Jeroen Manschot signaliserer et frispark til Ajax Amsterdam.
    Jeroen Manschot signaliserer et frispark til PEC Zwolle på egen banehalvdel.
    Mål for Ajax!
    PEC Zwolle 0 - 1 Ajax
    Mål: Kristian Nokkvi Hlynsson
    Målgivende: Benjamin Tahirovic
    Mål! Ajax Amsterdam tar ledelsen 0-1 takket være en scoring av Kristian Nokkvi Hlynsson på Mac3Park Stadion. Benjamin Tahirovic sto for den målgivende pasningen.
    12'
    Målet til Ajax sjekkes av VAR
    13'
    Målet til Ajax blir stående
    14'
    Younes Namli (PEC Zwolle) løfter inn en corner fra høyre på Mac3Park Stadion.
    16'
    Benjamin Tahirovic (Ajax Amsterdam) slår en corner fra venstre side på Mac3Park Stadion.
    24'
    PEC Zwolle 0 - 2 Ajax
    Mål: Chuba Akpom
    Målgivende: Mika Godts
    Mål! Chuba Akpom øker ledelsen til 0-2. Flott spill fra Mika Godts før målet.
    25'
    Frispark til Ajax Amsterdam på halvdelen til PEC Zwolle.
    28'
    Eliano Reijnders
    PEC Zwolle angriper i Zwolle. Eliano Reijnders avslutter på mål, men greier ikke å score.
    37'
    Ajax, prøver et skudd, men det reddes
    37'
    Thomas Lam
    Dommer Jeroen Manschot viser Thomas Lam (PEC Zwolle) det gule kortet.
    38'
    Younes Namli
    Younes Namli (PEC Zwolle) kommer seg fri på Mac3Park Stadion, men avslutningen går utenfor.
    42'
    Hjørnespark til PEC Zwolle
    45'+2
    Skudd utenfor mål, PEC Zwolle
    45'+2
    I Zwolle har et frispark blitt tildelt bortelag.
    48'
    Ajax Amsterdam fosser fremover, men Jeroen Manschot blåser for offside på Mac3Park Stadion.
    49'
    50'
    Gult kort til Ajax
    Sivert Mannsverk
    Dommer Jeroen Manschot gir Sivert Mannsverk Heggheim (Ajax Amsterdam) et gult kort.
    50'
    Frispark for PEC Zwolle på egen banehalvdel.
    51'
    En av PEC Zwolles spillere blir avblåst for offside.
    57'
    62'
    PEC Zwolle angriper, men blir avblåst for offside.
    63'
    64'
    Spillerbytte - Ajax
    Inn: Anton Gaaei
    Ut: Mika Godts
    Mika Godts (Ajax Amsterdam) erstattes av Anton Gaaei.
    64'
    Spillerbytte - PEC Zwolle
    Inn: Apostolos Vellios
    Ut: Anouar El Azzouzi
    PEC Zwolle bytter ut Anouar El Azzouzi med Apostolos Vellios.
    67'
    Inn: Filip Yavorov Krastev
    Ut: Eliano Reijnders
    Johnny Jansen gjør dagens andre bytte i Zwolle, når han tar ut Eliano Reijnders og setter inn Filip Yavorov Krastev.
    67'
    Inn: Silvester Van der Water
    Ut: Odysseus Velanas
    PEC Zwolle bytter ut Odysseus Velanas med Silvester Van der Water. Dette er det tredje byttet som Johnny Jansen gjør i dagens kamp.
    67'
    69'
    Skudd utenfor mål, Ajax
    70'
    70'
    PEC Zwolle, prøver et skudd, men det reddes
    71'
    Apostolos Vellios
    Dommeren gir Apostolos Vellios (PEC Zwolle) et gult kort.
    71'
    Ajax Amsterdam tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    71'
    Skade: Ajax
    71'
    Tilbake fra skade: Ajax
    72'
    Mål for PEC Zwolle!
    PEC Zwolle 1 - 2 Ajax
    Mål: Filip Yavorov Krastev
    Mål! Filip Yavorov Krastev reduserer til 1-2 på Mac3Park Stadion i Zwolle.
    73'
    Jeroen Manschot signaliserer et frispark til Ajax Amsterdam på egen banehalvdel.
    74'
    75'
    Anselmo Garcia MacNulty
    Anselmo Garcia MacNulty (PEC Zwolle) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    77'
    77'
    PEC Zwolle angriper i Zwolle, men blir avblåst for offside.
    78'
    Skudd på mål, PEC Zwolle
    79'
    79'
    VAR sjekker om det er straffe til PEC Zwolle
    79'
    Ingen straffe til PEC Zwolle
    79'
    Inn: Silvano Cliff Robbie Vos
    Ut: Branco Van den Boomen
    John Van't Schip (Ajax Amsterdam) gjør sitt andre bytte for dagen. Silvano Cliff Robbie Vos erstatter Branco Van den Boomen.
    81'
    Inn: Borna Sosa
    Ut: Steven Bergwijn
    Ajax Amsterdam gjør sitt tredje bytte. Steven Bergwijn erstattes av Borna Sosa.
    81'
    PEC Zwolle 1 - 3 Ajax
    Målgivende: Anton Gaaei
    Ajax Amsterdam går opp i en 1-3 ledelse etter et mål av Chuba Akpom. Anton Gaaei var nest sist på ballen.
    84'
    85'
    86'
    Inn: Lennart Czyborra
    Ut: Anselmo Garcia MacNulty
    Bytte for PEC Zwolle. Lennart Czyborra kommer inn for Anselmo Garcia MacNulty på Mac3Park Stadion.
    87'
    Inn: Julian Rijkhoff
    Ut: Chuba Akpom
    John Van't Schip (Ajax Amsterdam) gjør sitt fjerde bytte for dagen. Julian Rijkhoff erstatter Chuba Akpom.
    87'
    Silvano Cliff Robbie Vos
    Silvano Cliff Robbie Vos (Ajax Amsterdam) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.