AEK Athen angriper på Dimotiko Athlitiko Kentro Lamias. Jens Jonsson header utenfor.
    2'
    I Lamia slår Niclas Eliasson en corner fra venstre.
    7'
    Petros Mantalos (AEK Athen) løfter inn en corner fra venstre på Dimotiko Athlitiko Kentro Lamias.
    8'
    Stavros Pilios
    Sjanse! AEK Athen avanserer forover, men Stavros Pilios avslutter utenfor.
    10'
    Evangelos Manouchos tildeler AEK Athen en corner. Petros Mantalos sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    11'
    Gult kort til PAS Lamia 1964
    Caleb Stanko
    Caleb Stanko (PAS Lamia 1964) mottar sitt første gule kort for dagen på Dimotiko Athlitiko Kentro Lamias.
    13'
    Frispark i en god posisjon for AEK Athen!
    13'
    Petros Mantalos
    Målsjanse! Petros Mantalos (AEK Athen) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    14'
    Målsjanse på Dimotiko Athlitiko Kentro Lamias! Petros Mantalos fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    15'
    PAS Lamia 1964, prøver et skudd, men det reddes
    15'
    PAS Lamia 1964 tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    15'
    Det blir farlig! Frispark for AEK Athen er nær straffområde.
    16'
    Niclas Eliasson
    Niclas Eliasson (AEK Athen) fyrer av et skudd som går utenfor.
    16'
    AEK Athen angriper i Lamia. Stavros Pilios fyrer av et skudd som går utenfor.
    17'
    Niclas Eliasson (AEK Athen) slår en corner fra høyre side på Dimotiko Athlitiko Kentro Lamias.
    19'
    Frispark for PAS Lamia 1964 på egen banehalvdel.
    25'
    Petros Mantalos (AEK Athen) header mot mål, men ballen går utenfor.
    28'
    Petros Mantalos (AEK Athen) slår en corner fra venstre side på Dimotiko Athlitiko Kentro Lamias.
    29'
    Evangelos Manouchos signaliserer et frispark til AEK Athen på egen banehalvdel.
    30'
    Frispark AEK Athen.
    31'
    Ezequiel Ponce
    Ezequiel Ponce (AEK Athen) header ballen mot mål, men klarer ikke å score.
    32'
    32'
    Niclas Eliasson (AEK Athen) løfter inn en corner fra høyre på Dimotiko Athlitiko Kentro Lamias.
    32'
    AEK Athen fosser fremover, men Evangelos Manouchos blåser for offside på Dimotiko Athlitiko Kentro Lamias.
    32'
    34'
    I Lamia slår Niclas Eliasson en corner fra høyre.
    35'
    Orbelin Pineda
    Orbelin Pineda (AEK Athen) kommer til en målsjanse på Dimotiko Athlitiko Kentro Lamias, men klarer ikke å score.
    35'
    I Lamia slår Petros Mantalos en corner fra venstre.
    38'
    Ezequiel Ponce (AEK Athen) kommer til avslutning på Dimotiko Athlitiko Kentro Lamias, men headingen blir reddet.
    39'
    39'
    40'
    41'
    Petros Mantalos (AEK Athen) løfter inn en corner fra høyre på Dimotiko Athlitiko Kentro Lamias.
    42'
    43'
    Frisparket tildelt AEK Athen er farlig nær PAS Lamia 1964s målområde.
    44'
    Kan AEK Athen utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    45'+2
    Mål for AEK Athen!
    PAS Lamia 1964 0 - 1 AEK Athen
    Mål: Alexander Callens
    Alexander Callens dundrer ballen i mål og AEK Athen tar ledelsen 0-1 på Dimotiko Athlitiko Kentro Lamias.
    45'+2
    Flosard Malci
    Dommer Evangelos Manouchos viser Flosard Malci (PAS Lamia 1964) det gule kortet.
    45'+4
    Evangelos Manouchos tildeler AEK Athen en corner. Petros Mantalos sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    49'
    PAS Lamia 1964 må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra AEK Athen.
    50'
    Evangelos Manouchos signaliserer et frispark til PAS Lamia 1964 like utenfor AEK Athen-området.
    52'
    Gult kort til AEK Athen
    Lazaros Rota
    Lazaros Rota (AEK Athen) får et gult kort av dommer Evangelos Manouchos.
    52'
    55'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Theofanis Tzandaris (PAS Lamia 1964) vrir seg av smerte i gresset.
    56'
    Spillerbytte - PAS Lamia 1964
    Inn: Nikolaos Tsoukalos
    Ut: Theofanis Tzandaris
    Nikolaos Tsoukalos (PAS Lamia 1964) erstatter Theofanis Tzandaris som muligens er skadet.
    58'
    Tilbake fra skade: PAS Lamia 1964
    58'
    Det blir farlig! Frispark for PAS Lamia 1964 er nær straffområde.
    60'
    62'
    AEK Athen tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    62'
    Lazaros Rota vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    63'
    Tilbake fra skade: AEK Athen
    63'
    PAS Lamia 1964 0 - 2 AEK Athen
    Mål: Ezequiel Ponce
    Mål! Ezequiel Ponce gir AEK Athen en komfortabel 0-2 ledelse.
    68'
    72'
    Nikolaos Tsoukalos
    Nikolaos Tsoukalos (PAS Lamia 1964) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    72'
    Evangelos Manouchos signaliserer et frispark til PAS Lamia 1964 på egen banehalvdel.
    73'
    73'
    Inn: Vasilios Kontonikos
    Ut: Caleb Stanko
    Bytte for PAS Lamia 1964. Vasilios Kontonikos kommer inn for Caleb Stanko på Dimotiko Athlitiko Kentro Lamias.
    74'
    Inn: Omar Santana Cabrera
    Ut: Sidcley
    Sidcley (PAS Lamia 1964) erstattes av Omar Santana Cabrera.
    74'
    Inn: Toshio Lake
    Ut: Flosard Malci
    Leonidas Vokolos (PAS Lamia 1964) gjør sitt fjerde bytte for dagen. Toshio Lake erstatter Flosard Malci.
    74'
    74'
    75'
    76'
    Spillerbytte - AEK Athen
    Inn: Levi Garcia
    Ut: Petros Mantalos
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for AEK Athen. Inn kommer Levi Garcia, mens Petros Mantalos tar plass på benken.