Dommer Vasilios Fotias gir Andreas Kuen (Atromitos Athens) et gult kort.
    Vasilios Fotias signaliserer et frispark til Panaitolikos på egen banehalvdel.
    17'
    Nikos Vergos
    Nikos Vergos (Atromitos Athens) kommer til en målsjanse på Panetolikos Stadium, men klarer ikke å score.
    18'
    Vasilios Fotias signaliserer et frispark til Panaitolikos like utenfor Atromitos Athens-området.
    20'
    Skade: Atromitos Athens
    22'
    Tilbake fra skade: Atromitos Athens
    22'
    I Agrinio har et frispark blitt tildelt bortelag.
    23'
    Vasilios Fotias signaliserer et frispark til Atromitos Athens på egen banehalvdel.
    27'
    Gult kort til Panaitolikos
    Facundo Martin Perez
    Facundo Martin Perez (Panaitolikos) pådrar seg et gult kort.
    29'
    29'
    Kan Panaitolikos utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    31'
    Pierre Kunde
    Pierre Kunde (Atromitos Athens) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    32'
    Skade: Panaitolikos
    33'
    34'
    Georgios Liavas
    Dommeren gir Georgios Liavas (Panaitolikos) et gult kort.
    34'
    Tilbake fra skade: Panaitolikos
    34'
    38'
    38'
    Frispark til Panaitolikos på halvdelen til Atromitos Athens.
    44'
    Pedro Silva Torrejon
    Panaitolikos angriper i Agrinio. Pedro Silva Torrejon avslutter på mål, men greier ikke å score.
    44'
    44'
    Sjanse i Agrinio! Pedro Silva Torrejon (Panaitolikos) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    45'
    45'
    45'
    45'+2
    Panaitolikos avanserer forover i Agrinio. Sebastian Lomonaco avslutter, men treffer ikke mål.
    45'+4
    I Agrinio slår Juanpi en corner fra høyre.
    47'
    Jemal Tabidze
    Dommer Vasilios Fotias viser Jemal Tabidze (Panaitolikos) det gule kortet.
    48'
    48'
    Nikos Vergos (Atromitos Athens) kommer seg fri på Panetolikos Stadium, men avslutningen går utenfor.
    52'
    Juanpi (Panaitolikos) løfter inn en corner fra høyre på Panetolikos Stadium.
    53'
    Mål for Panaitolikos!
    Panaitolikos 1 - 0 Atromitos Athens
    Mål: Jemal Tabidze
    Panaitolikos tar ledelsen 1-0 i Agrinio etter en heading av Jemal Tabidze!
    53'
    Vasilios Fotias signaliserer et frispark til Atromitos Athens.
    55'
    Atromitos Athens angriper i Agrinio. Nikos Vergos fyrer av et skudd som går utenfor.
    57'
    Eder Gonzalez Tortella (Atromitos Athens) løfter inn en corner fra venstre på Panetolikos Stadium.
    57'
    Nikos Vergos (Atromitos Athens) kommer til avslutning på Panetolikos Stadium, men headingen blir reddet.
    57'
    Panaitolikos, prøver et skudd, men det reddes
    57'
    58'
    59'
    Frispark Panaitolikos.
    60'
    Lucas Acevedo
    Lucas Acevedo (Atromitos Athens) får et gult kort av dommer Vasilios Fotias.
    60'
    Vasilios Fotias tildeler Panaitolikos en corner. Juanpi sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    61'
    Skudd utenfor mål, Panaitolikos
    61'
    Atromitos Athens angriper i Agrinio, men blir avblåst for offside.
    62'
    Pedro Silva Torrejon (Panaitolikos) avanserer forover på Panetolikos Stadium. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    63'
    63'
    Frispark i en god posisjon for Atromitos Athens!
    64'
    65'
    En av Atromitos Athenss spillere går i offside.
    67'
    Spillerbytte - Panaitolikos
    Inn: Ilias Chatzitheodoridis
    Ut: Georgios Liavas
    Giannis Petrakis gjør dagens første bytte i Agrinio, når han tar ut Georgios Liavas og setter inn Ilias Chatzitheodoridis.
    68'
    Inn: Joao Pedro
    Ut: Sebastian Lomonaco
    Giannis Petrakis (Panaitolikos) gjør sitt andre bytte for dagen. Joao Pedro erstatter Sebastian Lomonaco.
    68'
    Joao Pedro
    Målsjanse! Joao Pedro (Panaitolikos) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    69'
    Frispark til Atromitos Athens på halvdelen til Panaitolikos.
    70'
    Eder Gonzalez Tortella (Atromitos Athens) slår en corner fra venstre side på Panetolikos Stadium.
    71'
    Kyriakos Kivrakidis
    Kyriakos Kivrakidis (Atromitos Athens) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    72'
    I Agrinio har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    72'
    Spillerbytte - Atromitos Athens
    Inn: Georgios Vrakas
    Ut: Andreas Kuen
    Bytte for Atromitos Athens. Georgios Vrakas kommer inn for Andreas Kuen på Panetolikos Stadium.
    74'
    Inn: Karol Angielski
    Ut: Nikos Vergos
    Atromitos Athens bytter ut Nikos Vergos med Karol Angielski. Dette er det andre byttet som Sasa Ilic gjør i dagens kamp.
    74'
    Inn: Denzel Jubitana
    Ut: Lucas Acevedo
    Atromitos Athens gjør sitt tredje bytte. Lucas Acevedo erstattes av Denzel Jubitana.
    75'
    Frisparket tildelt Panaitolikos er farlig nær Atromitos Athenss målområde.
    77'
    Karol Angielski
    Målsjanse til Atromitos Athens! Karol Angielski treffer mål, men keeper redder.
    80'
    I Agrinio slår Georgios Vrakas en corner fra venstre.
    80'
    Inn: Angelos Tsingaras
    Ut: Facundo Martin Perez
    Panaitolikos bytter ut Facundo Martin Perez med Angelos Tsingaras. Dette er det tredje byttet som Giannis Petrakis gjør i dagens kamp.
    81'
    Inn: Antonis Trimmatis
    Ut: Kyriakos Kivrakidis
    Bytte for Atromitos Athens. Antonis Trimmatis kommer inn for Kyriakos Kivrakidis på Panetolikos Stadium.
    82'
    Atromitos Athens avanserer forover på Panetolikos Stadium og Karol Angielski kommer til avslutning. Headingen blir klarert av Panaitolikos.
    83'
    83'
    I Agrinio slår Georgios Vrakas en corner fra høyre.
    83'
    Georgios Vrakas (Atromitos Athens) slår en corner fra venstre side på Panetolikos Stadium.
    84'
    Georgios Vrakas (Atromitos Athens) løfter inn en corner fra venstre på Panetolikos Stadium.
    84'
    Karol Angielski (Atromitos FC) visar framfötterna men nickar utanför.
    84'
    85'
    Inn: Michalis Bakakis
    Ut: Marios Oikonomou
    Marios Oikonomou (Panaitolikos) erstattes av Michalis Bakakis.
    86'
    Inn: Bruno Ezequiel Duarte
    Ut: Juanpi
    Giannis Petrakis gjør dagens femte bytte i Agrinio, når han tar ut Juanpi og setter inn Bruno Ezequiel Duarte.
    87'
    87'
    87'
    Andre gule kort til Atromitos Athens
    Dommer Vasilios Fotias gir Pierre Kunde (Atromitos Athens) nok et gult kort, som automatisk etterfølges av et rødt!