I Serres har et frispark blitt tildelt bortelag.
    I Serres slår Adrien Riera en corner fra venstre.
    12'
    Panseraikos FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    12'
    Vasilios Fotias tildeler OFI Crete en corner. Gudmundur Thorarinsson sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    13'
    Adrien Riera
    Sjanse! OFI Crete avanserer forover, men Adrien Riera avslutter utenfor.
    14'
    Marko Bakic
    OFI Crete angriper. Marko Bakic får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    16'
    Panseraikos FC, prøver et skudd, men det reddes
    16'
    Adrien Riera (OFI Crete) slår en corner fra venstre side på Serres Stadium.
    16'
    Nikolaos Marinakis
    Nikolaos Marinakis (OFI Crete) får et gult kort av dommer Vasilios Fotias.
    17'
    Frispark for Panseraikos FC på egen banehalvdel.
    17'
    Vasilios Fotias signaliserer et frispark til Panseraikos FC på egen banehalvdel.
    20'
    Mål for Panseraikos FC!
    Panseraikos FC 1 - 0 OFI Crete
    Mål: Kosta Aleksic
    Målgivende: Mathias Tomas
    Panseraikos FC leder 1-0 etter en scoring av Kosta Aleksic. Mathias Tomas sto for den målgivende pasningen.
    22'
    VAR sjekker om det er straffe til OFI Crete
    26'
    Dommeren dømmer straffe til OFI Crete
    26'
    Straffe til OFI Crete
    26'
    OFI Crete får straffe på Serres Stadium. Marko Bakic mislykkes med å sette den i mål!
    27'
    Mål for OFI Crete!
    Panseraikos FC 1 - 1 OFI Crete
    Mål: Marko Bakic
    Mål! bortelag utligner ved Marko Bakic. Stillingen er nå 1-1.
    27'
    Stavros Petavrakis
    Panseraikos FC angriper i Serres. Stavros Petavrakis avslutter på mål, men greier ikke å score.
    28'
    OFI Crete, prøver et skudd, men det reddes
    28'
    I Serres slår Mathias Tomas en corner fra høyre.
    28'
    Tasos Avlonitis
    I Serres header Tasos Avlonitis (Panseraikos FC) mot mål, men ballen går utenfor.
    28'
    Kan Panseraikos FC utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    30'
    Frisparket tildelt Panseraikos FC er farlig nær OFI Cretes målområde.
    32'
    Felipe Gallegos
    Felipe Gallegos (OFI Crete) mottar sitt første gule kort for dagen på Serres Stadium.
    32'
    Panseraikos FC 2 - 1 OFI Crete
    Mål: Jefte Betancor
    Målgivende: Amr Warda
    Mål! Jefte Betancor gir Panseraikos FC en 2-1 ledelse. Amr Warda var nest sist på ballen.
    33'
    Vasilios Fotias signaliserer et frispark til OFI Crete på egen banehalvdel.
    35'
    Adrien Riera (OFI Crete) løfter inn en corner fra høyre på Serres Stadium.
    43'
    Frispark OFI Crete.
    45'+2
    Gult kort til Panseraikos FC
    Ismahila Ouedraogo
    Ismahila Ouedraogo (Panseraikos FC) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    45'+2
    Jon Toral
    Målsjanse på Serres Stadium! Jon Toral fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    45'+2
    45'+2
    47'
    Mathias Tomas
    Mathias Tomas (Panseraikos FC) kommer til en målsjanse på Serres Stadium, men klarer ikke å score.
    49'
    Tasos Avlonitis (Panseraikos FC) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    49'
    Vasilios Fotias signaliserer et frispark til OFI Crete.
    49'
    Marko Bakic
    OFI Crete avanserer forover og Marko Bakic kommer til avslutning. Headingen blir klarert.
    50'
    50'
    Sjanse i Serres! Kosta Aleksic (Panseraikos FC) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    50'
    50'
    Frispark for OFI Crete på egen banehalvdel.
    51'
    Vasilios Fotias tildeler OFI Crete en corner. Gudmundur Thorarinsson sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    53'
    54'
    Jon Toral
    Dommer Vasilios Fotias viser Jon Toral (OFI Crete) det gule kortet.
    55'
    Maximiliano Moreira
    Maximiliano Moreira (Panseraikos FC) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    55'
    55'
    58'
    Spillerbytte - Panseraikos FC
    Inn: Paschalis Staikos
    Ut: Maximiliano Moreira
    Pablo Gabriel Garcia Perez (Panseraikos FC) gjør sitt første bytte for dagen. Paschalis Staikos erstatter Maximiliano Moreira.
    60'
    Frispark Panseraikos FC.
    60'
    Amr Warda
    Målsjanse! Amr Warda (Panseraikos FC) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    63'
    66'
    Spillerbytte - OFI Crete
    Inn: Giannis Apostolakis
    Ut: Adrien Riera
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for OFI Crete. Inn kommer Giannis Apostolakis, mens Adrien Riera tar plass på benken.
    66'
    Inn: Harold Mosquera
    Ut: Makana Baku
    OFI Crete bytter ut Makana Baku med Harold Mosquera.
    66'
    Inn: Miguel Mellado
    Ut: Felipe Gallegos
    Bytte for OFI Crete. Miguel Mellado kommer inn for Felipe Gallegos på Serres Stadium.
    70'
    Inn: Zisis Chatzistravos
    Ut: Jefte Betancor
    Jefte Betancor (Panseraikos FC) erstattes av Zisis Chatzistravos.
    71'
    Frispark til OFI Crete på halvdelen til Panseraikos FC.
    73'
    Gudmundur Thorarinsson (OFI Crete) slår en corner fra venstre side på Serres Stadium.