1-1
Carlitos81' (Str.)
2-1
    Kyriakos Papadopoulos
    Sjanse til PAS Lamia 1964! Kyriakos Papadopoulos er nær ved å score, men keeper redder.
    1'
    Petros Tsagarakis tildeler PAS Lamia 1964 en corner. Carlitos sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    2'
    Petros Tsagarakis signaliserer et frispark til PAS Lamia 1964.
    2'
    Carlitos
    Carlitos skyter i stolpen! Nesten mål for PAS Lamia 1964.
    3'
    Asteras Tripolis tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    3'
    Frispark for PAS Lamia 1964 på egen banehalvdel.
    4'
    PAS Lamia 1964 angriper, men Petros Tsagarakis blåser for offside.
    5'
    Sotiris Tsiloulis
    Sjanse! PAS Lamia 1964 avanserer forover, men Sotiris Tsiloulis avslutter utenfor.
    6'
    Nikolaos Kaltsas (Asteras Tripolis) løfter inn en corner fra høyre på Dimotiko Athlitiko Kentro Lamias.
    8'
    I Lamia slår Carlitos en corner fra venstre.
    10'
    Cristopher Nunez
    Cristopher Nunez (PAS Lamia 1964) fyrer av et skudd som går utenfor.
    11'
    Mål for Asteras Tripolis!
    PAS Lamia 1964 0 - 1 Asteras Tripolis
    Mål: Nikolaos Kaltsas
    Målgivende: Julian Bartolo
    I Lamia tar Asteras Tripolis ledelsen 0-1 etter et mål av Nikolaos Kaltsas. Julian Bartolo sto for den målgivende pasningen.
    11'
    Gult kort til Asteras Tripolis
    Ruben Garcia
    Ruben Garcia (Asteras Tripolis) pådrar seg et gult kort.
    14'
    Petros Tsagarakis signaliserer et frispark til PAS Lamia 1964 på egen banehalvdel.
    14'
    16'
    Oluwatobiloba Alagbe
    Målsjanse! Oluwatobiloba Alagbe (Asteras Tripolis) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    16'
    Frispark PAS Lamia 1964.
    17'
    PAS Lamia 1964 angriper i Lamia, men blir avblåst for offside.
    20'
    21'
    I Lamia har et frispark blitt tildelt bortelag.
    22'
    Petros Tsagarakis tildeler PAS Lamia 1964 en corner. Carlitos sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    25'
    Carlitos (PAS Lamia 1964) slår en corner fra høyre side på Dimotiko Athlitiko Kentro Lamias.
    25'
    Frispark til Asteras Tripolis på halvdelen til PAS Lamia 1964.
    26'
    Juan Bautista Miritello
    Juan Bautista Miritello (Asteras Tripolis) kommer til en målsjanse på Dimotiko Athlitiko Kentro Lamias, men headingen treffer ikke mellom stengene.
    26'
    Adam Tzanetopoulos ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    27'
    28'
    Tilbake fra skade: PAS Lamia 1964
    28'
    PAS Lamia 1964 tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    28'
    30'
    Petros Tsagarakis signaliserer et frispark til Asteras Tripolis på egen banehalvdel.
    31'
    Nikolaos Kaltsas
    Sjanse i Lamia! Nikolaos Kaltsas (Asteras Tripolis) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    33'
    PAS Lamia 1964, prøver et skudd, men det reddes
    33'
    I Lamia slår Nikolaos Kaltsas en corner fra venstre.
    33'
    34'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Carlitos (PAS Lamia 1964) vrir seg av smerte i gresset.
    34'
    35'
    Andre gule kort til Asteras Tripolis
    Utvisning! Asteras Tripolis må klare seg resten av kampen uten Ruben Garcia etter at han får sitt andre gule.
    37'
    I Lamia har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    37'
    39'
    Spillerbytte - Asteras Tripolis
    Inn: Federico Alvarez
    Ut: Crespi
    Crespi (Asteras Tripolis) erstattes av Federico Alvarez.
    40'
    42'
    43'
    44'
    Diamantis Chouchoumis
    Diamantis Chouchoumis (Asteras Tripolis) avanserer forover på Dimotiko Athlitiko Kentro Lamias. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    45'
    45'
    45'
    PAS Lamia 1964 fosser fremover, men Petros Tsagarakis blåser for offside på Dimotiko Athlitiko Kentro Lamias.
    45'+2
    Spillerbytte - PAS Lamia 1964
    Inn: Vykintas Slivka
    Ut: Caleb Stanko
    PAS Lamia 1964 gjør sitt første bytte. Caleb Stanko erstattes av Vykintas Slivka.
    46'
    Inn: Sidcley
    Ut: Pedro Amaral
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for PAS Lamia 1964. Inn kommer Sidcley, mens Pedro Amaral tar plass på benken.
    46'
    Asteras Tripolis angriper i Lamia. Nikolaos Kaltsas fyrer av et skudd som går utenfor.
    46'
    Det blir farlig! Frispark for PAS Lamia 1964 er nær straffområde.
    48'
    Theofanis Tzandaris
    PAS Lamia 1964 fosser forover og Theofanis Tzandaris fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    49'
    Asteras Tripolis, prøver et skudd, men det reddes
    49'
    52'
    Carlitos
    PAS Lamia 1964 angriper i Lamia. Carlitos avslutter på mål, men greier ikke å score.
    53'
    53'
    54'
    Frispark for Asteras Tripolis på egen banehalvdel.
    55'
    Federico Alvarez
    Federico Alvarez må stå over en kamp for Asteras Tripolis etter å ha fått gult kort av dommer Petros Tsagarakis.
    56'
    56'
    57'
    Inn: Zoran Tosic
    Ut: Ruben Martinez Granja
    PAS Lamia 1964 bytter ut Ruben Martinez Granja med Zoran Tosic.
    58'
    59'
    En av PAS Lamia 1964s spillere blir avblåst for offside på Dimotiko Athlitiko Kentro Lamias.
    65'
    65'
    66'
    Inn: Jose Luis Valiente
    Ut: Evgeni Yablonski
    Asteras Tripolis bytter ut Evgeni Yablonski med Jose Luis Valiente.
    67'
    Inn: Nikolaos Zouglis
    Ut: Julian Bartolo
    Asteras Tripolis gjør sitt tredje bytte. Julian Bartolo erstattes av Nikolaos Zouglis.
    67'
    Mål for PAS Lamia 1964!
    PAS Lamia 1964 1 - 1 Asteras Tripolis
    Mål: Carlitos
    Målgivende: David Simon
    Mål! hjemmelag utligner ved Carlitos. Stillingen er nå 1-1. Flott spill fra David Simon før målet.
    68'
    70'
    PAS Lamia 1964 fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    71'
    Nikolaos Zouglis
    Målsjanse til Asteras Tripolis! Nikolaos Zouglis treffer mål, men keeper redder.
    72'
    72'
    Oluwatobiloba Alagbe vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    74'
    Tilbake fra skade: Asteras Tripolis
    75'
    Straffe til Asteras Tripolis
    76'
    Gult kort til PAS Lamia 1964
    Sidcley
    Sidcley (PAS Lamia 1964) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    76'
    VAR sjekker om det er straffe til Asteras Tripolis
    77'
    Dommeren dømmer straffe til Asteras Tripolis
    78'
    Juan Bautista Miritello (Asteras Tripolis) misbruker sjansen fra straffemerket!
    78'
    Asteras Tripolis angriper. Juan Bautista Miritello får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    78'
    78'
    Målsjanse til Asteras Tripolis! Nikolaos Kaltsas treffer mål, men keeper redder.
    79'
    79'
    Straffe til PAS Lamia 1964
    79'
    Pepe Castano
    Pepe Castano mottar et gult kort i Lamia, og må dermed stå over en kamp for Asteras Tripolis.
    79'
    VAR sjekker om det er straffe til PAS Lamia 1964
    80'
    Dommeren dømmer straffe til PAS Lamia 1964
    80'
    PAS Lamia 1964 scorer på straffe!
    PAS Lamia 1964 2 - 1 Asteras Tripolis
    Carlitos dundrer inn et straffespark på Dimotiko Athlitiko Kentro Lamias. Stillingen er nå 2-1.
    81'
    Inn: Sean Goss
    Ut: Oluwatobiloba Alagbe
    Sean Goss (Asteras Tripolis) erstatter Oluwatobiloba Alagbe som muligens er skadet.
    82'
    83'
    Inn: Vasilios Mantzis
    Ut: Diamantis Chouchoumis
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Asteras Tripolis. Inn kommer Vasilios Mantzis, mens Diamantis Chouchoumis tar plass på benken.
    83'
    Inn: Flosard Malci
    Ut: Carlitos
    Leonidas Vokolos (PAS Lamia 1964) gjør sitt fjerde bytte for dagen. Flosard Malci erstatter Carlitos.
    84'
    Inn: Georgios Kornezos
    Ut: Sotiris Tsiloulis
    Sotiris Tsiloulis (PAS Lamia 1964) erstattes av Georgios Kornezos.
    84'
    85'
    Spillet på Dimotiko Athlitiko Kentro Lamias er stoppet midlertidig fordi Theofanis Tzandaris ligger nede.
    85'
    87'
    90'+1
    Kyriakos Papadopoulos (PAS Lamia 1964) mottar sitt første gule kort for dagen på Dimotiko Athlitiko Kentro Lamias.
    90'+1
    Kan Asteras Tripolis utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    90'+2
    I Lamia header Nikolaos Kaltsas (Asteras Tripolis) mot mål, men ballen går utenfor.