I Agrinio har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    Frispark for Olympiacos på egen banehalvdel.
    Fotios Polychronis signaliserer et frispark til Olympiacos.
    Panaitolikos tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    11'
    Fotios Polychronis signaliserer et frispark til Olympiacos på egen banehalvdel.
    13'
    Daniel Podence
    Olympiacos angriper i Agrinio. Daniel Podence avslutter på mål, men greier ikke å score.
    18'
    Panaitolikos, prøver et skudd, men det reddes
    18'
    Giorgos Masouras
    Olympiacos angriper i Agrinio. Giorgos Masouras fyrer av et skudd som går utenfor.
    19'
    Panaitolikos fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    20'
    I Agrinio slår Daniel Podence en corner fra venstre.
    22'
    Jovane Cabral
    Olympiacos avanserer forover i Agrinio. Jovane Cabral avslutter, men treffer ikke mål.
    24'
    Chiquinho
    Olympiacos avanserer forover i Agrinio. Chiquinho avslutter, men treffer ikke mål.
    25'
    Frispark i en god posisjon for Olympiacos!
    27'
    Frispark Olympiacos.
    27'
    Jovane Cabral (Olympiacos) kommer til en målsjanse på Panetolikos Stadium, men klarer ikke å score.
    28'
    Frispark til Panaitolikos på halvdelen til Olympiacos.
    29'
    Vicente Iborra
    Olympiacos angriper. Vicente Iborra får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    30'
    Daniel Podence (Olympiacos) løfter inn en corner fra høyre på Panetolikos Stadium.
    31'
    31'
    Mål for Panaitolikos!
    Panaitolikos 1 - 0 Olympiakos
    Mål: Frederico Duarte
    Målgivende: Sergio Ismael Diaz Velazquez
    Frederico Duarte setter ballen i nettet og Panaitolikos leder nå 1-0. Flott spill fra Sergio Ismael Diaz Velazquez før målet.
    33'
    35'
    Fotios Polychronis signaliserer et frispark til Panaitolikos på egen banehalvdel.
    37'
    Frispark Panaitolikos.
    40'
    42'
    Frispark for Panaitolikos på egen banehalvdel.
    45'
    I Agrinio slår Jovane Cabral en corner fra venstre.
    49'
    Fotios Polychronis tildeler Olympiacos en corner. Daniel Podence sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    49'
    50'
    50'
    Nikos Karelis
    Sjanse! Panaitolikos avanserer forover, men Nikos Karelis avslutter utenfor.
    52'
    Gult kort til Panaitolikos
    Frederico Duarte
    Frederico Duarte (Panaitolikos) pådrar seg et gult kort, og vil dermed bli suspendert!
    52'
    56'
    Gult kort til Olympiakos
    Quini
    Dommer Fotios Polychronis gir Quini (Olympiacos) et gult kort.
    56'
    Det blir farlig! Frispark for Panaitolikos er nær straffområde.
    58'
    Spillerbytte - Olympiakos
    Inn: Santiago Hezze
    Ut: Vicente Iborra
    Olympiacos bytter ut Vicente Iborra med Santiago Hezze. Dette er det første byttet som Jose Luis Mendilibar Etxebarria gjør i dagens kamp.
    59'
    Inn: Gelson Martins
    Ut: Jovane Cabral
    Jovane Cabral (Olympiacos) erstattes av Gelson Martins.
    59'
    Inn: Stevan Jovetic
    Ut: Giorgos Masouras
    Olympiacos gjør sitt tredje bytte. Giorgos Masouras erstattes av Stevan Jovetic.
    60'
    Spillerbytte - Panaitolikos
    Inn: Levan Shengelia
    Ut: Sergio Ismael Diaz Velazquez
    Giannis Petrakis (Panaitolikos) gjør sitt første bytte for dagen. Levan Shengelia erstatter Sergio Ismael Diaz Velazquez.
    61'
    Inn: Angelos Tsingaras
    Ut: Ioannis Bouzoukis
    Bytte for Panaitolikos. Angelos Tsingaras kommer inn for Ioannis Bouzoukis på Panetolikos Stadium.
    61'
    62'
    64'
    Jemal Tabidze ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    65'
    67'
    Tilbake fra skade: Panaitolikos
    67'
    Inn: Joao Pedro
    Ut: Nikos Karelis
    Giannis Petrakis gjør dagens tredje bytte i Agrinio, når han tar ut Nikos Karelis og setter inn Joao Pedro.
    67'
    Inn: Nikola Stajic
    Ut: Jemal Tabidze
    Panaitolikos bytter ut Jemal Tabidze med Nikola Stajic. Dette er det fjerde byttet som Giannis Petrakis gjør i dagens kamp.
    68'
    69'
    69'
    Inn: Pedro Silva Torrejon
    Ut: Ilias Chatzitheodoridis
    Giannis Petrakis (Panaitolikos) gjør sitt femte bytte for dagen. Pedro Silva Torrejon erstatter Ilias Chatzitheodoridis.
    71'
    Panaitolikos scorer selvmål!
    Panaitolikos 1 - 1 Olympiakos
    Mål: Pedro Silva Torrejon
    Utligning! Pedro Silva Torrejon setter ballen i mål og stillingen er nå 1-1.
    72'
    Ruben Vezo
    Dommeren gir Ruben Vezo (Olympiacos) et gult kort.
    73'
    73'
    74'
    75'
    Fotios Polychronis tildeler Olympiacos en corner. Gelson Martins sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    76'
    Frisparket tildelt Olympiacos er farlig nær Panaitolikoss målområde.
    77'
    Mål for Olympiakos!
    Panaitolikos 1 - 2 Olympiakos
    Mål: Ayoub El Kaabi
    Mål! Ayoub El Kaabi gir Olympiacos en 1-2 ledelse.
    79'
    Gelson Martins ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    82'
    Inn: Sotirios Alexandropoulos
    Ut: Gelson Martins
    Gelson Martins (Olympiacos) ser ikke ut til å kunne fortsette og erstattes av Sotirios Alexandropoulos.
    83'
    Tilbake fra skade: Olympiakos
    84'
    Sotirios Alexandropoulos
    Målsjanse til Olympiacos! Sotirios Alexandropoulos treffer mål, men keeper redder.
    84'
    84'
    86'
    87'
    Inn: Andreas Ntoi
    Ut: Ruben Vezo
    Jose Luis Mendilibar Etxebarria gjør dagens femte bytte i Agrinio, når han tar ut Ruben Vezo og setter inn Andreas Ntoi.
    90'
    90'+3
    Chiquinho
    Chiquinho (Olympiacos) får et gult kort av dommer Fotios Polychronis.
    90'+3
    Levan Shengelia
    Panaitolikos angriper. Levan Shengelia får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.