Dommeren blåser i gang dagens kamp i Paris.
    Gult kort til Paris Saint-Germain
    Ander Herrera
    Dommer Benoit Bastien viser Ander Herrera (Paris Saint-Germain FC) det gule kortet.
    4'
    Frispark til Stade Rennes på halvdelen til Paris Saint-Germain FC.
    4'
    Benoit Bastien signaliserer et frispark til Stade Rennes.
    8'
    Frispark for Paris Saint-Germain FC på egen banehalvdel.
    8'
    Mål for Paris Saint-Germain!
    Paris Saint-Germain 1 - 0 Rennes
    Mål: Moise Kean
    Målgivende: Angel Di Maria
    Mål! Paris Saint-Germain FC tar ledelsen 1-0 ved Moise Kean. Angel Di Maria sto for den målgivende pasningen.
    11'
    Spillet på Parc des Princes er stoppet midlertidig fordi Idrissa Gueye ligger nede.
    13'
    Spillerbytte - Paris Saint-Germain
    Inn: Rafinha
    Ut: Idrissa Gueye
    Paris Saint-Germain FC gjør sitt første bytte. Idrissa Gueye erstattes av Rafinha.
    13'
    Angel Di Maria
    Paris Saint-Germain FC avanserer forover og Angel Di Maria får en strålende mulighet, men ballen går i stolpen!
    14'
    Benoit Bastien signaliserer et frispark til Stade Rennes på egen banehalvdel.
    16'
    Paris Saint-Germain FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    17'
    Paris Saint-Germain FC angriper, men Benoit Bastien blåser for offside.
    18'
    Leandro Paredes
    Paris Saint-Germain FC angriper, men avslutningen til Leandro Paredes går utenfor.
    20'
    Paris Saint-Germain 2 - 0 Rennes
    Mål: Angel Di Maria
    Målgivende: Ander Herrera
    Mål! Angel Di Maria gir Paris Saint-Germain FC en komfortabel 2-0 ledelse. Det er en fin assist fra Ander Herrera.
    21'
    I Paris har et frispark blitt tildelt bortelag.
    22'
    Steven Nzonzi
    Steven Nzonzi (Stade Rennes) kommer til en målsjanse på Parc des Princes, men headingen treffer ikke mellom stengene.
    23'
    Benoit Bastien tildeler Paris Saint-Germain FC en corner. Angel Di Maria sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    26'
    I Paris slår Benjamin Bourigeaud en corner fra venstre.
    27'
    James Lea Siliki
    Sjanse! Stade Rennes avanserer forover, men James Lea Siliki avslutter utenfor.
    27'
    Benjamin Bourigeaud (Stade Rennes) løfter inn en corner fra venstre på Parc des Princes.
    28'
    Stade Rennes tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    29'
    Frispark Stade Rennes.
    31'
    Frispark til Paris Saint-Germain FC på halvdelen til Stade Rennes.
    33'
    Jeremy Doku
    Jeremy Doku (Stade Rennes) kommer seg fri på Parc des Princes, men avslutningen går utenfor.
    35'
    Inn: Mitchel Bakker
    Ut: Thilo Kehrer
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Paris Saint-Germain FC. Inn kommer Mitchel Bakker, mens Thilo Kehrer tar plass på benken.
    36'
    Yann Gboho
    Målsjanse! Yann Gboho (Stade Rennes) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    38'
    39'
    42'
    Stade Rennes må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Paris Saint-Germain FC.
    44'
    Moise Kean
    Moise Kean (Paris Saint-Germain FC) header mot mål, men ballen går utenfor.
    44'
    Yann Gboho
    Stade Rennes angriper i Paris. Yann Gboho avslutter på mål, men greier ikke å score.
    45'
    Paris Saint-Germain, prøver et skudd, men det reddes
    45'
    45'
    45'+2
    Benjamin Bourigeaud (Stade Rennes) slår en corner fra venstre side på Parc des Princes.
    45'+4
    Inn: Colin Dagba
    Ut: Alessandro Florenzi
    Thomas Tuchel gjør dagens tredje bytte i Paris, når han tar ut Alessandro Florenzi og setter inn Colin Dagba.
    46'
    47'
    Benjamin Bourigeaud (Stade Rennes) slår en corner fra høyre side på Parc des Princes.
    48'
    Colin Dagba
    Dommer Benoit Bastien gir Colin Dagba (Paris Saint-Germain FC) et gult kort.
    49'
    49'
    Frispark for Stade Rennes på egen banehalvdel.
    52'
    Frispark Paris Saint-Germain FC.
    53'
    Benoit Bastien signaliserer et frispark til Paris Saint-Germain FC på egen banehalvdel.
    54'
    56'
    Spillerbytte - Rennes
    Inn: Martin Terrier
    Ut: Yann Gboho
    Bytte for Stade Rennes. Martin Terrier kommer inn for Yann Gboho på Parc des Princes.
    56'
    Inn: Clement Grenier
    Ut: James Lea Siliki
    James Lea Siliki (Stade Rennes) erstattes av Clement Grenier.
    56'
    Benjamin Bourigeaud
    Benjamin Bourigeaud (Stade Rennes) kommer til en målsjanse på Parc des Princes, men klarer ikke å score.
    59'
    60'
    Inn: Danilo Pereira
    Ut: Moise Kean
    Paris Saint-Germain FC bytter ut Moise Kean med Danilo Pereira.
    62'
    63'
    Benoit Bastien signaliserer et frispark til Paris Saint-Germain FC.
    64'
    67'
    Inn: Adrien Hunou
    Ut: Benjamin Bourigeaud
    Stade Rennes gjør sitt tredje bytte. Benjamin Bourigeaud erstattes av Adrien Hunou.
    67'
    Martin Terrier (Stade Rennes) løfter inn en corner fra høyre på Parc des Princes.
    69'
    70'
    Martin Terrier
    Martin Terrier (Stade Rennes) fyrer av et skudd som går utenfor.
    72'
    72'
    Paris Saint-Germain 3 - 0 Rennes
    Målgivende: Colin Dagba
    Mål! Angel Di Maria øker ledelsen til 3-0. Colin Dagba var nest sist på ballen.
    73'
    Skudd på mål, Rennes
    76'
    76'
    I Paris har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    77'
    79'
    Inn: Romain Del Castillo
    Ut: Jeremy Doku
    Stade Rennes bytter ut Jeremy Doku med Romain Del Castillo. Dette er det fjerde byttet som Julien Stephan gjør i dagens kamp.
    79'
    Rafinha
    Målsjanse på Parc des Princes! Rafinha fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    84'
    Rennes, prøver et skudd, men det reddes
    84'
    I Paris slår Angel Di Maria en corner fra venstre.
    84'
    85'
    85'
    86'
    86'
    Layvin Kurzawa
    Layvin Kurzawa (Paris Saint-Germain FC) pådrar seg et gult kort.
    86'
    Benoit Bastien tildeler Stade Rennes en corner. Martin Terrier sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.