1-0
1-1
Kaltsas45'+7
2-1
    Angelos Evangelou signaliserer et frispark til Asteras Tripolis på egen banehalvdel.
    1'
    En av Panseraikos FCs spillere blir avblåst for offside.
    3'
    I Serres slår Amr Warda en corner fra venstre.
    4'
    Kostas Pileas (Panseraikos FC) løfter inn en corner fra venstre på Serres Stadium.
    5'
    Angelos Evangelou tildeler Panseraikos FC en corner. Kostas Pileas sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    5'
    Skade: Asteras Tripolis
    6'
    Tilbake fra skade: Asteras Tripolis
    7'
    Frispark for Asteras Tripolis på egen banehalvdel.
    9'
    Angelos Evangelou signaliserer et frispark til Panseraikos FC.
    13'
    Stavros Petavrakis
    Panseraikos FC angriper i Serres. Stavros Petavrakis fyrer av et skudd som går utenfor.
    14'
    Angelos Evangelou tildeler Asteras Tripolis en corner. Nikolaos Kaltsas sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    16'
    Asteras Tripolis tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    18'
    20'
    Kostas Pileas
    Kostas Pileas (Panseraikos FC) fyrer av et skudd - i stolpen! Oi, oi, oi.
    20'
    Vasilios Mantzis
    Vasilios Mantzis (Asteras Tripolis) kommer seg fri på Serres Stadium, men avslutningen går utenfor.
    22'
    Spillerbytte - Asteras Tripolis
    Inn: Antonis Tsiftsis
    Ut: Nikolaos Papadopoulos
    Nikolaos Papadopoulos (Asteras Tripolis) erstattes av Antonis Tsiftsis.
    29'
    Frispark Panseraikos FC.
    32'
    Gult kort til Asteras Tripolis
    Evgeni Yablonski
    Dommeren gir Evgeni Yablonski (Asteras Tripolis) et gult kort.
    32'
    I Serres har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    33'
    34'
    35'
    Frispark til Panseraikos FC på halvdelen til Asteras Tripolis.
    39'
    Panseraikos FC avanserer forover i Serres. Stavros Petavrakis avslutter, men treffer ikke mål.
    40'
    I Serres slår Kostas Pileas en corner fra venstre.
    41'
    42'
    Panseraikos FC angriper, men Angelos Evangelou blåser for offside.
    45'+2
    Straffe til Panseraikos FC
    45'+4
    Panseraikos FC scorer på straffe!
    Panseraikos FC 1 - 0 Asteras Tripolis
    Mål: Amr Warda
    Panseraikos FC går opp i en 1-0 ledelse etter at Amr Warda setter straffesparket sikkert i mål på Serres Stadium.
    45'+4
    Nikolaos Kaltsas
    Nikolaos Kaltsas (Asteras Tripolis) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    45'+5
    Mål for Asteras Tripolis!
    Panseraikos FC 1 - 1 Asteras Tripolis
    Mål: Nikolaos Kaltsas
    Mål! Nikolaos Kaltsas utligner for Asteras Tripolis. Stillingen er dermed 1-1 i Serres.
    45'+7
    47'
    48'
    Nikolaos Kaltsas (Asteras Tripolis) løfter inn en corner fra venstre på Serres Stadium.
    49'
    Gult kort til Panseraikos FC
    Stavros Petavrakis (Panseraikos FC) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    52'
    52'
    52'
    Kostas Pileas (Panseraikos FC) slår en corner fra venstre side på Serres Stadium.
    57'
    Kosta Aleksic
    Sjanse til Panseraikos FC! Kosta Aleksic er nær ved å score, men keeper redder.
    58'
    Asteras Tripolis, prøver et skudd, men det reddes
    58'
    Frispark Asteras Tripolis.
    59'
    Federico Alvarez
    Asteras Tripolis angriper i Serres. Federico Alvarez fyrer av et skudd som går utenfor.
    60'
    Amr Warda
    Målsjanse til Panseraikos FC! Amr Warda treffer mål, men keeper redder.
    60'
    60'
    I Serres slår Nikolaos Kaltsas en corner fra venstre.
    63'
    Panseraikos FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    64'
    Spillerbytte - Panseraikos FC
    Inn: Mathias Tomas
    Ut: Savvas Mourgos
    Panseraikos FC bytter ut Savvas Mourgos med Mathias Tomas. Dette er det første byttet som Pablo Gabriel Garcia Perez gjør i dagens kamp.
    64'
    I Serres har et frispark blitt tildelt bortelag.
    65'
    Damil Dankerlui
    Dommer Angelos Evangelou gir Damil Dankerlui (Panseraikos FC) et gult kort.
    65'
    66'
    Inn: Juan Bautista Miritello
    Ut: Vasilios Mantzis
    Bytte for Asteras Tripolis. Juan Bautista Miritello kommer inn for Vasilios Mantzis på Serres Stadium.
    67'
    Inn: Julian Palacios
    Ut: Nikolaos Zouglis
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Asteras Tripolis. Inn kommer Julian Palacios, mens Nikolaos Zouglis tar plass på benken.
    67'
    Inn: Julian Bartolo
    Ut: Sito
    Asteras Tripolis bytter ut Sito med Julian Bartolo. Dette er det fjerde byttet som Milan Rastavac gjør i dagens kamp.
    67'
    68'
    Andre gule kort til Asteras Tripolis
    Dommer Angelos Evangelou gir Evgeni Yablonski (Asteras Tripolis) nok et gult kort, som automatisk etterfølges av et rødt!
    69'
    Juan Bautista Miritello
    Juan Bautista Miritello må stå over en kamp for Asteras Tripolis etter å ha fått gult kort av dommer Angelos Evangelou.
    71'
    Angelos Evangelou signaliserer et frispark til Panseraikos FC på egen banehalvdel.
    71'
    73'
    74'
    Inn: Jefte Betancor
    Ut: Stavros Petavrakis
    Panseraikos FC bytter ut Stavros Petavrakis med Jefte Betancor.
    74'
    Mål for Panseraikos FC!
    Panseraikos FC 2 - 1 Asteras Tripolis
    Målgivende: Mathias Tomas
    Amr Warda dundrer ballen i mål og Panseraikos FC tar ledelsen 2-1 på Serres Stadium. Mathias Tomas sto for den målgivende pasningen.
    76'
    Angelos Evangelou signaliserer et frispark til Asteras Tripolis.
    79'
    Julian Palacios ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    80'
    Dommer Angelos Evangelou venter med å sette i gang spillet fordi Jefte Betancor ligger nede.
    80'
    Jefte Betancor
    Jefte Betancor (Panseraikos FC) pådrar seg et gult kort.
    81'
    Apostolos Diamantis
    Apostolos Diamantis (Panseraikos FC) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    82'
    I Serres slår Juan Bautista Miritello en corner fra venstre.
    82'
    Panseraikos FC fosser forover og Jefte Betancor fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    82'
    82'
    Tilbake fra skade: Panseraikos FC
    83'
    83'
    Frispark til Asteras Tripolis på halvdelen til Panseraikos FC.
    84'
    Amr Warda
    Målsjanse på Serres Stadium! Amr Warda fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    85'
    85'
    Skade: Panseraikos FC
    88'
    Inn: Nikolaos Gkotzamanidis
    Ut: Kostas Pileas
    Pablo Gabriel Garcia Perez (Panseraikos FC) gjør sitt tredje bytte for dagen. Nikolaos Gkotzamanidis erstatter Kostas Pileas.
    90'
    Inn: Kaiyne Woolery
    Ut: Kosta Aleksic
    Kosta Aleksic (Panseraikos FC) erstattes av Kaiyne Woolery.
    90'
    90'
    90'+1
    Julian Bartolo
    Julian Bartolo (Asteras Tripolis) header utenfor.
    90'+1
    90'+4
    Paschalis Staikos
    Paschalis Staikos (Panseraikos FC) får et gult kort av dommer Angelos Evangelou.