Fløyta har gått for å starte kampen.
    Olympique Lyon tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    3'
    Neymar
    Sjanse i Saint-Denis! Neymar (Paris Saint-Germain FC) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    5'
    Olympique Lyon, prøver et skudd, men det reddes
    5'
    Jerome Brisard signaliserer et frispark til Paris Saint-Germain FC.
    6'
    Neymar (Paris Saint-Germain FC) løfter inn en corner fra venstre på Stade de France.
    8'
    Neymar
    Neymar (Paris Saint-Germain FC) kommer til en målsjanse på Stade de France, men klarer ikke å score.
    8'
    Frispark for Paris Saint-Germain FC på egen banehalvdel.
    9'
    Jerome Brisard signaliserer et frispark til Olympique Lyon på egen banehalvdel.
    9'
    Memphis Depay
    Olympique Lyon avanserer forover i Saint-Denis. Memphis Depay avslutter, men treffer ikke mål.
    12'
    12'
    Bruno Guimaraes
    Olympique Lyon angriper i Saint-Denis. Bruno Guimaraes fyrer av et skudd som går utenfor.
    14'
    Houssem Aouar
    Olympique Lyon angriper, men avslutningen til Houssem Aouar går utenfor.
    15'
    Jerome Brisard signaliserer et frispark til Paris Saint-Germain FC på egen banehalvdel.
    15'
    Frispark til Paris Saint-Germain FC på halvdelen til Olympique Lyon.
    17'
    Gult kort til Olympique Lyon
    Maxence Caqueret
    Dommeren gir Maxence Caqueret (Olympique Lyon) et gult kort.
    19'
    Frispark Paris Saint-Germain FC.
    23'
    Jerome Brisard signaliserer et frispark til Olympique Lyon.
    27'
    30'
    32'
    Paris Saint-Germain FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    32'
    Paris Saint-Germain FC fosser fremover, men Mauro Icardi går rett i offsidefella.
    34'
    34'
    36'
    Memphis Depay (Olympique Lyon) slår en corner fra høyre side på Stade de France.
    37'
    Maxwel Cornet
    Sjanse til Olympique Lyon! Maxwel Cornet er nær ved å score, men keeper redder.
    37'
    Paris Saint-Germain, prøver et skudd, men det reddes
    37'
    Neymar
    Neymar (Paris Saint-Germain FC) kommer seg fri på Stade de France, men avslutningen går utenfor.
    40'
    42'
    Idrissa Gueye
    Paris Saint-Germain FC angriper i Saint-Denis. Idrissa Gueye avslutter på mål, men greier ikke å score.
    43'
    43'
    I Saint-Denis slår Neymar en corner fra venstre.
    44'
    44'
    Angel Di Maria
    Målsjanse på Stade de France! Angel Di Maria fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    45'+1
    45'+1
    Frispark Olympique Lyon.
    45'+2
    Jason Denayer
    Jason Denayer (Olympique Lyon) header mot mål, men ballen går utenfor.
    45'+3
    En av Paris Saint-Germain FCs spillere blir avblåst for offside.
    45'+3
    Olympique Lyon angriper i Saint-Denis. Houssem Aouar fyrer av et skudd som går utenfor.
    46'
    En av Olympique Lyons spillere går i offside.
    47'
    Jerome Brisard tildeler Olympique Lyon en corner. Memphis Depay sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    50'
    52'
    Neymar
    Neymar (Paris Saint-Germain FC) avanserer forover på Stade de France. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    53'
    53'
    Olympique Lyon fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    54'
    Frispark til Olympique Lyon på halvdelen til Paris Saint-Germain FC.
    55'
    Gult kort til Paris Saint-Germain
    Thiago Silva
    Thiago Silva (Paris Saint-Germain FC) får et gult kort av dommer Jerome Brisard.
    55'
    56'
    57'
    Spillerbytte - Paris Saint-Germain
    Inn: Ander Herrera
    Ut: Idrissa Gueye
    Paris Saint-Germain FC bytter ut Idrissa Gueye med Ander Herrera.
    58'
    Inn: Pablo Sarabia
    Ut: Mauro Icardi
    Thomas Tuchel (Paris Saint-Germain FC) gjør sitt andre bytte for dagen. Pablo Sarabia erstatter Mauro Icardi.
    58'
    Frispark for Olympique Lyon på egen banehalvdel.
    60'
    Dommer Jerome Brisard gir Bruno Guimaraes (Olympique Lyon) et gult kort.
    61'
    61'
    Offside! Angel Di Maria blir vinket av og Paris Saint-Germain FC må dermed bygge opp et nytt angrep.
    64'
    Spillerbytte - Olympique Lyon
    Inn: Thiago Mendes
    Ut: Bruno Guimaraes
    Olympique Lyon gjør sitt første bytte. Bruno Guimaraes erstattes av Thiago Mendes.
    65'
    Inn: Thilo Kehrer
    Ut: Layvin Kurzawa
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Paris Saint-Germain FC. Inn kommer Thilo Kehrer, mens Layvin Kurzawa tar plass på benken.
    70'
    71'
    73'
    76'
    79'
    Ander Herrera
    Ander Herrera (Paris Saint-Germain FC) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    79'
    Inn: Karl Toko Ekambi
    Ut: Memphis Depay
    Memphis Depay (Olympique Lyon) erstattes av Karl Toko Ekambi.
    80'
    Inn: Bertrand Traore
    Ut: Moussa Dembele
    Olympique Lyon gjør sitt tredje bytte. Moussa Dembele erstattes av Bertrand Traore.
    80'
    Hjørnespark til Olympique Lyon
    81'
    Inn: Joachim Andersen
    Ut: Marcelo
    Marcelo (Olympique Lyon) erstattes av Joachim Andersen.
    81'
    81'
    Olympique Lyon angriper. Maxwel Cornet får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    81'
    81'
    Karl Toko Ekambi
    Sjanse i Saint-Denis! Karl Toko Ekambi (Olympique Lyon) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    83'
    83'
    Inn: Rafael
    Ut: Leo Dubois
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Olympique Lyon. Inn kommer Rafael, mens Leo Dubois tar plass på benken.
    86'
    Neymar
    Paris Saint-Germain FC avanserer forover på Stade de France og Neymar kommer til avslutning. Headingen blir klarert av Olympique Lyon.
    87'
    87'
    Jerome Brisard tildeler Paris Saint-Germain FC en corner. Angel Di Maria sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    88'
    89'
    Neymar (Paris Saint-Germain FC) slår en corner fra venstre side på Stade de France.
    89'
    Paris Saint-Germain FCs Angel Di Maria blåses av for offside på Stade de France.
    90'
    90'+2
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Thiago Silva (Paris Saint-Germain FC) vrir seg av smerte i gresset.
    90'+2
    Thiago Silva er tilbake i kampen igjen.
    90'+4
    1. ekstraomgang
    Inn: Leandro Paredes
    Ut: Thiago Silva
    Det virker som Thiago Silva ikke er i stand til å fortsette og byttes ut med Leandro Paredes.
    91'
    Jerome Brisard tildeler Paris Saint-Germain FC en corner. Neymar sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    93'
    93'
    Fernando Marcal
    Fernando Marcal (Olympique Lyon) mottar sitt første gule kort for dagen på Stade de France.
    94'
    Bertrand Traore (Olympique Lyon) slår en corner fra høyre side på Stade de France.
    94'
    94'
    Marquinhos
    Marquinhos (Paris Saint-Germain FC) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    95'
    Paris Saint-Germain FC fosser forover og Angel Di Maria fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    96'
    96'
    Bertrand Traore (Olympique Lyon) løfter inn en corner fra venstre på Stade de France.
    97'
    97'
    98'
    99'
    100'
    100'
    Leandro Paredes
    Dommer Jerome Brisard gir Leandro Paredes (Paris Saint-Germain FC) et gult kort.
    100'
    102'
    103'
    105'
    2. ekstraomgang
    106'
    107'
    Paris Saint-Germain FC angriper, men Jerome Brisard blåser for offside.
    109'
    Thiago Mendes
    Thiago Mendes (Olympique Lyon) kommer seg fri på Stade de France, men avslutningen går utenfor.
    110'
    I Saint-Denis slår Bertrand Traore en corner fra høyre.
    112'
    Målsjanse! Maxwel Cornet (Olympique Lyon) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    112'
    Fernando Marcal vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    113'
    Inn: Abdou Diallo
    Ut: Marquinhos
    Bytte for Paris Saint-Germain FC. Abdou Diallo kommer inn for Marquinhos på Stade de France.
    114'
    Olympique Lyon slipper å klare seg uten Fernando Marcal som kommer tilbake på banen i Saint-Denis.
    114'
    115'
    Angel Di Maria (Paris Saint-Germain FC) mottar sitt første gule kort for dagen på Stade de France.
    115'
    Dommer Jerome Brisard ser at linjemannen løfter flagget, og Olympique Lyons Bertrand Traore blåses av for offside.