PSG: Trapp, Meunier, Marquinhos, Kimpembe, Kurzawa, Verratti, Rabiot, Di Maria, Matuidi, Draxler, Cavani. Reserver: Areola, Lucas Moura, Pastore, Maxwell, Aurier, Ben Arfa, Nkunku.
    0'
    Barcelona: ter Stegen, Sergi Roberto, Pique, Umtiti, Jordi Alba, Andre Gomes, Busquets, Iniesta, Messi, Luis Suarez, Neymar. Reserver: Cillessen, Rakitic, Denis Suarez, Rafinha, Alcacer, Digne, Mathieu.
    0'
    Det er altså duket for en skikkelig toppscorerduell i kveld. Edson Cavani har 33 mål på 31 kamper for PSG denne sesongen, mens Lionel Messi har 32 mål på 32 kamper for Barcelona.
    0'
    PSG starter med høyt press, og Cavani er kjapt oppi når ter Stegen får et tilbakespill. Hjemmelaget vinner etter hvert ballen, men klarer ikke å skape noe farlig ut av det.
    2'
    Gult kort til Paris Saint-Germain
    Adrien Rabiot
    Feller Neymar, og får kampens første gule. Den kom tidlig...
    4'
    Nesten en stor sjanse for hjemmelaget som kontrer og kommer mange spillere i angrep i en hurtig overgang, men så er ter Stegen våkent ute og klarerer.
    4'
    Der skal Cavani få avsluttet! Får en herlig pasning inne i feltet, og tar ballen elegant ned. Men Sergi Roberto blokkerer skuddforsøket og Julian Draxler blåser returen over.
    6'
    Ter Stegen presses igjen, og må sende ballen ut over sidelinjen.
    7'
    PSG dominerer her nå! Blaise Matuidi får en kjempesjanse inne i feltet, men ter Stegen redder. Angel Di Maria får returen, men den blir blokkert før Rabiot skyter rett på keeper.
    11'
    Di Maria lykkes nesten med en stikker til Cavani.
    15'
    Neymar sliter med en skade, og halter voldsomt.
    17'
    Draxler felles på kanten av 16-meteren av Umtiti. Frispark til PSG i farlig posisjon.
    17'
    Mål for Paris Saint-Germain!
    Paris Saint-Germain 1 - 0 Barcelona
    Mål: Angel Di Maria
    Aiaiaiaiai! For et frispark av argentinske Angel Di Maria. Med venstrebeinet løfter han ballen over muren og skrur den inn i hjørnet til venstre for ter Stegen. Barcelona-muren er elendig, og ballen går over hodet til Luis Suarez og i nettet.
    18'
    Messi og Andre Gomes kombinerer fint, men sistnevnte får ikke kontroll på ballen inne i feltet.
    22'
    Cavani skyter fra distanse - rett på ter Stegen.
    21'
    Barcelona får frispark på 30 meters hold.
    25'
    Messi skyter på frisparket - rett i muren.
    26'
    Den største sjansen til Barcelona så langt. Neymar med en herlig stikker til Gomes som er alene igjennom, men Kevin Trapp redder til corner.
    28'
    Hjørnesparket blir det ikke noe farlig ut av.
    28'
    Gult kort til Barcelona
    Andre Gomes
    Gomes er veldig seint inne i en duell med Draxler og tråkker tyskeren på ankelen. Får det gule kortet.
    33'
    Draxler får med seg ballen inn i feltet, finter bort Roberto og skyter fra skrått hold - ter Stegen redder.
    35'
    Paris Saint-Germain 2 - 0 Barcelona
    Mål: Julian Draxler
    Målgivende: Marco Verratti
    Nå begynner det virkelig å lukte Barcelona-trøbbel her. Messi mister ballen, og PSG kontrer. Marco Verratti spillet frem Draxler som dundrer ballen i mål fra skrå vinkel. Nå koker det i Paris!
    40'
    Di Maria med et farlig innlegg, men Cavani når ikke frem inne i feltet.
    39'
    Draxler gjør omtrent som han vil. Finter inne i feltet og kommer til innlegg, men Barcelona får klarert.
    43'
    45'+1
    46'
    PSG fortsetter der de slapp i første omgang. Rabiot raider inne i feltet, og legger farlig inn - ingen medspillere når den.
    47'
    Innlegg fra venstre og Cavani header - treffer ikke målet.
    49'
    Barcelona får minimalt til å fungere nå.
    52'
    Barcelona-forsvaret får ikke tak på Draxler. Stakkars Sergi Roberto har hatt store problemer.
    53'
    Paris Saint-Germain 3 - 0 Barcelona
    Dette er helt sykt! Angel Di Maria får dra seg fri upresset av et passivt Barcelona, og så curler han ballen elegant opp i hjørnet til høyre for ter Stegen.
    55'
    Kurzawa legger farlig inn fra venstre - Cavani er borti ballen, men får ikke avsluttet skikkelig.
    58'
    Spillerbytte - Barcelona
    Inn: Rafinha
    Ut: Andre Gomes
    59'
    Neymar får frispark på venstrekanten.
    61'
    Spillerbytte - Paris Saint-Germain
    Inn: Lucas Moura
    Ut: Angel Di Maria
    61'
    Ny farlig overgang for PSG. Rabiot kan legge inn fra venstre - over alle i feltet.
    62'
    Sergio Busquets
    Busquets feller Verratti, og får det gule kortet.
    63'
    Frispark til Barcelona på høyrekanten, men når ballen løftes inn i feltet er Busquets offside.
    65'
    Lucas får gå med ballen og avslutter fra brukbar posisjon - rett i fanget til keeper. Burde nok forsøkt å finne Cavani der.
    66'
    Neymar løfter ballen i retning Messi - nesten så han når frem.
    68'
    Verratti sliter med en skade, og får behandling.
    68'
    Inn: Christopher Nkunku
    Ut: Marco Verratti
    70'
    Paris Saint-Germain 4 - 0 Barcelona
    Mål: Edinson Cavani
    Målgivende: Thomas Meunier
    Der sitter nummer fire! Meunier går med ballen og spiller frem til Cavani som avslutter kontant i steget fra 14 mters hold og banker ballen ned i nærmeste hjørne. Det er hans scoring nummer syv på like mange Champions League-kamper denne sesongen.
    72'
    Sergio Roberto plukker opp en halvklarering, men blåser ballen høyt over fra 20 meter.
    74'
    Rafinha
    Nkunku felles av Rafinha som får det gule kortet.
    75'
    Inn: Ivan Rakitic
    Ut: Andres Iniesta
    72'
    Ny overgangsmulighet for hjemmelaget, men Draxler roter bort ballen for en gangs skyld.