signaliserer et frispark til PEC Zwolle.
    17'
    Kaj de Rooij vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    19'
    Spillerbytte - PEC Zwolle
    Inn: Silvester Van der Water
    Ut: Kaj de Rooij
    Silvester Van der Water (PEC Zwolle) erstatter Kaj de Rooij som muligens er skadet.
    20'
    Lennart Thy
    Lennart Thy (PEC Zwolle) kommer til en målsjanse på Mac3Park Stadion, men klarer ikke å score.
    21'
    Martijn Vos tildeler PEC Zwolle en corner. Younes Namli sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    22'
    Frisparket tildelt PEC Zwolle er farlig nær Almere City FCs målområde.
    22'
    Younes Namli (PEC Zwolle) løfter inn en corner fra høyre på Mac3Park Stadion.
    24'
    Frispark til Almere City FC på halvdelen til PEC Zwolle.
    27'
    Martijn Vos signaliserer et frispark til PEC Zwolle på egen banehalvdel.
    31'
    En av PEC Zwolles spillere blir avblåst for offside.
    32'
    40'
    42'
    Almere City FC angriper, men Martijn Vos blåser for offside.
    43'
    Almere City FC angriper, men avslutningen til Jason Van Duiven går utenfor.
    45'+2
    45'+2
    Hjørnespark til PEC Zwolle
    47'
    Sam Kersten
    Sam Kersten (PEC Zwolle) header utenfor.
    47'
    Jochem Ritmeester Van De Kamp
    Målsjanse til Almere City FC! Jochem Ritmeester Van De Kamp treffer mål, men keeper redder.
    47'
    PEC Zwolle, prøver et skudd, men det reddes
    47'
    Hjørnespark til Almere City FC
    48'
    Thomas Robinet
    Thomas Robinet (Almere City FC) kommer seg fri på Mac3Park Stadion, men avslutningen går utenfor.
    48'
    Frispark for PEC Zwolle på egen banehalvdel.
    49'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Zwolle fordi Lennart Thy får behandling for en skade på banen.
    50'
    Lennart Thy er på beina igjen og fortsetter kampen på Mac3Park Stadion.
    52'
    Gult kort til Almere City FC
    Joey Jacobs
    Dommeren gir Joey Jacobs (Almere City FC) et gult kort.
    52'
    I Zwolle har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    53'
    Spillet på Mac3Park Stadion er stoppet midlertidig fordi Silvester Van der Water ligger nede.
    53'
    Martijn Vos tildeler PEC Zwolle en corner. Odysseus Velanas sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    54'
    Silvester Van der Water er tilbake i kampen igjen.
    54'
    56'
    Lennart Thy
    Lennart Thy (PEC Zwolle) fyrer av et skudd som går utenfor.
    57'
    Spillerbytte - Almere City FC
    Inn: Theo Barbet
    Ut: Joey Jacobs
    Almere City FC gjør sitt første bytte. Joey Jacobs erstattes av Theo Barbet.
    61'
    Inn: Rajiv Van La Parra
    Ut: Jason Van Duiven
    Almere City FC bytter ut Jason Van Duiven med Rajiv Van La Parra. Dette er det andre byttet som Alex Pastoor gjør i dagens kamp.
    61'
    Inn: Hamdi Akujobi
    Ut: Alvaro Pena
    Alex Pastoor gjør dagens tredje bytte i Zwolle, når han tar ut Alvaro Pena og setter inn Hamdi Akujobi.
    61'
    61'
    Martijn Vos signaliserer et frispark til Almere City FC på egen banehalvdel.
    62'
    Odysseus Velanas
    PEC Zwolle avanserer forover i Zwolle. Odysseus Velanas avslutter, men treffer ikke mål.
    63'
    67'
    67'
    Frispark for Almere City FC på egen banehalvdel.
    68'
    Mål for Almere City FC!
    PEC Zwolle 0 - 1 Almere City FC
    Mål: Thomas Robinet
    Målgivende: Stije Resink
    Mål! Thomas Robinet gir Almere City FC ledelsen 0-1 i Zwolle. Stije Resink sto for den målgivende pasningen.
    69'
    72'
    Inn: Filip Yavorov Krastev
    Ut: Eliano Reijnders
    PEC Zwolle bytter ut Eliano Reijnders med Filip Yavorov Krastev.
    73'
    Inn: Apostolos Vellios
    Ut: Silvester Van der Water
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for PEC Zwolle. Inn kommer Apostolos Vellios, mens Silvester Van der Water tar plass på benken.
    73'
    74'
    Apostolos Vellios
    Apostolos Vellios (FC Zwolle) får en nickmöjlighet på Mac3Park Stadion men lyckas inte hålla bollen inom ramarna.
    74'
    Younes Namli
    Målsjanse! Younes Namli (PEC Zwolle) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    78'
    Almere City FC angriper, men blir avblåst for offside.
    79'
    Peer Koopmeiners
    Peer Koopmeiners (Almere City FC) pådrar seg et gult kort.
    79'
    Frispark PEC Zwolle.
    80'
    Stije Resink
    Stije Resink (Almere City FC) får et gult kort av dommer Martijn Vos.
    81'
    81'
    Almere City FC må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra PEC Zwolle.